Copilasi de Iulie - August 2004 * (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Dap, ai dreptate, Roxi, sa schimbam tonul ... am admirat-o pe Pupulina dragulina, e o scumpete !! Am vazut pozicile toate, cu copilasi fericiti, tortuletz super cu animale si decolteul unei doamne faine (nu spui care, persoana importanta ) !!
Uitasem sa zic, vizavi de optionalele de la gradi, am rezolvat frumos si usor, de fapt sotzul meu, ca el este cel care se ocupa, i-a spus educatoarei ca de acu incolo Andreiush sa mearga la ce ore vrea el, doar sa il noteze undeva, sa pot plati totul la urma !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui alice2004

Dap, ai dreptate, Roxi, sa schimbam tonul ... am admirat-o pe Pupulina dragulina, e o scumpete !! Am vazut pozicile toate, cu copilasi fericiti, tortuletz super cu animale si decolteul unei doamne faine (nu spui care, persoana importanta ) !!
Uitasem sa zic, vizavi de optionalele de la gradi, am rezolvat frumos si usor, de fapt sotzul meu, ca el este cel care se ocupa, i-a spus educatoarei ca de acu incolo Andreiush sa mearga la ce ore vrea el, doar sa il noteze undeva, sa pot plati totul la urma !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

ahaha multumecs multumecs, nu era decat pozitia, decolteu' lasa muuult de dorit...
felicitari pentru rezolvarea cu optionalele
o mai iubeste Andrei pe Nicole?

Mergi la inceput

Cu placere, cu placere !
Daaaaa, o iubeste, imi povestea si Nicole cum o lua in brate dis de dimi cind o vedea cu Andreea ! Acu Andreiushu e cam zgircit cu povestirile, mai multe stiu de la parinti decit de la el !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Alice, hehe, asa si Patrick..cu clestele ii smulgi cuvintele
azi is cam pe fuga, trebuie sa fac ceva de mancare si rapid, sa il duc dupa pranz pe Patrick la dentist si dupa aceea la cumparaturi ca duminica am musafiri si trebuie sa ma pregatesc.
asa ca acum va pup si va urez o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Az'noapte am avut vomitaturi in duet, schimbat asternuturi, schimbat pijamale, pus covoare la spalat intr-o camera, ramas in chilotzi, culcat copil mic "mami, de ce stai in chilotzi, asa iti place tzie?!"
Respirat adanc, baut un pahar de apa...dupa care am luat-o iar de coada ...urlete, schimbat asternuturi, schimbat pijamale, culcat copil mare...calmat John care voia sa le dea pe tantile noastre afara! In momentul ala, la 11 noaptea...:)))

Asa ca iar am venit la servici sa ma relaxez...
Am vazut domnisoara Pupulina in rol de fluturas ce as mai lua-o la pupat!
(galustile mele invart cutitul in rana in fiecare seara "mami, tu de ce nu mai ai un bebe in burtica!?" "vrem si noi un fratior!")

Ma duc sa ma agatz de o cafea...:)
O zi excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata! Rox - mai, dar frumos fluturas ai tu acolo!!!! As always, zau ca imi vine sa o maninc, asa e de dulce! Tie iti sta super si culoarea si tunsoare, asa ca !
Cristalina - sa inteleg ca iar te-a luat amocul pentru bb3? Am vazut ca Base si-a scos palaria in fata voatra, a cercetatorilor de la Magurele...macar atit sa faca si el!

Ma duc sa ma pregatesc de dentist ca am programare la 11:30, dar nu inainte sa va spun ca am pus poze noi cu puradeii:
http://family.webshots.com/album/575166464HUlbap

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce frumosi sunt feciorii tai, Leeloo !
Imi place exploratorul junior
Cristal, ioi, sanatate la voi si nervi de otel
Rox, spor la pregateli

Noi ne-am "dixtrat" aseara.
Am si pus subiect la psi.
Cred ca sunt tampita.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Neatza !
Moam, Cristalinou, daia esti tu asa de tinara si frumoasa, te mentii in forma facind sporturi extreme la unshpe noaptea ! Da di la ce au inceput de data asta fetele ? Sanatate multa va doresc !
Roxi, spor la trebi !
Daria, dap, am citit (si raspuns) la subectu cu pricina ! Tocma in dimi asta am avut o discutie cu sotzu din dotare, cica sa ma relaxez si sa nu ma mai agit atit, ca nu fac bine copilului ! Asta pentru ca au plecat cu gradi la teatru (tandarica) si dupa ce l-am instruit pe Andreiushu cum sa fie imbracat, sa aibe grija la haina si la caciula si daca nu reuseste, sa ceara ajutor de la educatoare, au iesit din gradi descheiati la haine (macar avea caciula pe cap) ... si am primit mustruluieli de la Florin ca nu o las mai moale !! Pai incerc, pe cit posibil, imi spun ca baietul a crescut, nu mai e un tinc, dar oricit i-as explica eu gizmoului sa fie atent, ca mai bine ca el nu poate fi nimeni , e doar un copchil de 5 ani, ce pretentii asa mari sa am de la el ??.. Dupa cum ma cunosc io pe mine, si cind o sa fie mare tot atenta fata de el am sa fiu (nu sufocanta desigur).
In rest sint cu ochii pe piata interbancara de euro, ca am un deadline la o banca si daca sare euroiul de 4.3 e nashpa tare !
Hai sa avem o zi faina cu totii !!
Pies - Liaaaaaaaaaa, ce mai faceti la Timisoara ?? Cum sint copiii ??

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Gabi, pai nu mi-a trecut niciodata, maine as mai face unu'!
Sa-ti traiasca.. sunt niste frumosi!
Da, ne-a laudat, ca e moca! Eu am aflat de la verisoara mea "ca a zis el presidente..." "a zis de mine!?...nu?!...atunci degeaba!"

Daria , mare sperietura aseara...se intampla si la altii, tu nu ai gresit cu nimic!
Maria pleaca pur si simplu! Tre' sa stau cu ochii pe ea ca pe butelie, daca ii explic zice "da, da, bine bine, stiu!" si peste 5 minute pleaca iar.
Era sa se piarda la mare, la carrefour...cand era mica lua cate un trecator de mana si il intreba de vorba "cum te cheama?! unde este casa ta?! pot sa vin si cu cu tine?!"

Eu plecam de la gradinita! Cu cate un coleg, il luam de mana si plecam cu muma-sa.... Nu o mai asteptam pe a mea, plecam dupa cine se nimerea. Imi dadeau femeile alea sa mananc, ma spalau pe maini Era mama disperata saraca! De un' sa ma gaseasca?! Noroc ca stiam drumul spre casa si pe vremea aia nu se prea intamplau nenorociri ca acum....

Gata pauza ca e agitatie mare p'acilea...

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu nu stiu daca stiti cat de rau ma simt.

Cristal, deci el presidente n-a zis el acolo felicitari speciale Cristalinei, mama-eroina ?
N-are el habar de lucrurile importante, uof
Alice, merci

Vestea buna e ca maine e vineri
Vestea si mai buna e ca mai vin 6 zile la munci, apoi stau acasa si frec menta 2 saptamani. La Praid nu ajungem, din pacate ...

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput