LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (341)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Oferta tentanta care nu poate fi refuzata
Venim cu mic cu mare intreaga familie la petrecerea cea mare...Adica mami si tati si cei doi pitici.

PS.Am o singura observatie sper sa nu se intampla nimic deosebit avand in vedere situatia de moment(socrul meu se opereaza azi de cataracta si doar pe noi ne are in bucuresti; nu mai vorbesc ca s-ar putea sa-l luam acasa imediat dupa operatie ca erau cate 2 pacienti in pat)...

Daca aveti nevoie de ajutor la decorare dati un zvon si va trimit una bucata barbat de 2m inaltime sa va ajute neaparat, numai sa-mi spuneti de la ce ora...Ar fi mai greu sa vin eu vineri seara.

MirelaAlbert Raul 1.09.2007
Miruna Alexia 12.08.2008
http://community.webshots.com/user/mirellacoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Luati de valul petrecerii am omis sa spunem:

LA MULTI ANI!!!! MIHAI de mami VICHYFILIP
SA CRESTI MARE FRUMOS SI SANATOS!!!!!!!!!!

MirelaAlbert Raul 1.09.2007
Miruna Alexia 12.08.2008
http://community.webshots.com/user/mirellacoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Erina voiam doar sa stii ca nimeni nu vorbeste aici in vant, chiar daca uneori nu i se raspunde Stiu eu pe unii din umbra carora nu le scapa nimic !

Ma bucur mult ca veti veni ! Si eu am stat mult pe ganduri daca s-o aduc pe Me sau nu, de teama sa nu 'agate' ceva de pe acolo, ca acum e mai sensibila, dupa boala fiind ( de-aia nici nu am dus-o la gradi ). Dar pana la urma m-am gandit ca este o experienta frumoasa pt ea, mai ales ca am pus sambata dvd-ul cu filmarea de la petrecerea de anul trecut si pe urma mi l-a cerut de nu stiu cate ori si voia si ea baloane, si voia sa se joace si ea cu ceilalti copii din film ( o sa ramaneti uimite, dar le stie numele la toti ! ca daca vede unul pe care nu-l cunoaste ma intreaba :'ce e asta ?' si trebuie sa-i zic numele - iar ea-l retine imediat si-i recunoaste ulterior ). Asa ca i-am promis ca o sa mearga la copii sambata si o sa se joace cu ei

Fug ca am treaba ( sa mai si muncim, nu ? )

O zi frumoasa tuturor !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav
Yaia, sunt si eu tare curioasa, ce ascunzi tu acolo in burtica!

Se pare ca eu, Erina si Mada putem incepe un concurs aici, "ghiceste sexu'", ca si asa duceau lipsa fetele de concursuri la noi la odisee.
Si eu as vrea sa stiu ce e, dar doar ca sa ma decid asupra culorilor camerei, ca trecu petrecerea lu'fii-miu si am nevoie de un alt proiect si mi s-a pus pata pe camera lui bebe. Deja am cam ochit mobila...Abia pe 10 noiembrie am eco si aici nu e sigur ca zic astai, doar daca sunt 100% siguri ce e, iti zic, altfel nu zic nimic, asa e politica lor...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mada28

Salutare
Felicitari sarbatoritilor! Sanatate bolnaviorilor! De azi ne incadram si noi aici, avem un pui de laringita. Speram sa treaca repede in rest la masuratori a fost ok.
Eu am facut TT a fost ok insa nu am aflat ce e bebe mic. Luca in schimb si-a exprimat opinia: puteti sa o vedeti in pozele de la ziua lui , de pe emailul comun.
Luy iti dau un mail maine.
Azi fug la bolnaviorul meu. Si pe mine ma cam doare burtica. Asa ca azi odihna si pt bebe mic
Va pupam
Mada 28, 14+, si LUCA

Sanatate multa lui Luca si zi odihnitoare pentru tine, ai grija de burtica. Cu greturile cum e la tine?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

mami25, cum sunt vestile tale? Ai primit deja rezultatele? Sper ca totul e bine!

Eu am mai citit pe la cealalta odisee si pareau vesti bune, dar nu am gasit chiar mesajul de la mami25, am gasit un mesaj care o felicita pentru vestile bune...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Inca una si ma duc sper cresa..

La mine la serviciu e tare agitat... acasa la fel... sunt de permanenta 100% (bunica "viziteaza" Romania, noul serviciu al lui tati e peste (multe) hotare)... da' asa " se caleste" otelul... Sper ca pe la sfarsitul lunii sa revin la ritmul normal si sa ma intorc sa va mai trag de codite din cand in cand..

p.s. treaba cu extemporalul ramane valabila.. ca de citit citesc

Si eu care credeam ca ai gasit un secret in ochii colegului de birou si acum elucidezi misterul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui betty78
AMR 14 zile

Aoleu...ma trec pe mine fiorii...doar 2 saptamani...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Ajung si eu din urma...mult am avut de citit, de vazut foto...
Noi l-am sarbatorit pe Andrei intr-o zi cu bunicile, in alta cu nasii si tot asa.. Andreea i-a cantat"Muti ani taiaca Adei , si Adeea , si mami si tati"... se certau caci Andreea spunea azi e ziua mea , iar Andrei ii raspundea " ziua ta a trecut astazi e a mea..." Ma bucur ca am doi copii minunati.

Chiar ca ai!
Sa-ti spun ca la noi au fost vreo 10 copii si facusem scurta la mana de cat am aprins lumanarile de pe tort...pana si aia mai marisori, de 8-9 ani au vrut sa sufle in lumanare...E bine ca raman copii pana mai tarziu, eu una ma bucur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Alina,Erina, Daniela, Gabriela, Rox,Yaia multumim,ici.

Erina, ce face Daria , cum se mai simte? Ai grija de tine si de bebe.

Gabriela , ce ma bucur cand citesc ca sunteti mai bine.

Rox, fiind prima iesire in grup, fara mami , tati sau buni, cred ca emotiile au fost suficiente … Curiozitatile s-au manifestat la masa mai mult…

Luy, multumesc, eu nu prea mai reusesc sa rezist sa stau noptile…aseara mi-am scos restantele…

Papanash, sanatate multa lui Adi.

Yaia, succes in noul proiect, sa iasa asa cum va doriti.
Eu as vrea sa fie unul rozzzzz la tine.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput