Copilasi de Iulie - August 2004 * (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mey nu va mai plingeti dse frig ca eu sint in geaca de blugi! Am hainele la socrela,la prieteni si la apt ..deci nu am avut timp sa le colectam

Monica mai ai rabdare cu tusea si pina atunci baga la greu miere!

Ioana nasol ca nu aveti gaze..caldura nici nu vezi ca cica s-ar incalzi...

Azi trebuiau sa inceapa zidaria la casa..dar s-au speriat de ploaie si au fugit!

Gabi din ce-ai facut jgheaburile si burlanele?? Tabla sau PVC? Merci!

Rox ce cumparaturi? Noi ne-am oprit in piata dupa ce l-am lasat pe Luca..am pus de-o supa. Apoi plecam la spital sa schimbam stadiul cu cel de chirurgie

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

hello, hello ..si prezent!!!
mai nici nu stiu cum sa incep ...dupa atata pauza ...
dupa ce s-a stricat vremea si nu am mai statasa mult pe afara , am zis ca voi avea si eu timp sa intru ..nu numai sa va citesc ...
dar coco umbla peste tot si trebuie sa fiu cu ochiul pe el ca pe butelie ...
si vrea joaca non stop

acum are si o rinita urata ...si este nervos de la muci ...
hai ca acum s-a trezit ...trimit totusi mesajul asta mic cu scuzele de rgoare
va pup dulce dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

sunt un user DC
am nevoie de ajutorul vostru
cititi
daruiti
si dati mai departe
multumim

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui BLUE ANGEL

hello, hello ..si prezent!!!
mai nici nu stiu cum sa incep ...dupa atata pauza ...
dupa ce s-a stricat vremea si nu am mai statasa mult pe afara , am zis ca voi avea si eu timp sa intru ..nu numai sa va citesc ...
dar coco umbla peste tot si trebuie sa fiu cu ochiul pe el ca pe butelie ...
si vrea joaca non stop

acum are si o rinita urata ...si este nervos de la muci ...
hai ca acum s-a trezit ...trimit totusi mesajul asta mic cu scuzele de rgoare
va pup dulce dulce

Simona cu Luca (21.08.2004) si Codrin (12.06.2008)
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu

Te asteptam inapoi cu raport complet si poze cu dlPufulescu si Cocodrino miscaret !!!

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

sunt un user DC
am nevoie de ajutorul vostru
cititi
daruiti
si dati mai departe
multumim

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Helou din tzara tusei(mai mult io ca mandrei i-a trecut)..care pe unde umblati pe vremea asta de toamna iarna
Noi am executat treburi administrative normale de week-end:mancarici,curatenie si shoping...aseara am fost in vizita la gorodica mititica si am asistat la baitza,Maria a fost tare incantata de toata operatiunea...iar azi am fost la un targ interesant de carte-film-muzica...daca se trezeste mandra mai devreme poate mergem si la expozitia de crizanteme din botanica
Din categoria "cresti cupii si ei rad de tine"...trimit cupilu sa doarma cu tati la pranz ca sa pot termina de pregatit mancarea......dupa juma de ora(timp in care io stateam linistita ca a adormit mandra)vine Maria si imi zice ca i-a luat tacsu toate culorile si ea nu are cu ce colora..ma duc nervoasa sa vaz care-i treaba..tacsu dormea lemn in timp ce fi'sa ii pusese vreo 7 culori in mana
...si ca sa va amuzati priviti solista de la connet'r
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/septembrie%202009/?action=view¤t=PA161807.flv
hai sa avem o duminica placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
off depresanta tare vremea asta, zau!
Oliv, ai recuperat din haine sper.. sa nu inghetati de tot!
Cristal cum e ochiul Oanei??
Daria cred ca Sela o sa fie caine de guerilla :)))
mandra a inceput sa zica "tata" asa ca ta-su of corz e in extaz (mie asta imi da prilejul cand face urat sa ii zic "e, acu du-te la tac-tu ")
ma duc sa strang prin casa.. asa ca lunea
sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza.
Sunt suparata foc, m-a sunat dadaca, Giulik are 37,6 si e maraita, iar eu nu scap mai repede de 6 pm si apoi fugim la pediatra. A spus ca n-a vazut Nurofenul si i-a pus sup cu paracetamol. Vreau acasa.
Aseara am fost la circ, uitati aici doi prieteni buni
Ioanag, super tare Maria
Rox, spor la treburi la tine, ce harnicuta esti ! Pupam Eva vorbareata

Restu` de fete ???

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dragelor, scuze pentru absenta de saptamina trecuta - pe motiv de training, sedinte samd la birou.

In acelasi timp si cu casa ne straduim sa terminam - s-au montat treptele si acum se monteaza mina curenta, saptamina viitoare se termina de vopsit garajul si se monteaza plina in toata casa, am terminat si de tencuit gardul si pina la sfirsitul saptaminii asteia montam si a doua poarta. Am comandat si mobila de bucatarie - azi a fost arhitecta pentru masuratorile finale - din pacate mobila ajunge abia in decembrie - sper totusi sa ajunga la timp ca sa ne mutam inainte de Craciun! Am comandat si tapetul pentru birou/biblioteca asa ca vom etrmina si camera aceasta (credeam ca nu, dar pina la urma ne-am descurcat si cu asta).
Ne mai ramine acum sa luam dormitorul nostru si al copiilor, sa luam o canapea si sa comandam electrocasnicele pentru bucatarie.

Kim - noi am pus jgheaburi metalice, nu de PVC; burlanele vor fi de asemenea metalice (si pe astea le mai avem de comandat).
Roxana - deci "tati" spune? Cred si eu ca ii creste inima lui tati!!
Blue angel - pupam baietii!

Altfel de noi ce sa va zic - Stefan tuseste rau de tot + muci - ii dau Mucosolvan, Stodal pastile si Fluimucil - are o tuse incarcata rau, dar zau daca stiu ce sa-i dau altceva... Ariciul muceste si el, dar doar atit...Duminica am fost cu ei la tuns, ariciul ca de obicei a stat foarte cuminte, dar Stefan nu mai avea rabdare asa ca la el a mers ceva mai greu - nu cred ca se va obisnui vreodata cu tunsul...

Va pup pe toate - ma duc sa mai citesc din urma pina intru in sedinta...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna ziua din tara frigului si a ploii...

Am mai scris un mesaj si am inchis din greseala Net-ul...

Sanatate multa la bolnaviori, eu tocmai mi-am luat o tinctura "Raceala si gripa", ma incearca de ceva timp o raceala si tot iau pastile in zadar, de aia am trecut pe naturiste.

Sambata am experimentat statutul de mama cu mai multi copii , a stat cu noi prietena lui Matei, parintii find plecati, si a venit si cumnata mea cu nepotelul de 1.10 ani. In 5 ore am crezut ca plec si ii las singuri .

V-am pupat!

Mergi la inceput