incepind de azi -10kg

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnaMariaVV spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica

Tocmai am mincat o prajitura si am citit ce-ati mai facut.Intrevad o noua saptamina ratata, desi inca nu s-a terminat.Eu cred ca o sa incep un regim din ala cu 3 zile carne,3 lactate,3 legume,3 apa ca nu se mai poate.Va pup si macar voi nu mincati,va rog ,sa am si eu un exemplu pozitiv in viata.

dulcetica

Dulcetica, eu iti recomand sa nu incerci prostia asta.
Ceva asemanator am facut eu anul trecut, in toamna. Si m-am ales cu o super anemie. Regimul l-am tinut in octombrie si in noiembrie am ramas insarcinata cu al doilea copil. Am tras toata sarcina ponoasele prostiei mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AnaMariaVV

Fetelor, de astazi m-am apucat si eu de slabit (din nou). Trebuie sa scap si de ultimele 2 kg. Tin dieta pe care v-am dat-o si voua.
Raportez - astazi - la 10 un iaurt activia, la 13.30 orez cu legume, diseara telemea cu rosii. Am mai incercat si a mers - in 10 zile cred ca scap de chin, daca nu cedez ispitelor (am facut aseara o placinta de dovleac cu scortisoara de te lingi pe degete - acum stau si ma uit la ea).
Deci - 30.10.2009 - 52.7 kg

Scot pompoanele sa te sustin si de luni ma altur tie la dieta. Avem o aniversare duminica, sigur nu rezist sa ma tin de dieta, asa ca macar sa fac o treaba serioasa, de luni.

Eu, care sar de 60kg ma tot uit la fetele ca tine, cu 50 de kile care vor sa mai slabeasca Tu de ce nu esti multumita de cate kg ai?
Ma intreb ce parere au fetele care trec de 70-80kg. Cred ca te considera 'dusa' cu totul. Oricum, eu iti fac galerie si poate reusesc sa ma iau si eu dupa tine

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Anamariavv ce inaltime ai?

Mergi la inceput

Stai ca am citit din urma!1,63m si 52 de kg e foarte bun.Cu inca 2 in minus e excelent.Cam asa as vrea si eu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:

Fetelor, de astazi m-am apucat si eu de slabit (din nou). Trebuie sa scap si de ultimele 2 kg. Tin dieta pe care v-am dat-o si voua.
Raportez - astazi - la 10 un iaurt activia, la 13.30 orez cu legume, diseara telemea cu rosii. Am mai incercat si a mers - in 10 zile cred ca scap de chin, daca nu cedez ispitelor (am facut aseara o placinta de dovleac cu scortisoara de te lingi pe degete - acum stau si ma uit la ea).
Deci - 30.10.2009 - 52.7 kg

Scot pompoanele sa te sustin si de luni ma altur tie la dieta. Avem o aniversare duminica, sigur nu rezist sa ma tin de dieta, asa ca macar sa fac o treaba serioasa, de luni.

Eu, care sar de 60kg ma tot uit la fetele ca tine, cu 50 de kile care vor sa mai slabeasca Tu de ce nu esti multumita de cate kg ai?
Ma intreb ce parere au fetele care trec de 70-80kg. Cred ca te considera 'dusa' cu totul. Oricum, eu iti fac galerie si poate reusesc sa ma iau si eu dupa tine

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Multumesc, Laura.
Greutatea conteaza, dar mai ales conteaza constructia fiecareia.
Eu am avut mereu - din adolescenta, adica - 50-51 de kg. La 52 intotdeauna aratam deja umflatica - burtica, aripioare. Desi am 1.63, cred ca am oasele mai usurele. Sora mea are 166 si 55 de kg si nu arata grasuta, tot masura S, dar este mai osoasa.
Acum, sa am dovada ca am slabit, i-am cerut sa-mi imprumute niste blugi masura S - si imi vin - cam stramti ce-i drept...

Am facut insa o prostioara pe seara. Dupa ce am tinut toata ziua dieta cum trebuie, acum, la aniversarea cumnatei mele, am mancat pui cu piure si 3 prajituri, plus niste vin... asa ca tot efortul s-a dus...
De maine sper sa fiu cuminte!
Voi cum va descurcati?

Mergi la inceput

Citat:

Voi cum va descurcati?

Cum ma descurc?Pai incerc sa spun adio la mincare.De azi mi-am facut un program fix de mincat din 3 in 3 ore.Teoretic ar trebui sa slabesc 7kg in 7 zile.Ar trebui sa maninc asa:
ora 7 -o cafea
ora 10 -un ou fiert
ora 13 -100g carne
ora 16 -un mar
ora 19 -100 g brinza de vaci
ora 22 -un ceai
Eu nu o sa respect perfect ca am interdictie la oua ,dar sper sa iasa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

va tot citesc de cand s-a deschis subiectul. nu-s fericita posesoare a 50 kg.. ci a mult mai multe. insa nu asta e important.
ideea e ca tot bantuind pe net dupa diete, am citit multe tare pe te miri unde... io nu-s adepta dietei drastice, k nush cum sa le tin si nici nu pot. astfel incat.. acum fix 1 luna .. am renuntat la sucuri, la dulciuri si la mancat dupa ora 18. azi.. am -6kg.
ideea e urmatoarea. nu e deloc bine sa se consume sub 1000 kcal / zi. pt k scade masa musculara, se incetineste metabolismul, arderea grasimilor.. si uite asa.. ajungi sa nu mananci mai nimic.. si sa te ingrasi si daca bei apa.
nu riscati sa va imbolnaviti aiurea.. sa va anemiati. slabiti sanatos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns feriga spune:

Salut la toata lumea!

Mie mi-e greu sa slabesc mincind normal, adica fara sa ma privez cumva.

Nu-mi plac dulciurile, sucuri nu beau, piine nu maninc decit daca am zacusca sau salata de vinete in casa. Biscuiti, saratele si alte gustari sarate nu maninc, ciocolata nu-mi place, iar daca nu maninc seara nu pot sa adorm...

Si mai fac si sport, basca ca alerg dupa copii, fac menajul casei fara ajutor, si tot nu scap de vreo 5, ideal 7 kile pe care le am in plus. Deci eu TREBUIE sa maninc mai putin ca sa slabesc. Si mincarea pe care o maninc in mod normal nu e foarte calorica: nu maninc prajeli, unt, smintina, brinzeturi grase, tot ce ingrasa de obicei.

E adevarat, maninc multe fructe si astea au indice glicemic mare, si mai maninc si fructe uscate: nuci, migdale, fructe confiate, care sint super calorice.

Pe de alta parte, dieta AneiMarieiVV mi s-a parut foarte echilibrata si sanatoasa, este cam ce maninc eu de obicei, mai putin fructele. De asta cred ca ar trebui sa reduc cantitatile.

DAR, din experienta slabirilor anterioare si din ce am mai citit, unul din SECRETELE slabirilor este sa bei cel putin 2 litri de apa pe zi.

Ei bine, asta mi se pare lucrul cel mai greu. Imi este extrem de greu sa beau orice: apa, ceaiuri, sucuri, cafea...prefer sa maninc

Inca nu m-am cintarit, dar am s-o fac luni dimineata, cind se implineste o saptamina de cind am inceput.

Ieri iar am rezistat iar la pizza, dar am mincat vreo 6 mere (in plus) si 2 banane.

Dulcetica sa ne spui daca ai reusit sa tii regimul din 3 in trei ore, eu maninc la o singura masa tot ce ai spus tu.

AnaMariaVV multumim de dieta, nu sint capabila s-o tin ca nu sint capabila sa fac meniul in functie de ceva fix, dar recunosc ca m-am inspirat din ea.

Curaj, si stati departe de ispite!

Mergi la inceput

Si eu am aceeasi problema cu apa. In plus nu-mi plac nici ceaiurile, nici sucurile. Singurul lichid pe care il beau cu placere este laptele, dar ma baloneaza.
Ca sa beau totusi chinuitorii 2L de apa - beau deodata un pahar mare de 500 ml. Asta reduce "discomfortul" la doar 4 ori/zi.

Mergi la inceput

Apa nu beau deloc.Nu simt nevoia.Sint zile in care nu beau nici un strop,inafara de cafea si ce iau din celelalte alimente,vreo ciorba, etc.
Nu maninc piine si nici nu beau sucuri.Atentie la sucuri!Au groaznic de multe calorii.Mai bine maninci ceva decit sa bei un pahar de suc.Bineinteles accidental mai beau cite unul dar maxim o data la 2 saptamini,cind ies la vreun restaurant.
Ieri am rezistat aproape eroic:
ora 7 -o cafea-cafeaua am putut
ora 10 -un ou fiert-in loc de ou am mincat o rosie cu vreo 70g de telemea;
ora 13 -100g carne-am mincat un ficatel care ramasese de la Rares cu castraveti la otet;
ora 16 -un mar;in loc de mar am mincat 2 struguri si un mar;
ora 19 -100 g brinza de vaci-am mincat o rosie si citeva linguri de salata de vinete(fara piine)
ora 22 -un ceai-ceai nu beau ca mie imi sugereaza c-as fi bolnava, ceaiul .Eu nu-s bolnava sint doar durdunica.Aici am intrat tare in pacat ,pentru ca Rares mi-a ceruit ceva de mincare si uitindu-ma in frigider m-a apucat nostalgia.Prin urmare am mincat o felie mititica de muschi file,2 guri de salata de vinete(preferata mea) si o pruna.
Am facut 10 min la leg magic si inca vreo 10 diverse exercitii printre care 130 pentru abdomen.Am dat cu aspiratorul ,sters faianta numai in baia mare ,ca-s om si eu si sters gresia numai in bucatarie.
Am un pic de febra musculara,dar o sa continui viata sportiva si sper si pe cea cumpatata.La 10 ma duc la un hotel unde au minidiscoteca pentru copii.Sper ca e fara bufete suedeze sau alte minuni ,ca la astea nu prea rezist bine.A se citi catastrofal.
In general pentru mine simbata si duminica sint dezastru asigurat,de aceea sint relativ mindra pentru ziua de ieri.Problema e ca la birou nu stiu cum o sa iau dupa mine bocceluta si sa maninc din 3 in 3 ore?La noi nu prea se obisnuieste.Eu nu maninc nimic pina la 4.Cel mult vreun mar.

Mergi la inceput