LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (341)
Raspunsuri - Pagina 8
adimercedes spune:
Scuze greselile de tastare, dar inca nu m-am obisnuit cu tastatura de la laptop, inca se pare ca bat dupa cea mega ![]()
Urez si eu cu intarziere La Multi Ani pt Isabelluta 
La Multi Ani cu bucurii, fericire si noroc pt
Andrei Gabriel de mami valentina_22
Andrei David de mami andreea_deea
Fug sa mananc micul dejun si sa incep sa ma pregatesc de plecare, am inca de facut actele de externare etc.
Vroiam doar sa va zic ca Adam a dat jos pana in ziua 4 doar 95g si pana in ziua 6 a pus inapoi 120g
. Stie el ce face, nu se incurca, desi parca ieri si azi a lasat-o mai moale si eu sunt cam cu ochii in soare ![]()
Va pup 
P.S. Yaia, nu am apucat sa intru pe mail sa vad pozele Delfinasului si a celorlalti colegi de scutece, dar sper sa apuc azi si apoi vb ;)
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
aniast72 spune:
Buna seara de la noi!
Mi-am propus in seara asta sa scriu ceva mai mult despre noi pentru ca, in ultima vreme, n-am mai scris decat foarte rar, scurt si la obiect.
Ma intreba Maria acum cateva seri ce fac noaptea (spre dimineata) pe net. Ei, atunci ma bucur si eu de cateva ore de liniste, dupa ce il culc pe Vladi. Mi se intampla sa pic de somn dar parca nu imi vine sa ma culc pentru ca e prea liniste si bine ![]()
Vladi se dezvolta frumos, vorbeste destul de bine, chiar ne intelegem. Eu intotdeauna am vorbit cu el ca de la egal la egal, de multe ori este bine dar pe de alta parte parca uit ca este totusi un copil care abia acum invata multe lucruri.
La capitolul pampers stam f prost...Vladi incepuse sa faca zilnic kk de dimineata, de la 8 luni, la olita, pana a inceput sa mearga. Dupa aceea a avut o perioada cand nici nu vroia sa vada olita, nu statea pe ea. La mare am crezut ca va fi usor, il lasam foarte mult fara pampers, aveam reusite mai mult sau mai putin dar, avand in vedere ca mai tot timpul eram la plaja, kk si pp se comiteau langa sezlong, in nisip. Am stat cam o luna si jumatate la mare, deci olita a fost mai mult de decor. Cand am revenit a prins asa un drag de olita incat ar sta cu orele, fara sa faca nimic. Chiar avem scandal ca vreau sa-l ridic (cam dupa 20 min) si incepe sa strige: Nuuu, fac kk, fac kk....dar niciodata nu face. De aceea renunt sa-l mai pun pe olita ca sa nu ne certam. Ati mai pomenit asa ceva? ![]()
Cu mancarea...stam fff prost. Isi bea laptele la 6.30 - 7 dimineata, se culca la loc si se trezeste in jur de 9 - 9.30. Nu vrea sub nici o forma sa manance nimic de dimineata...incerc cu omleta, branzica, paine cu unt si diverse, cereale cu lapte, sandvisuri...deja nu mai am idei. Cand il vad ca nu vrea nimic, apelez la sucul de mar si morcov pe care, cand il bea la biberon il rezolva rapid, dar de cand i-am scos biberoanele din timpul zilei, si bautul sucului devine un chin. Afara stam pana pe la 2 cand nu se pune problema sa manance ceva ca e prea obosit, asa ca ii pun o supa/ciorba strecurata la biberon si somn 2 ore jumate, 3. Dupa somn nu mananca imediat ca e prea adormit, ii place sa leneveasca si uite asa ne apuca masa de pranz pe la 6 care dureaza de mi se lungesc urechile si nici acolo n-avem prea mult spor. Mananca cateva lingurite de mancare gatita, se moscoleste de mama focului si gata, nu mai vrea. Ii mai dau repede un suc de mar si morcov ca sa stau linistita ca are ceva in stomac si uite asa se face 8 seara cand reusim si noi sa iesim afara. Pe la 9.30 mananca inevitabil 2 iaurturi Humana (pe altceva nu pune gura) iar pe la 10.30 cand se culca isi bea laptele.
Nu sunt deloc multumita nici de program, nici de felul cum mananca dar Vladi e extrem de incapatanat si, oricat m-as grabi sau as incerca sa schimb ceva, esuez. O sa incerc acum, de cand incepe frigul si se va schimba si ora, sa-l culc mai devreme, sa se trezeasca putin mai devreme si sa intelegem ceva din program.
De vorbit vorbeste cand are chef dar sunt si momente cand incerc sa-l antrenez intr-o conversatie si ma trezesc cu: Lasa-ma-n pace! sau Da-te mai incolo! ![]()
Pe-afara se joaca frumos, stie sa-si imparta jucariile cu alti copii (dar trebuie sa-i mai reamintesc eu uneori), nu obisnuieste sa faca fixatii pe cate ceva dar i se mai si intampla (Cecilia si Luy stiu de obsesia pe care o facuse pe trenuletul Thomas al lui Cristi)
Are momente cand face mici crizute de genul: Balena meaa, balena meaa...(ii dau balena, o arunca, striga Nuu!!) apoi iar: Balena meaa...si faza se repeta pana incep sa-l imit (mai putin aruncatul), apoi ii spun ca stiu ca asta urmeaza, faza la care il apuca rasul si se termina criza. ![]()
De dormit doarme singur, adoarme singur, numai ca are seri cand are chef sa stau langa el sa-i cant. N-are melodii preferate, doar imi zice: Canta mami, canta mami!, incep o melodie, imi zice: Alta!...si tot asa pana mi se termina repertoriul (si nervii).
Vis a vis de bb2, noi tot incercam si natural, si artificial insa nu prea merge. In iulie am mers la doctor, a fost prima tentativa artificiala. N-a fost sa fie pentru ca aveam endometrul subtire si n-am putut face nimic. August a fost luna de concedii, in septembrie am avut ceva sperante pentru ca la inceputul monitorizarii parea a fi totul ok dar, spre sfarsit, endometrul meu a scazut in loc sa creasca.
Vineri, saptamana asta o sa merg iar la doctor pentru ciclul de luna octombrie si aici o sa am nevoie de niste pumni stransi si de ganduri bune
...stiu ca oricum o sa le primesc, asa cum a fost si luna trecuta. Va multumesc anticipat pt ca zilele urmatoare nu stiu in ce stare o sa fiu. Ma cam macina destul de tare problema, ma gandesc ca am o varsta, rabdarea ma cam lasa, imi doresc tare mult inca un bb care se lasa asteptat. De multe ori cand citesc de noile mamici si gravidute...chiar sufar. Din acest motiv poate n-am putut sa scriu felicitari pentru aceste evenimente atat de fericite din viata voastra, sunt convinsa ca am o urma de invidie...chiar daca n-ar trebui...si pentru asta simt ca trebuie sa-mi cer scuze.
La intalnire venim cu mare drag, abia astept sa ne reintalnim ca anul trecut cu toate ca-mi dau seama ca va fi ceva mai dificil...acum copiii nostri au crescut si stiu ce vor. Voi o sa luati copiilor jucarii si de acasa sau se vor juca cu jucariile de la tombola? Pana la urma s-a gasit tobogan gonflabil? Nu stiu totusi cat de buna e ideea, sunt destul de multi copii si sigur se va isca scandal.
Am tot promis ca o sa scriu mai des si n-am facut-o. Acum nu promit dar o sa scriu cand imi va permite timpul. Sa stau la calculator cu Vladi prin preajma, e exclus.
FOtografii am trimis pe mailul comun cam acum o saptamana, nici nu m-am uitat daca au ajuns sau nu, inclin sa cred ca nu pt ca n-am citit de la nimeni nici o vorba cum ca le-ar fi vazut
. Un mail (cu poza pt petrecere) l-am trimis cu cc la Luy, acela sigur a ajuns la ea pt ca am primit confirmarea.
Nu stiu ce-am scris mai sus pt ca sunt foarte obosita, sigur am scris si multe prostii...dar stiu ca m-am intins cat o zi de post. ![]()
Va pup si ma bucur ca v-am regasit.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Adi , ce frumos povestesti despre voi , ai facut super pregatire cu Lisa ( dar nu numai) pentru imprietenirea cu fratiorul.ma duc la nani, de maine la munca !!!! PS ce mai fac japonicile ? ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Papanash, multa bafta cu serviciul. Si multa sanatate lui Adi, sper sa fii fost doar de la dinti si sa treaca repede febra.

Ma intrebam si eu zilele astea de japonici si de Danielle cu ale fete dulci.
Gata, ma duc sa ma scot din pijamale si sa duc copilul la verificat ca sa putem pleca acasuca la noi.

"A characteristic of the normal child is thay (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
Roxali spune:
Off din cauza netul am pierdut o groaza de sarbatoriti...cu miiiiiii de scuze
La multi ani !
Tudor Paraschiv de Melaniatud
Vlad Constantin de Ancasilv
Ana Iasmina , Alexandru si Stefania
Ursulet Michael sa cresti mare sanatos!
Delfinas drag sa cresti mareeeeee !
Iulius Teodor de Alinus
Iris Maria de Ripley
Stefania, Amalia Maria
Andrei Gabriel (Valentina)si Andrei David(andreea)
Sa cresteti mari si destepti!
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
Roxali spune:
Papanash cu intarziere multa sanatate si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!
poze
Roxali spune:
Nana, multa sanatate fluturasului.
Alina, sa va traiasca finuta!
Betty. multa sanatate lui Mario...santem cu ochi pe tine![]()
Sabina, minunate pozele...sper sa gasesti bona mult dorita
Tomitza, cat te inteleg...am tras mult cu juniorul , nu manca aproape nimic si pasat pana la 3 ani...acuma nu mai stiu cum sa-l fac sa nu mai manance![]()
Rita, ce veste minunata sa aveti parte de un bb sanatos
Yaia ma bucur tare mult ca l-ai simtit deja pe delfinas si mai lasa kg mele alea
N-am prea putut aprofita de acest week end minunat din cauza juniorului...multe lectii
...asta e de la an la an
In rest , cu mancatul e ok ( nu exagereaza , dar nu o fortez deloc)...cu olita incercam sa ne imprietenim
incet, incet ca daca nu vine de la sine (cum scria Adi) degeaba
incerc sa mai recuperez...
poze
Sabina spune:
neata!
o cafea inainte sa pun oul la foert, sa scol fata, sa fac dus, sa plecam la scoala , eu la facultate, si sa sper ca nu se scoala Gh sa-mi incurce toate planurile.......:))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
adimercedes spune:
test de semnatura ![]()
"A characteristic of the normal child is thay (s)he doesn't act that way very often." - unknown
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes test de semnatura Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007 Adam Joshua 07.10.2009 |
Superbbbbb!!!!!!!

Adi,sunt muta de admiratie in fata ta!!!!

Esti o mamica minunata!!!De-ai sti cat am dat apa la soricei cand am vazut pozele si filmuleteleee!!!!
Lisa e bestiala!!!!O iubesc de mor!

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
Buna dimineata,iubitele!!!!
Ce mai faceti,ce mai ziceti?
Sabina,buunnaaa
-ua de la tine!!!
L-am ratat pe minunatul Andrei al dragei noastre Valentina!!!!
sa cresti mare si SANATOS!!!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii