Copilasi de Iulie - August 2004 * (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am uitat de raportul pediatrei: 123 cm si 21 de kg
Eu zic normala, ea a zis lungana

Ioana, ce-mi place de Maria si chiar asa, cum nu stau astia mici cuminti sa se joace
Ref scoala ... mi-am rugat prietena sa anunte invatatoarea sa ne aunte cand se deschide lista. E o doamna blanda, care nu sufoca deloc copiii cu temele si toti merg cu drag Asa ca speram sa fie bine.

Roberta, eu n-as lasa treaba asa, as merge pana la directoare. Nu e posibil asa ceva !
Si vb din experienta, din pacate. Eu i-am cerut educatoarei sa faca ceva si sa nu-mi vina cu mila fata de plozi. Avem o masuta care devine izolator, adica se muta la 15 cm fata de grup inspre catedra Deci te scapa rasul cand unu`altu` isi ocupa locu` la izolator Insa pt ei e important si-si ispasesc pedeapsa constiinciosi.
Eu nu vreau nici ca Giulik sa fie terorista clasei si nici sa fie batuta de altii. Ca doar nu stem animale.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Ioana, ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sunt pe aici numai ca pana acum m-am luptat cu un pui de depresie, pierdut lactatie, avut Philip bolnav cu febra si tot tacamul, incercat sa-l ferim pe Nicholas si tot asa. pruncu' nu doarme decat in reprize de 30-40 de minute, am noroc daca apuc sa imbuc ceva.
in rest suntem bine Philip face progrese vizibile la scoala, si-a facut prieteni si bag de seama ca e popular, se bucura toti sa-l vada acolo dimineata. ieri i-am avut pe amandoi acasa, m-au fiert, azi l-am dus la scoala. nu doarme. intai am zis ca venea boala, apoi ca a fost bolnav, apoi ca se reface, se foieste toata noaptea si se trezeste cu noaptea in cap. azi era gata la 5 juma. am sa incerc sa-i dau niste pastilute homeopate de calmare sa vedem ce succese avem.
va pupam pe toti
ps m-am bucurat sa le revad pe mitzu si blue angel.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza....ursuletii s-au trezit,buna dimineatza,iepurasii s-au trezit buna dimineatza,si copii s-au trezit buna dimineatza...haideti la un ceai de fructe de padure!
Andreeap multi pupici pentru toata trupa...hai ca aveti distractie maxima si voi
Daria uauu chiar este inalta Giulik...a mea ultima oara avea 110cm si 20 kg da' imbracata
Robi multumesc pentru pm,cred ca am sa iau si eu si mandra.
hai sa avem o zi excelenta io-s la munci pana tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
noi am avut aventuri ieri. ca de unde se facuse vremea frumoasa si am zis sa scot plozii la aer in parc... Patrick a reusit sa muste cu mare avant dintr-o timona... de lemn. asa ca si-a fracturat incisivul sus stanga, dentist, chiraieli, va dati seama. ma rog, am scapat se pare ff usor, adica din radiografie nu s-ar vedea sa fie atins dintele definitiv, asa ca o sa ramana cu durerea tranzitorie... si eventual cu un dinte negru. vad ca nu l-a deranjat prea tare ca a mancat happy meal-ul pe care l-a primit ca surpriza ca a fost cuminte la dentist
Andreea, imi pare rau ca au fost baietii bolnaviori si ca ai pierdut laptele. sper sa fiti mai bine in continuare!
Cristal, totul ok dupa vaccin, da?
Robi pupici, sper totusi sa se rezolve mai repede cu creditul
trebuie sa fugim afara ca avem doamna la curatenie azi.. si don'soara Pupulina nu are deloc chef sa o lase sa faca treaba
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Rox, de`astea faceti voi ? Multi pupici lui Pat, ma bucur ca i-a placut surpriza Inseamna ca aveti un catelus in gentuta
Andreea de Pupi, multa sanatate la voi, multe nopti dormite si crestere mare la pui, iar tie multa rabdare si nervi de otel
Ioana, nu vreau ceai, io vreau pepsi

Noi am avut o seara linistita, cu o Giulik rupta de oboseli ca si-a sarit somnul pe motiv de tuse, apoi a venit taica`mio, apoi a avut de pictat asa ca la 8 juma a cazut lata`n pat.
A avut un episod de tuse, insa cum ii apare, la fel ii dispare. In somn.
Eu eram cu lanterna in mana sa vad ce se intampla, cainele cocotat si el in doo picioare cu labutele pe marginea patului. Sa vada si ea ce fac eu cu lantera, copilului
Dimineata a dormit pe locul meu. Iar eu mai incolo 1 mm suspendata cumva in aer, cu capul pe prelungirea coltarului. Ma doare "hernia"
Are o tuse din`aia sparta, de te sperie ... sper sa treaca cu bine.

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!

Iar e frig si ceata, ma enerveaza umezeala asta, parca nu mai reusesc sa ma incalzesc...

ROXI, offf, ce intamplare! Bine macar ca a stat la dentist. Matei are probleme mari cu dintii dar nu am reusit sa il convingem sa accepte tratament.
Ioana, tu mergeai cu Maria in Bolta? Stii vreun medic bun acolo?

DARIA, mi te inchipui cu lanterna si catelul explorand copilul noaptea Cine nu are copii nu intelege...
Raportul nostru e... 115 cm si 21.5 kg. Mie imi e frica sa nu semene cu mine, adica mic de statura, ca tati are 1.83.
ANDREEA, sanatate multa la puiutzi si pentru tine sa treaca depresia!

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata! Ma cam bagati in ceata cu bilanturile astea - Stefan nu a crescut mai deloc in inaltime anul asta - l-am masurat eu acasa, nu la dr - are doar 109 cm - de greutate nu mai vorbesc ca are doar vreo 16.3 kg... Ma gindesc ca poate cresterea lui e in salturi si poate creste mai incolo - asa si eu si taica-su suntem in medie - eu am 167 cm si taica-su aproape 180 cm deci nu ar avea motive sa fie scund de inaltime...
V-am zis ca si Stefan tuseste - parca dupa 3 zile de Mucosolvan s-a mai potolit, macar noaptea...
Ariciul e de groaza - vorbeste de ma uimeste continuu - nu are nici macar 1 an jumate dar spune o gramada de cuvinte si intelege aboslut tot...!

Roxana - asta apropos de lovitura lui Pat - si Stefan s-a lovit acum doua zile cu un cub (se batea cu un coleg de gradi si a citigat...) si destul de rau - are si acum un hematom pe gi ngie si interiorul buzei, plus ca eiri s-a trezit cu buza umflata... mai nasol insa la Pat cu dintisorul...
Philip - imi pare rau ca ai pierdut laptele - dar nu dispera, si eu l-am putut alapta pe Tudor doar 2 luni ca nu am mai avut lapte...asta e, l-am trecut pe lapte praf si totul a fost ok! Felicitari pentru Pupi la scoala!
Daria - pai tu ai lanterna linga pat?? Te inteleg perfect cu tusea, si pe mine ma dispera cind il apuca noaptea...
Ioana - o sa pun si poze, numai sa stea sa le fac...

Sunt prin zona...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Robi din pacate si noi avem probleme mari cu dinti...in bolta am fost la prof.Maxim,un doctor foarte bun(programul este nasol,doar dimineatza de la 9 la 12) insa ne-a zis ca pana nu i se schimba dintisorii nu prea avem ce face decat sa o obisnuim cu cabinetul stomatologic si eventual sa-i facem radiografie sa-i vada mugurasii dintilor noi...am incercat la o alta doctorita dragutza sa-i curatam niste maselute si sa le sigilam...nu a stat decat la una...din noiembrie vreau sa incerc iar,sper ca a mai crescut si-i mai cooperanta..

Mergi la inceput

Giulia e intr-o perioada crunta de lene ... asa ca orice spalat pe dinti se face sub amenintari, ca o duc la domna doc si o sa-i aratae ia ZaneiMaseluta situatiunea si o sa vada ea ciuciu bani, ca aia nu da decat pe dinti albi
N-are chef de spalat dintii, mainile, insa pe fata se freca de farduri si juma` de zi Mai are o problema cu schimbatul in pijama ... asa ca nu va zic in ce tinute doarme, ca m-am saturat si io de latrat aiurea
Mey, Giulik pt un McShit sta la dintarosh
Leelook, asteptam pozele
Deci si Stefan e luptatorul clasei ? Pupam buba

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput