Copilasi de Iulie - August 2004 * (31)
Raspunsuri - Pagina 6
szivarvany spune:
Leeloo, mi se pare un vis ce povestesti despre casuta ! Abia asteptam sa dai de beut la mutari
Roberta, ai rezistat bine oricum
Eu am o durere de cap, mai sus de ceafa adica si de vreo luna incoace, cand nu mananc, am acid, cum mananc, ma doare stomacul
Si abia astept sa ajung acasa ... dadaca n-a sunat, asta e de bine la noi .
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
cristalina spune:
Buna ziua,
Sanatate bolnaviorilor!
Multumim de intrebare, e bine ochisorul. Dar recunosc ca am fost extrem de stresata. Era acum o saptamana rosu rosu, o pata mare de sange, cam cat unghia de la degetul mare...a trecut.
Azi ne-am vaccinat (antigripalul) noi fetele impreuna cu purcel (respectiv tanti Ioana pentru ca tanti Viorica a refuzat), fara catzel (ca domnu' John iar a avut treaba si a lipsit...il trecem la recuperari...)
Am zis eu sa incerc o alta abordare . Ma duc si o iau pe Maria de la gradinita si incep sa o prelucrez:
"facem vaccin, vine doctorul, inteapa un pic si doare ca muscatura de tzantzar!"
"NUUUU!" plansete si jale mare
"shhh, ne facem de ras!" se potoleste, reincep timid
"sa nu plangi, ca se supara nenea doctorul..." iar jale, pana la urma cadem la pace...
"plang numai un pic!"
Pai cand l-a vazut pe doctor a inceput sa urle din ce in ce mai tare si a plans pana a ajuns doctorul sa o ameninte "daca mai plangi iti fac doua!!" Aiurea! A urlat si mai dihai...S-a potolit cand a iesit doftoru' pe usa.
Asa ca nu merge cu abordarea asta...tot prin surprindere e mai eficient...
Poate reusesc sa vad poze pana se trezesc. O seara relaxanta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Cristal, curajoase mai sunteti
Eu n-am vaccinat inca niciodata Giulik cu antigripal.
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
cristalina spune:
vaxigrip facem in fiecare an.
ma duc sa despart gasca, sa le culc. Maria incearca sa-i rupa picioarele lui John in timp ce Oana incearca sa-l stranga de gat...se distreaza fetele...
O noapte linistita sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
polux spune:
Monica faina distractie la voi...dar sa stii ca mai au o surioara aici fetele tale. Azi cand am venit de la gradi cu mandra...imediat top in capul lui tacso, care asezat pe un scaunel de al Adelutei butona ceva la calculatorul lui. Eu fericita ca sunt lasata in pace sa ma duc si eu ca omul la toaleta...aud dupa nici un minut...mami vino si iati maimuta, ca sa urcat in capul meu, si-mi rupe gatul...asa ca gata relaxul meu la toaleta...mi-a ajuns...un minut intreg.
Apoi 5 minute am stat sa ma chinui sa dau jos maimuta din carca lui tacso...noroc ca i-am spus ca incepe "Curious George" emisiunea ei preferata, ca altfel imi scoteai peri alti amandoi...maimuta tipa "lasa-ma ca ma joc cu tati", tati striga "mami da maimu-ta jos ca ma sugruma"...
Pup toata gasca.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
roxanaz spune:
neata!
Cristal, bine ca mi-ai adus aminte sa sun si eu dupa vaccinuri. pe mandra o iert anul asta dar restu' avem rand tinut deja
Gabit super vesti de casa!! sper din tot sufletul sa va mutati pana de craciun.
Robi voi cum mai stati cu terenul? dar cu colegul cel rautacios al lui Matei?
azi la noi e ceata din aia reumatica. cica dupa-amiaza iese soarele... doamne ar fi super, ca sa putem iesi la plimbare... nasol e dupa-amiezele fara ocupatie in casa....
pupici tuturor, o zi excelenta!
szivarvany spune:
Mneatza !
Raportam rinofaringita, siropuri, spreidegat si o seara linistita in care Giulia a pictat mult si a tot scris Si sa nu uit de ascutitul creioanelor pe unde apuca, scoaterea acuarelelor cu dejtele si altele din aceasta categorie
Si la noi e o vreme inchisa si e friggg
-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
roberta04 spune:
Hello! Si la noi e o ceata care patrunde pana la oase... brrr... am avut de umblat un pic si am sarit in primul taxi...
Sanatate la bolnaviori! Eu am inceput sa ii dau lui Matei tinctura "Raceala si gripa" preventiv, eu ma simt bine de ieri.
Roxi, nu am mai facut nik cu terenul, saptamana asta trebuie sa primim raspuns de la o (alta) banca, noi avem ceva banuti dar planurile implica si creditul asta, mama lui
Ideea e ca avansul e dat si proprietarul nu se grabeste.
In legatura cu colegul cel obraznic sunt foarte suparata, o saptamana a lipsit si Matei a fost foarte fericit si cuminte, ieri a venit si l-a trantit jos pe Matei si a inceput sa il bata, azi am vorbit cu educatoarea, Petro l-a atentionat si pe copilul respectiv sa nu se mai apropie de Matei, maine sper sa il prind si pe tatal lui dimineata pe acolo. Am inteles de la educatoarte ca asa face si cu alti copii, acum s-a razbunat probabil pe Matei pentru ca nu se mai joaca cu el (pentru ca i-am interzis noi, offff, nu mai stiu ce sa fac )
Am o stare proasta, si la birou e o atmosfera precum vremea de afara...
V-am pupat!
g_ioana spune:
Neatza
Daria insanatosire grabnica Giuliei....ce-mi place cand povestesti ce faceti voi seara...io tot cred ca Giulia este foarte cuminte si intelegatoare
Robi pupicei sa-ti treaca repede starea...de unde ai luat tinctura si ce contine,pliiiz....noi ne-am hotarat sa ne vaccinam antigripal dar mandrei tot nu stiu ce sa-i dau pentru imunitate
Roxi felicitari pentru Eva vorbareatza...cred ca tati este topit tot cand o aude....si mandra mea tot "tata" a zis prima oara
Leeloo ma bucur tare mult ca merg bine treburile cu casa si va apropiati de final...deci de craciun venim sa taiem panglica,nu?...sa pui poze cu tunsulicii
Liliana si tu esti arbitru..mie intr-o dupa amiaza mi-au scos peri albi,veneau si se plangeau unul de celalat pe rand...cand sunt singurei acaa se lauda ca se inteleg perfect
Vivia sunteti ok,cum mai merg treburile?
Andreeap, ce mai faceti, sunteti bine nu ne-ai spus ce faci Pupi la scoala...io-s tare curioasa.
Cuscreloo treci si semneaza condicutza ca altfel ai cam mult de recuperat..ce face Andreiush??
Btw voi v-ati inscris odraslele la scoala....ma gandesc ca ar trebui si io sa fac chestia asta sa nu ma trezesc prea tarziu
Noi aseara am avut in vizita o vecinica de un anisor si trei luni asa ca distractia a fost maxima...si cum a stat vreo ora la noi fara parintii din dotare am experimentat ce inseamna sa ai doi cupii...mandra era nedumerita de ce nu sta intr-un loc sa se joace si ii place sa rastoarne tot ce prinde
hai sa avem o zi buna