Copilasi de Iulie - August 2004 * (31)
Raspunsuri - Pagina 8
roxanaz spune:
gagicute, multumesc de grija, na, a fost cat de usor se putea. adica se putea rupe dintele cu totul sau mai stiu eu ce alte prostii. am avut noroc ca si dentista este o prietena de-a noastra de care ii place. mai rau s-a chirait la radiografie :))
Gabi, sa stii ca si Patrick a crescut toata viata lui in salturi. mai ales viata de copil maricel. a stat aproape 2 ani la 16kg, apoi brusc a sarit la aproape 20. acum a crescut doar in inaltime din ce vad eu, in greutate nu prea.
szivarvany spune:
Cu kg asa e, in salturi si noi. Cm constant in sus
La picioroange poarta 27-28 acum.
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
alice2004 spune:
Buna dimineata !
Sa semnez condica repede pacilea, sa nu ma dati iara pe la febei disparuta in actiune !
Nu am mai scris din motive de lipsa de timp, de oboseala acumulata (heheh, de parca mai era nevoie de ea, ca nu era destula), de problemele zilnice, dastea, stiti voi !
Andreiushu a fost si el racit, a facut iarasi laringita combinata cu traheobronsita, aceiasi tuse sparta care m-a speriat prima data, am chemat medicul sa nu fi patit ceva la plamini, erau ok din fericire, ne-a dat tratament cu augmentin, l-am tinut o saptamina acasa si nu l-am dus la gradi, incet incet s-a facut bine, de luni am reluat gradinita si vad ca iar are ceva muci, parca si ceva raguseala, o sa o iau razna usor, presimt io ! Noroc ca la Bucuresti s-a facut frumos afara, s-a mai indreptat vremea si macar se vede soarele, ca si timpul urit si cenusiu ma termina !
In rest sintem bine, in sfirsit avem si caldura in casa (ca si asta era un motiv temeinic de stress, sa stam cu copilul in friiiig, ca la noi la etajul zece daca nu e caldura in calorifere e groasa tare) ! Mai nou am ajuns si experta in aerisirea instalatiei de caldura a blocului ca deh, administratorul nostru se plimba la fiisu in Canada pentru vro 6 luni si oha om care sa se ocupe de problemele blocului !!
Chiar ma gindeam ieri ca daca doamne fereste se intimpla vreo problema tehnica pe la noi prin bloc, nu este nimenea s-o rezolve !
De citit am citit din urma ...
Gabi, felicitari inca o data pentru casuta voastra ! Sa o stapiniti sanatosi si fericiti !
Daria, hehe, sanatate Giulikai ! Vad ca si Andrei se inscrie mai nou in trendul celor care stau cuminti si deseneaza, ieri mi-a facut pe un caiet studentesc muuulte desene interesante cu extraterestri ! Mi-ai placut cu lanterna, mai fac si eu dastea, am una mica la capatul patului pe care o sprind in caz de nevoie imperioasa de a studia ce face copchilu in somn noaptea !
Roxi, oau ce patanie cu Patrick ! Bine ca nu a fo ceva grav ! Hihii, ce mi-a placut titulatura "Domnisoara Pupulina" !! Pupici iepurashilor tai si plimbare placuta !
Cuscro Ioana, am vazut si nora mea dansatoare, felicitari pentru zilele de cumintenie (chiar si fara pretenu Viorel ) !!
Robi, nici eu nu as lasa "netratata" problema cu baietelul acela bataush ! La noi Andreiushu e responsiv la actiuni din acestea, daca ma pot exprima asa, ca taxu ii spune mereu sa nu fie fricos si slab si daca vine cineva si il supara, sa dea inapoi (chestie cu care io NU sint de acord neam) !!
Andreea, !! Imi pare rau sa citesc despre depresie, sanatate multa iti doresc, cu laptele nu iti face probleme, si gizmoul nu a beneficiat decit fro trei luni de cel matern, ca nu am avut productie in masa ! Bine ca baietii sint ok ! Ai grija de tine !
Simona (blueangel), bine ai revenit ! Pupici trupei voastre !
O vazusem si pe Andries la unul din subiectele de la generale ...
Intre timp am vorbit la enshpe telefoane si am uitat ce mai vroiam sa zic, ... aa, daa !
Cristalina, sanatate multa fetelor ! Am citit despre peripetiile Oanei, bine ca ochisorul este ok acum !
Va doresc o zi faina cu sanatate multa !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Neata,
Si la noi frichineala toata noaptea la fel ca la AndreeaPhilip, acum sunt cu creierii mici, mici de tot
Ma doare capul. Semn ca-l am, stiu, dar pe mine ma doare rar, de maxim 2 ori pe an si de fiecare data sunt tare surprinsa de ce nasol poa' sa fie...
Maria are 123 cm, 25 de kile si poarta 32 la ghetutze
Daca s-ar duce la scoala nu ar banui nimeni ca nu e in clasa 1-2...
Lumea care nu o cunoaste o trateaza ca pe un copil mai mare decat este.
Incerc sa ma concentrez la masuratorile mele...parca vad ca maine le refac...:))))
O zi excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
g_ioana spune:
Cristalina,traiti pe picior mare...a mea are tot 28 la incaltari...si sa nu o deochi,ptiu,ptiu...de vreun an doarme bine in schimb io nu mi-am reglat inca somnul...ma trezesc din doua in doua ore..si btw de lanterna io dorm cu veioza aprinsa cand este mandra bolnava sa am vizibilitate maxima...in rest am lumina din parcare
Alicede ce nu preiei tu functia de administrator cat lipseste omu?....la mandra la gradi nu au dat inca caldura si-i cam rece..si pentru ca saptamana asta sunt schimbul doi,am dus-o doar luni ca a fost teatrul..asa ca sta la caldurica in casa si face prostii cu bona
szivarvany spune:
Cristal, lungana si Mariuca ta ! Io inca astept pozele alea promise cu fetele cucuiete
Ioana, desi stam la 7, e lumina si la noi de`afara, de la becuri. Insa eu sunt coma asa trezita dupa somnurili`de juma` de ceas si musai ceva lumina puternica
Alice, sanatate si la voi
Va dati seama ca peste 2 luni asteptam Craciunul ?
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
alice2004 spune:
Administratoooor ? Da' ce-am innebunit ? Nou uei, Jose ! Doar ca ma scoate din minti usurinta cu care unii trateaza problemel astea, adica la noi pe scara toata lumea pune palma undeva si zice "Eh, asta este !" si nimenea nu face nik ! Noi tremuram prin casa, aia dadusera drumu la caldura si pentru ca nu se facuse aerisirea in calorifere, nema agent termic ! Intreb pe unu, pe altu, fiecare da din umeri si arata cu deshtu spre Radet, ca ei is de vina ! Ma fac administrator doar daca ma doteaza astia cu pusca, sa pot curata lumea de ceva uscaturi !
Cristalina, doua dureri de cap pe an ? Moamaaaa, cita invidie crescu in mine brusc si inopinant ! Hai satz treaca repede, daca-s doar doo pe an probabil ca dispar repede cu ceva aspirina (sau nici macar cu asta, ca la sotzu meu ??).
Ioana, l-as fi tinut si eu pe Andrei inca acasa, dar se plictiseste teribil, plus ca iarasi a inceput sa ma astenizeze cu vrutul la verisoar-sa, ca stau usa in usa cu frate-miu mijlociu, dar cum intelegerea dintre cumnata-mea si mine e pe duca definitiv, nu am nici o tragere de inima sa il las sa mearga, plus ca au si copil mic ... iar Anca, nepoata-mea, este peste tot numa la mine nu o lasa decit cu chiu si cu vai, din enshpe in enshpe luni !!
Noi avem miine treatru la gradi ! A, si Andreiush a vrut si el la orele suplimentare de gimnastica, a fost foaaaarte suparacios ca nu a putu merge, ca noi optasem pentru arte martiale si engleza !
Ca scriserati de greutate si inaltime, centimetri nush citi are gizmoul, kile vreo 25, iar la picior poarta masura 30 (acu nu stiu ce relevanta are, ca nu-s fixe masurile astea, la unii pantofi difera, doar tre sa ii bag piciorul sa verific daca nu il string, asa ii cumpar).
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
http://picasaweb.google.com/katiciocan/Octombrie2009PartyStefania?authkey=Gv1sRgCJKG9qy1pu_mZA&feat=directlink#5394343732232936146 ete mandra fluturas , ca sa nu mak vorbim de dinti rupti si frig in casa
szivarvany spune:
Ooooooo, cat e de frumoasa si delicata
Superba
Alice, de x. Giulik se crizeaza daca zice cineva ca merge la sport, ea sustine ca merge la dans
Azi mergem la pictura ...
-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !