LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (341)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Adi, ma bucur ca sunteti bine si acasa in familie.Sunt convinsa ca vei reusi sa fii convingatoare cu Lisa grijulie si limitele fata de bebe…
Ana,felicitari Mirunei , pentru felicitare!
Maria, cum mai e Teo?
Papanash, sanatate multa lui Adi.
Andreea, sa fie totul asa cum va doriti , scump foc Vladi.
Yaia,daca Bebedoi te-a lasat sa-l petreceti pe Tudor cu asa bucate, torturi , e super. Mi-a placut foarte mult delfinasul si a sa mamica cu noua tunsoare.
Toma_lly, ce dulceata e Nati …Mult succes bunicii in continuare, poate ii va capta interesul pentru papa.
Gabriela, ce dulce este Sara si ma bucur ca bunica nu lasa asa scumpete si vine sa se ocupe de ea cat mami mai merge la serviciu… Ma bucur ca sunteti mai bine si tu mai optimista.
Alina, sa va traiasca micuta finuta crestina.
Betty, nastere usoara si bebe sanatos. Ai grija de tine si bebe, sanatate multa lui Mario.
Nana, sanatate multa lui Andrei.
Roxana, felicitari pentru inchidere! Am ratat eu despre impresiile Alexandrei din excursie sau inchiderea asta nu ti-a permis detalierea?
Erina, ma bucur ca sunteti mai bine!
Asa e , astazi deja va fi mare praznuire la Iasi, sper ca vremea sa tina cu cei veniti de departe pentru astfel de momente …astazi a fost o vreme…ploaie, vant…crunt pentru pelerini…
Daca timpul va permite , poate ne vedem .
Carpatina, sper sa treaca cat mai repede perioada fara tati si bunica…
Vale, multumim de pupicii de la papanasul scump .

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Ajung si eu din urma...mult am avut de citit, de vazut foto...
Noi l-am sarbatorit pe Andrei intr-o zi cu bunicile, in alta cu nasii si tot asa.. Andreea i-a cantat"Muti ani taiaca Adei , si Adeea , si mami si tati"... se certau caci Andreea spunea azi e ziua mea , iar Andrei ii raspundea " ziua ta a trecut astazi e a mea..." Ma bucur ca am doi copii minunati.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Celia, sa-ti traiasca copii!Sunt super!Ce baiat mare ai, iar Andreea e o scumpete!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

La multi ani, Mihai!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!

Celia, multumim. Cu mare drag daca vom putea.
Sa iti traisca copiii! Sunt minunati!!! Andrei un adevarat cavaler iar Andreea o papausica vie!!!

Gabriela, Yaia, deci nu numai eu sunt cu nu indeajuns fructe, nu indeajuns apa...

Carpatina, sper sa treaca usor timpul cit sta tatai departe. Cred ca va este greu la amintrei. Ne lipsesc posturile tale!
Mamici va doresc o zi frumoasa!!!

Merg sa imi schimb semnatura cu luna updatata, un nou citat (citesc "Maninca, roaga-te, iubeste" si mi-a amintit de un citat din Dante Alighieri)si sa va las si o mica dedicatie!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
16+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

www.youtube.com/watch?v=n2s2tPORlW4" target="_blank">Edith Piaf-Autumn Leaves

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
17+

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Buna dimineata!

Intr-adevar la Iasi e mare sarbatoare azi; parca niciodata nu a fost asa multa lume la Iasi, ieri am facut 1 ora cu autobuzul un drum care in mod normal il faceam in 20 min. maxim. Deocamdata nu ploua, dar e un frig!!...saracii pelerini.

Yaia nu, papusa nu am facut-o eu ; doar rochita. Erina multumesc.

Luy ti-am trimis si eu mail ieri, sper ca l-ai primit.

Celia -ici frumosilor.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Luy scuze, acum am vazut ca ai primit

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Celia, ce minunati sunt copiii tai! Cat despre replicile cu ziua lor, m-am amuzat teribil!

Erina, deci eu am luat-o rau pe aratura, de cand nu imi mai e si rau...of, of! Cioco, patiserii, ba chiar si cateva guri de cola, asta mi se pare cea mai minunata, desi nu am fost fan niciodata! Macar Yaia e cu Fanta!

Noi bine, din ce in ce mai bine, Sara tuseste tot mai putin, papa din ce in ce mai bine, e cuminte cu buni, dar seara nu mai are rabdare si ne asteapta...Urmeaza controlul gentii, invariabil si o tornada de pupaturi si imbratisari!
Am vorbit azi si la gradi de o pauza, am achitat restantele, ne-am cules lucrurile si am vb acolo. tare pustiu era, atatia copilasi bolnaviori, 5 erau la Sara in grupa, asta in conditiile in care le mai venisera 2 noi colege...

Tuturor, o zi minunata!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza, dragele mele ! Azi noapte nu am mai postat, ca oricum m-a prins ora 2.30 mesterind la poze. Am vazut ca numai Celia mai bantuia pe la ora aceea

Nu am parola si nu pot modifica eu mesajul cu care incepe capitolul, ca sa scriu mai multe despre petrecere, asa cum bine mi-a sugerat Erina. O sa scriu aici si poate-l copiaza vreo mamica priceputa la inceputul capitolului :

............... Mare petrecere ! Papanashii au implinit 2 ani !

.......................... Veniti sa-i sarbatorim !

Cand : sambata, 17 octombrie, incepand cu ora 11

Unde : Hotel Ibis Gara de Nord

.....Muzica .........Voie buna ..........Dans
.........Papa bun .........Suc delicios plin cu vitamine
.........Baloane .....Surprize .........Tombola ( cadou 50 ron )

Paparazzi vor surprinde cele mai frumoase momente !

................. Va asteptam cu drag ! ....

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

O sa revin cu o postare despre suma cu care va trebui sa contribuie fiecare dintre noi. Pt asta trebuie sa iau legatura cu fiecare mamica de pe lista de participanti, sa-mi reconfirme participarea, astfel incat sa stiu cum sa impart cheltuielile totale.
As vrea sa ajungem la o valoare comparabila cu cea de anul trecut, pe la maxim 60-65 ron de adult, insa e greu daca se mai retrag de pe lista ( oricum sunt mai putine persoane decat anul trecut, ca acum vad ca este tendinta sa vina numai mamica insotita de papanash/dulcetzica ).

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput