LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (341)
Raspunsuri - Pagina 5
alinkav spune:
Salut fetelor!
Yaia, arati super bine!
Sa va fie de bine petrecerea, Tudor parea foarte incantat si fericit!
Gabriela, si tu arati super fain, si burtica ce bine se vede deja!
Sara e o scumpa, si ce de vesele sunteti, bravo!
Papanash, vad ca ti-ai incarcat bateriile inainte de serviciu!
Rodica, multumim de veste, felicitari Ritei ptr sarcina, mai are si ea un picut!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Sabina spune:
wow, Bravo Nati!!
se mananca oua de prepelita crude, dimineata, pe stomacul gol
(apropos, cate oua poti sa mananci pe stomacul gol? :D )
Stiam ca se incepe cu unu si se ajunge la 5...da eu i-am dat Sofiei cate3, dupa aia 4, vreo luna de zile, n-am facut ca la carte, si totusi am vazut efecte.
Yaia, am trecut si eu prn cifrele astea...nici acu nu stau prea bine, am din nou 67

si nicio scuza 
(poate alaptatul? no way...la Sofia cum am slabit? mancarea e de vina)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
alinkav spune:
Noi ieri am botezat, am o finuta scumpa, micuta si delicata!
Am pus 2 pozici:
http://family.webshots.com/photo/2234899950061996643oVHXgw
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Sabina spune:
Rita, Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa ne dai curand vestea ca ai nascut! mai e asa de putin!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Gabriela77 spune:
La MUlti Ani, Andrei!!!!! Sa cresti mare, sanatos! Felicitari, Vale!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
23 +
slippers76 spune:
La multi ani sarbatoritilor din week-end si de azi.
Pupicei multi-multi pentru Izabeluta, pentru mandru flacau si frate mai mare Teo de mami Alinush, pentru vrednic fratior mai mic Andrei de mami Valentina
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
betty78 spune:
Am fost azi la control si bebe este ok, aproximativ 3200gr, dar in schimb colul meu s-a scurtat si este la limita cat sa se deschida.
Mi-a spus ca ea ar fi facut cezariana pe 4 nov, dar tinand cont de situatie, m-a programat pe 27 oct, desi nu crede ca ajungem pana acolo.
Acum sunt acasa cu Mario care este din nou racit si in plus a facut o iritatie si aseara am chemat BGS-ul ptr m-am speriat si am crezut ca este vreo boala contagioasa.
Adimercedes uff tare greu este....si Mario cand m-a vazut ca incepem sa pregatim si sa facem tot felul de modificari prin casa inclusiv sa calcam lucrusoarele lui bebe mic a inceput sa faca 13-14. E suparat pe gradi, nici nu mai vrea sa auda sa se duca acolo, vrea sa stea doar cu mami, iar de 2 zile a inceput sa vrea sa puna mana pe tzitzii si sa spuna "mami tzitzi bebe Mario"...iar el a fost intarcat din ianuarie 2009, adica au trecut exact 9,5 luni. Este f dificil ce se intampla cu el si stiu ca este doar inceputul
Yaia
...cu bona nu am rezolvat-o. Acum incerc sa mai intreb in stanga si dreapta si sper sa gasesc pe cineva
Betty78
36+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Sabina spune:
Valetina, sa-ti traiasca Andrei cel vesel si frumos! sa fie sanatos si norocos! 
Nana, oof, e greu cand nu mananca puiutul.
Tit asa, o atitudine relaxata in ceea ce priveste mncarea va recomand....sa reinvete ca e o placere.
Am trecut prin asta cu Sofia, plangeam inainte sa ibceap sa mnance de stress...si rau faceam.
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
wow, Betty, ce putin mai e!!
Dragul de Mario....va trebui sa te inarmezi cu multa radare.
Succes si cu bona....sa va spun, si noi cautam, o fata tanara, care sa vorbeasca germana, sa stea cu Gh dupa amiezele...de la 5 la 9, sau 5.30 8.30. Sau o ora cu Sofia si 2 cu Gh. Pur si simplu sotul nu rezista toata ziua cu ei...iar eu voi fi soarece de biblioteca anul asta.
Si nu gasesc...oare tu, prin colegii dela german, ai putea sa afli ceva?
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
slippers76 spune:
Imi merge net-ul foarte prost la servici.
Doamna Yaia, am incercat sa va abordez pe mess ca sa va multumesc pentru sacosa, sa va spun ca va sta foaaarte bine bobul si ca va invidiez pentru bancul ala de lucru, dar cum m-ati ignorat total, trebuie sa ma chinui acu' sa postez. Asta-i viatza...
Nastere usoara pentru Rita! Sa dea Dumnezeu sa auzim de bine pana la sfarsitul lunii. 
Alina, sa iti traiasca finuta. E superba. Si tu la fel.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts