LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (341)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

alinkav, felicitari pentru finutza
e atat de micuta si de scumpica...imi aduc aminte de Nati
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR !! SA CREASCA MARI SI SANATOSI SI SA-SI BUCURE PARINTII !

Natalia-13 sept. 2007
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Andrei Gabriel si Andrei David

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Am apasat din greseala pe "trimite" si n-am terminat de scris

Mai aveam de laudat un delfin dulce, dulce si o mamica de delfin care mi-a parut si mie foarte frumoasa (chiar daca o sa ma contrazica ). Chiar iti sta bine tunsoarea. Torturile alea m-au innebunit, superbe.

Papanash v-am admirat si pe voi. Tare apetisanta marea, m-a facut sa imi fie dor de apa, de nisip, de lancezeala. N-am mai fost de 3 ani la mare Ati avut vreme f faina, ma bucur.

Rodica, ma bucur tare mult pt. Rita. O imbratisez si eu si ii transmit toate cele bune, abia astept sa vad frumusetea de bebe mic si drag.

Nana, imi pare rau sa aud ca Andrei tuseste iar. Tin pumnii sa scapati odata

Toma_lly . E greu sa-ti vezi puiu' ca nu mananca. Am mai trecut si noi prin din astea. Tot ce-ti pot spune, dar stiu pe propria piele ca e cam imposibil de respectat, e sa ai rabdare, sa nu faci din asta punctul principal al zilei, al vietii si sa te bucuri de celelalte lucruri pe care ti le ofera. Ca e sanatoasa, dulce, frumoasa, isteata si ca e ta.

Roxana iti doresc sa ajungi la un numitor comun cu mama ta, e cam greu sa schimbi pe cineva, nu cred intr-o schimbare radicala, dar sper ca macar sa inteleaga sa nu mai o faca pe Alex martora. Mult succes si mai putine remuscari. Nu mai stiu cine a zis ca parintii au avut ocazia sa-si creasca copiii, acum e randul nostru.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui toma_lly

hai ma Nana, si voi aveti probleme cu mancarea ?
nu stiam...dar banuiesc ca Andreiutzu papa totusi ceva...si mai mult, ca sigur e in grafic la capitolul inaltime/greutate...

PS - sunt fericita
tocmai m-a sunat mama la serviciu sa-mi spuna ca Nati a papat toata ciorbica. Mi-a dat-o si pe ea la telefon sa-mi spuna cu gurita ei: "mami, am papat tot. io sunt cuminte. te iubec, bino acasa"
si a baut si niste suculet de fructe: mar cu morcov si cateva boabe de struguri - nu mai bause suculet de luni de zile...

Natalia-13 sept. 2007
Poze

La noi cu istorie veche, cu dus la gastroenterolog, incercat shake-uri cu proteine ca nu manca deloc carne, etc.
Iar eu cu nervii prastie.
Acum, de cand a inceput gradi, a inceput sa manince cate ceva nou, Sigur din cauza ca sunt copiii pe langa el.
Daca-i gatesc acasa acelasi fel de mancare pe care l-a mancat la gradi si nu oricum, ci 2 portii, acasa nu pune gura, se ia cu mainile de par si incepe sa planga.
Vad ca si mama ta a reusit sa-i dea sa pape Nataliei azi.
Asta inseamna ca ei ne saboteaza si stiu ca noi cedam.
Nu stiu ce sa mai zic dar tare greu e cand nu maninca.
eu am ramas nemancata zile intregi dupa incercarile mele esuate de a-l hrani pe Andrei. Pur si simplu nu-mi mai arde de nimic atunci cand el nu maninca. Am citit si fel si fel de carti, cum sa hranesti un copil mofturos, insa sunt doar teorii nene. La mine nimic nu a mers.
Bafta de-acum inainte, sa te sune zilnic sa-ti spuna ca a papat tot.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Am vazut o Sara dulce si vioaie si o mami de Sara frumoasa cu burtica! Sunteti 2 frumoase!
Am mai vazut fotografii minunate la Sabina. Cu mare drag ma uit la momentele surprinse de tine. Esti fantastica, cum surprinzi tu momente unice, care trec neobservate de cele mai multe ori, dar care inseamna atat de mult. Imi place la nebunie fotografia cu parculetul, toboganul, facuta dimineata cred. Superba. Cata liniste emana, Deja parca vedeam roua de pe frunze si auzeam pasarelele ciripind. SUperb!
Alinkav, sa va traiasca finutza! E o scumpa!
Diwana .
Ana, mi-a placut la nebunie felicitarea! Bravo Mirunica!
Cred ca nu a raspuns Yaia ptr ca se ocupa de sacosa mea.
Apropo Yaia, a iesit bestial tortuletul cu ursulet! Inventiva nene! Bravos! Cand totul vine din inima si multa dragoste, apar creatii superbe!

Noi cu tuse nasoala, nasuc infundat care nu se desfunda nici cu apa nici cu Nezeril, picaturi, drept ptr care, cand se trezeste fluturasul scump, mergem la dr la un control de rutina. Sa fiu eu linistita ca e totul ok la plamani. N-a tusit in veci atat de rau.
Aerosolii aici sunt inexistenti, astia daca treci testul inghetatei, adica daca esti in stare sa o maninci, inseamna ca nici gatul nu te doare si ca esti sanatos tun, si te trimit acasa. Nu conteaza ca tusesti ca un magarus!
Am eu asa o vaga presimtire ca ne vom intoarce asa cum ne ducem. Offf.

S.O.S. Duoamna C, mai hai pe la noi!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

DIWANA
NANA

Natalia-13 sept. 2007
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare si pupici. Sunt in mare verva la munca, e inchidere de trimestru si nici cu 3 clone nu as face fata. Noroc ca venisem relaxata dupa weekend, a fost superb la munte, asa vreme frumoasa si asa peisaj minunat de toamna. Copiii sunt bine, la gradi.

De citit nu am apucat, doar sa urez:

sarbatoritilor de zilele acestea, sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!

Multa sanatate puiutilor bolnaviori!

Multumesc mult de sustinere, vineri eram cam daramata si mi se parea totul asa de nesuportat. Intre timp m-am impacat cu mama, amandoua am suferit ca nu am vorbit vreo 2 zile si cel putin in teorie ne-am propus sa nu mai discutam pe tema educatiei copiilor.

In rest nu prea stiu cum a ramas cu party, nu am ajuns inca nici sa iau cadouasul. Pentru suc am cerut oferta, 425 ron ptr 25 sticle de 1l. Il livreaza acolo si platim atunci.

Va pupic, m-au napadit mailurile, incerc sa revin pana plec acasa (azi avem si prima ora de balet la noua scoala de balet a atomicei).

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Nana, multa sanatate fluturasului. M-a amuzat testul inghetatei. Cum ar fi sa ii zic mamei asa cand se tot vaicareste si de un stranut al Alexandrei?

Alina, sa va traiasca finuta!

Betty. multa sanatate lui Mario. Tu mai ai chiar putintel.

Sabina, woooow, cautati voi bona? Vaz ca in rest ai devenit tare activa.

Tomitza, bine ati revenit. Important e ca fata e sanatoasa tun, poate o mai pacaliti voi si cu mancarea.

Rita, ce veste minunata despre sarcina, sa fie totul bine si sa aveti un bb sanatos!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rox, nu bona , o fata care sa se joace cu ei in limba germana

( si ma bucur ca te=ai impacat cu mama ta)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Ce rau imi pare ca sunt asa pe fuga si nu am vazut poze, sper sa recuperez acasa.

Adi, muscatura nu e asa rau, vineri seara era usor umflat si avea clar conturate urmele de dinti. Acum mai are doar o vanataie mica de la dintii de sus.

Yaia, abia astept sa vad pozele cu Tudor. Burtica e bine? Sa stii ca am rezolvat cu mama, cel putin deocamdata.

Luy, roseola nu e contagioasa decat 3 zile, pana apare eruptia. Daca este o alta boala, gen rubeola sau altceva facut in forma usoara posibil sa tina mai mult incubatia, dar nu prea cred. Asa ca ne vedem cu Me la petrecere.

Piciulika, multumesc mult de mesaj. Sa stii ca am depasit faza ne-remuscata si sper sa raman asa. Cred ca am fost destul de clara azi ca ii apreciez parerile, insa decizia imi va apartine oricum. Din pacate cu atirbirea autoritatii de fata cu Alex nu prea merge. De altfel discutiile acestea deschise nu prea merg, se isca mereu cu suparari. Sa vedem de acum, poate am invatat fiecare cate ceva din ultima discutie.

Erina, si eu am o tuse seaca, am avut o si anul trecut vreo 3 luni si deja se fac si acum 2 luni. Se agraveaza cand vorbesc mult si in masina. Am mers la medic si totul e ok. Nu au identificat o componenta alergica, insa a ramas deschisa posibilitatea unei cauze nervoase, ca dovada ca Paxeladine care este inghibitor nervos este singurul care ma ajuta.

Papanash, ii povestisem mai sus lui Adi despre muscatura. Acum e ok. Stiu ca si voi sunteti patiti, parca si Mario a fost. Sa vedem de acum ce va fi, parintii fetitei se pare ca au avertizat de la inceput ca musca rau, in speranta ca va fi dezobisnuita.

Nenica, dar ati scris ceva. Deja a venit Alex sa mergem la balet si inchiderea mea nu e gata. Offf, va pup si va doresc seara placuta. Sper sa recuperez cu pozele azi, daca nu, macar maine seara dupa ce termin cu calculele astea.

Rox , mamica

Mergi la inceput