LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (341)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Erina, sa faci si niste sedinte cu aerosoli, stiu cat de enervanta e tusea mai ales in sarcina! Va pup si va imbratisez!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 23 +

Gabriela,oare am scris ca am vazut pozele voastre???
Mi-ati placut atit de mult, amindoua vesle si zimbitoare!!! Chiarca sara nici nu ziceai ca e bolnavioara.poza cu papaucii si cu suportul de flori-cred in cap e mortala. De voi doua cu ochelari nu mai zic...
Se vedecaiti rpieste sarcina, iti sta minunat in rosu iar burtica e delicioasa!!!

Daniele, eu vazusem tortul cu Barbie dar nu stiam ca e facut de tine. Foarte frumos, mult bun gust cu perle argibtii pe rochita!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
16+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Yaia, hai ca esti pe ultima suta de metri cu raul….of, of, cat te inteleg!Asa a disparut si la mine, treptat...Acum e raiul pe pamant!

M-am linistit f tare ca aseara am vb cu mama si mi-a zis ca ma ajuta ea cu Sara pana intru in prenatal, ca imi va fi greu sa gasesc bona asa rapid. Deci sint fericita!

Abia astept raiul si kg ce vin cu el!

Ma bucur ca s-a rezolvat si cu Sara, sper sa va fie bine de acum, fara probleme!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Ai dreptate cu raiul si kg Eu, ca si Erina, am dat iama la ciocolata! Nu ma pot stapani, zau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia draga, ca veni vorba de kilograme, eu asa am o ciuda pe mine. Maninc numai prostii si sunt inca atrasa de patiserie. Eu stiu ca jumatate din aportul zilnic de calorii trebuie sa fie din carbohidrati dar la mine e un 80% plus ciocolata pe care am redescoperit-o de curind...iti imaginezi.
Dar lasa ca dupa alaptare mergem noi la gym si ne facem suple din nou!!!
Perfect in asentiment cu tine in legaturacu asteptarea bebelusului: nerrabdarea dar si un pic de teama. Doamne ajuta!!!

Prostii spui? Mi se pare ca la bebe asta nu mai sunt la fel de serioasa si nu vreau sa mearga ceva prost...dar as bea 2 l de Fanta pe zi, mi-e pofta de vin si uneori beau cate o gura de vin alb, asa, o gura pe saptamana, am bagat in gura din greseala maioneza de casa, am mancat ficat de pui...si parca nu mananc fructe si nu bea apa cat ar trebui...mi-e sa nu-i fac rau lui bebe. Clar trebuie sa fiu mai disciplinata, dar e asa de greu...aaa...am uitat de chipsuri, pringles si pufuleti cu branza, snackuri de orice fel...din efricire, inca nu suport ciocolata, ca altfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Yaia, tare imi e ca e tot baietel la tine. Vad ca greturile au fost ca la Tudor doar ca mai intense si de lunga durata.

Eu mai am doua saptamini pina la morfofetala. Am asa emotii!!!

Ce-o fi, sanatos sa fie...eu am un feeling ca e fata. Sa vedem...

Lasa emotiile, o sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Eu iar insist ca e fetita la Yaia!

Cat despre disciplina in dieta,[b]Erina, intru si eu la bataita, lactate nu, fructe nu de ajuns, cioco da, patiserie si eu, stres la greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Salutare
Felicitari sarbatoritilor! Sanatate bolnaviorilor! De azi ne incadram si noi aici, avem un pui de laringita. Speram sa treaca repede in rest la masuratori a fost ok.
Eu am facut TT a fost ok insa nu am aflat ce e bebe mic. Luca in schimb si-a exprimat opinia: puteti sa o vedeti in pozele de la ziua lui , de pe emailul comun.
Luy iti dau un mail maine.
Azi fug la bolnaviorul meu. Si pe mine ma cam doare burtica. Asa ca azi odihna si pt bebe mic
Va pupam
Mada 28, 14+, si LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna!
Nu poate omul tine pasul cu voi!

Multumim tuturor!

Gabriela, ce bine ca buni va sta cu Sara, cred ca esti foarte linistita acum si multumita!
Yaia, sunt si eu tare curioasa, ce ascunzi tu acolo in burtica!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Alinkav, felicitari pentru finuta, e o dulce!

Am admirat si eu multe poze din urma: dulceata Amalia de mami Danyelle, sarbatoritul Tudor de Yaia, plimbaretul Ghighi de papanash, sarbatoritul Andrei de Emma, Gheorghe si Sofia la Busteni, frumusica Sara de Gabriela si sper ca nu am uitat pe nimeni.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Sa salut cu respect duamnelor...

In primul rand o urare de la multi ani fericiti pentru toti micutii si mamicile care s-au aniversat zilele astea!

Rita, vestea depre tine m-a emotionat terbil! Sa te ajute Dumnezeu ca bucuria ta sa fie deplina de data asta!

Slippers, felicitarea pentru zana mi-a adus lacrimi de duiosie in ochi.. ce mandra trebuie ca esti de asa o fata!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

mami25, cum sunt vestile tale? Ai primit deja rezultatele? Sper ca totul e bine!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput