LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (341)
Raspunsuri - Pagina 18
luy spune:
Mesaj important pentru toate mamicile care nu s-au hotarat inca daca vin sau nu ( aviz Bebeka, Valentina, Andreea11, rnico, mirella76 ):
Va asteptam cu mare drag !
Participarea la party nu este in nici un fel conditionata de anuntarea prealabila. Surprindeti-ne, veniti peste noi !
Ne vom distra impreuna !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
rnico spune:
ceau!
mersi de nifo mandarinutza, luy
noi avem programe la pediatru la ora 12 (ma duc cu amandoi) apoi sper sa ajungem la party

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)
luy spune:
Erina, stiu ca ai intrebat daca o anuntase cineva pe Bebeka, nu am apucat sa postez atunci, sa-ti raspund ( dar sa stii ca ai fost auzita
) - eu am sunat-o. Am incercat sa le anunt pe toate fetele care nu prea au reusit sa mai intre in ultima vreme si ale caror nr de telefon erau in lista de telefoane de pe mailul comun.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Roxana_G spune:
Celia, chiar sunt minunati puii tai, dar doar 3 poze?
Despre excursie nu am povestit eu pentru ca nu prea era ce. Nu a fost ea prea atenta, in salina nu au coborat ca nu mergea liftul, de grota miresei nici nu isi amintea. Dar povesteste cu drag de restaurant unde s-au distrat cu un catel si si-au turnat piper in mancare. ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
MamiciDe2007 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Nu am parola si nu pot modifica eu mesajul cu care incepe capitolul, ca sa scriu mai multe despre petrecere, asa cum bine mi-a sugerat Erina. O sa scriu aici si poate-l copiaza vreo mamica priceputa la inceputul capitolului : |
Done!!!
Celia spune:

Mihai de Vickyfilip
La multi ani, sa fii sanatos, fericit si sa ti se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Celia spune:
La multi ani, de ziua numelui , Tudor Paraschiv de mami Melania! Sa fii sanatos si fericit!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Erina, stiu ca ai intrebat daca o anuntase cineva pe Bebeka, nu am apucat sa postez atunci, sa-ti raspund ( dar sa stii ca ai fost auzita Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
Luy,minunat anuntul! Multumim si mamicii misterioase care l-a postat pe prima pagina.

Luy, cind am scris: numai eu am intrebat de vreo doua ori nu am scris numai cu sensul de eu am fost singura persona ci ca in engeleza ca doar eu e am pus mesaj de vreo doua ori...Multumesc ca ai sunat-o!!!

Confirm acum ca facem tot posibilul sa venim. Consider ca e o experienta frumoasa pentru Daria.
Vine si tati de Daria, astfel nu trebuie sa ma aplec sau sa o tin eu in brate (doctorul de la PN m-a certat foarte tare cind a vazut cit o tin).-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
17+L'amor che move il sole e l'altre stelle
papanash spune:
buna dimineata.
din pacate am o veste proasta de la noi, Adi are traheobronsita acuta, a facut febra mare si de azi intra pe antibiotic, medicul a prescris cedax ( cum e suportat de copilasi ?).
asa ca n-o sa putem onora petrecerea cu prezenta, imi pare foarte rau .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )