LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (341)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Andrei Gabriel de mami Valentina
Andrei David de mami Andreea_deea

La multi ani, sa fiti sanatosi, fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

M-am intors la birou, dar fug sa ridic fata de la balet.

Valentina, sa va traiasca baiatul, sa fie sanatos si norocos si sa va aduca numai bucurii.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Vale sa-ti traisca flacaulLA MULTI ANI Andrei Gabriel
La multi ani ANDREI DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Valentina, sa te bucuri de baietelul tau minunat si de surioara lui frumoasa !

La multi ani fericiti, Andrei Gabriel ! Sa-ti fie viata plina de bucurie, iubire si impliniri !

La multi ani fericiti, Andrei David ! Sa ai o viata minunata !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sper ca nu este prea tarziu sa urez si eu multi multi ani, sanatosi lui Andrei, sa aiba noroc si numai bucurii. Felicitari mami Valentina, vezi ca ai o sacosa la usa.....portie dubla, Cristi devoratorul de "torturi" cand aude de tort canta "la multi ani".....asa ca te rog sa fi pe faza.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Bernix, multumesc pt cuvintele frumoase .

La voi cum a fost petrecerea pt Degetica? - scuze daca ai povestit si am ratat eu Cu serviciul cum te-ai obisnuit?

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

asta mic are febra iar, nu doarme, geme . n-am reusit sa-i dau siropuri antitermice, nu vrea apa, ceai, suc.
peste zi a fost ok, dupa febra de aseara.
cand s-a spalat pe dinti am vazut o masea iesita si gingiile umflate. sper sa fie numai atat, dar frige saracul...

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Valentina, sa te bucuri de Andrei , sa fiti sanatosi si fericiti cu totii, la multi ani !

Adimercedes, reintoarcere placuta si odihnitoare alaturi de femilie !

Sabina, de ce neaparat germana ? aveti vreun gand ? Ca tati e epuizat nu mai mira, al meu se epuizeaza numai daca stau singuri la masa , d'apoi sa fie 2 ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Am fost azi la control si bebe este ok, aproximativ 3200gr, dar in schimb colul meu s-a scurtat si este la limita cat sa se deschida.
Mi-a spus ca ea ar fi facut cezariana pe 4 nov, dar tinand cont de situatie, m-a programat pe 27 oct, desi nu crede ca ajungem pana acolo.

Acum sunt acasa cu Mario care este din nou racit si in plus a facut o iritatie si aseara am chemat BGS-ul ptr m-am speriat si am crezut ca este vreo boala contagioasa.

Adimercedes uff tare greu este....si Mario cand m-a vazut ca incepem sa pregatim si sa facem tot felul de modificari prin casa inclusiv sa calcam lucrusoarele lui bebe mic a inceput sa faca 13-14. E suparat pe gradi, nici nu mai vrea sa auda sa se duca acolo, vrea sa stea doar cu mami, iar de 2 zile a inceput sa vrea sa puna mana pe tzitzii si sa spuna "mami tzitzi bebe Mario"...iar el a fost intarcat din ianuarie 2009, adica au trecut exact 9,5 luni. Este f dificil ce se intampla cu el si stiu ca este doar inceputul

Yaia ...cu bona nu am rezolvat-o. Acum incerc sa mai intreb in stanga si dreapta si sper sa gasesc pe cineva

Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Betty, tin pumnii sa fie totul ok si sa ajungeti cu bine la data de 24oct.

Offf, cat de bine il inteleg pe Mario. Noi am incercat sa facem totul cat mai casual, sa nu facem mare tam-tam si tot am avut ceva rabufniri. Stiu ca am inceput sa o pregatesc din timp pe Lisa cu venitul lui bb, dar exista o limita undeva inainte sa inceapa sa se comporte ciudat si sa dea semne de stres si de indoieli. E si pt ei un necunoscut si e asa de greu sa inteleaga ceva ce va urma. Stiu ca la noi a fost un moment in care intr-o seara cand o culcam a venit la mine si mi-a ars 2 in burta zicand ff senina "Isa hit baby" . I-am explicat atunci ca daca ma loveste pe mine, pe mine ma doare si ca daca cineva o loveste pe ea o doare. Nici macar nu am pomenit pe bb. Dupa aceea parca s-a mai linsitit, dar stiu ca am tras o cearta cu tata, ca incepuse sa ii faca de cateva ori pe zi asocieri cu bb, de genul "trebuie sa tinem curat, ca vine babay acasa si sa fie frumos" . Deci te inteleg ff bine, dar stiu ca mai ai vreme berechet sa ii conferi siguranta si increderea de care are nevoie. La noi a functionat sa aplicam un fel de joc in fiecare seara. O intrebam asa: Who's mommy's gorgeous girl?" si raspundeam "Lisa" si o pupal pe nasuc/ochi/obraz etc. Apoi iar "Who's mommy's little helper?" "Who's mommy's sunshine?" etc. Si o faceam in fiecare seara inainte de culcare. A invatat dupa 2 intrebari sa raspunda singura si tare bine ii facea. Apoi ii mai spuneam cand si cand ca voi mrge la spital sa scoata dr pe bb si ca ea va veni cu daddy sa il ajute sa il ia pe baby acasa. Cat am stat in spital am instruit barcatii sa evite orice asocieri a lipsei mele cu baby. Eu am fost in spital pt "auchy back", pe care l-am mai mentionat cand se cerea in brate pe perioade lungi . Faptul ca era si baby la spital, era doar o coincidenta , pe care nu s-a batut moneda niciodata. Cand venea la spital venea pt mami. Ca in ultimele 2 zile dadea usa in perete, ma striga si apoi fugea sa il caute pe bb, asta e alta treaba si demonstreaza ca nu are resentimente ;) - deocamdata...

Te pup si sunt sigura ca o sa fie totul bine, mai ales ca sunt sigura ca Mario va intelege explicatiile pe care i le veti da, atata timp cat ele vor fi aceleasi MEREU si de la TOTI!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Adi , ce frumos povestesti despre voi , ai facut super pregatire cu Lisa ( dar nu numai) pentru imprietenirea cu fratiorul.
ma duc la nani, de maine la munca !!!!

PS ce mai fac japonicile ?

Mergi la inceput