LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (341)
Raspunsuri - Pagina 14
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aeperju Am reusit sa incarc cateva poze. sper sa va placa. http://family.webshots.com/album/575082273uMxTZx |
Ce tunsulici mare aia acolo!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Erina spune:
Buna!!!
ce mult ati scrios!!! Bucuria mea ca am avut ce citi dar nu mai stiu cite poze frumoase am vazut, ce evenimente fericite de salutata si ce mamici de incrajat...
Rita draga, felicitari din inima pentru sarcina. In curind vei incepe o odisee fericita!!! Numai bine iti doresc!!!
Andreea,mi-a placut mult cum ai povestit despre Vladi. Intr-o zi o sa iti urmez exemplul si am sa povestescsi eu mai multe despre daria.
Cit despre sarcina asteptata iti inteleg dezamagirea dar te rog nu dispera. Dumnezeu le aranjeaza pe toate. Sigur va fi cit de curind!!!

Bebeka,numai eu am intrebat de vreo doua ori dacate-a anuntata cineva in legatura cu petrecerea. Eu nu am indraznit sda sun pentru ca nu stiu niciodata cind e un moment bun! Ne vedem simbata!!!
Alinkav sa iti traiasca finuta dulce!!! Tu arati minunat!!!
Papanash sanatate multa lui Ghighi!!!Sper ca deja a trecut febra.
Emma, am vazut pozele cu voi!!! Andrei a crescut mult si eun dulce si jumatate!!! De tortul cu trandafirasi albastri ce sa mai zic
.
Tommaly, nmici Darioa nu papa grozav, mai mult de ceva timp a scazut la 12 si acolo se mentine (mai mult hainele sunt de ea).
Am auzit de administrare de sargenor-la coplasi mai mari. Eu am incercat un sirop din Italia care a adat ceva rezulatate Carpatintin combinat ci Inositol. Pupici finutei adorabile!!!
Ca am zis de Italia, Ciao cara Roxali!!!
bfat cu temele acelea!!!pupici Soniei dulci!!!
Sabina noroc in gasirea bonei de limba germana!!! Super pozle de pe blog!
Roxana, se prea poate sa fie si la mine pe fond nervos. paxeladine nu pot lua acum dar pesteceva luni daca va fi nevoie voi avea acces la toate medicamentele.
Spor cu inchiderea.
Gabriela super ca te va ajuta mama ta!!! Bravo buni de Sara!
Si noi am fost astazi si am si am discutat. Vom vedea daca ne vom intoarce in martie doar ca la noi totul e un mister absolut cu jobul sotului...depinde de unde si cum va avea proiectele viitoare. Dca pleaca in strainatate pe o anumita perioada voi prefera sa merg cu Daria si bebelusul la PN.
O sa incep sa imi fac si eu sedinte de aerosoli. Si la mine s-aurarit accesele de tuse.
Pupicei si sanatate!!!
Yaia draga, ca veni vorba de kilograme, eu asa am o ciuda pe mine
. Maninc numai prostii si sunt inca atrasa de patiserie. Eu stiu ca jumatate din aportul zilnic de calorii trebuie sa fie din carbohidrati dar la mine e un 80% plus ciocolata pe care am redescoperit-o de curind...iti imaginezi.
Dar lasa ca dupa alaptare mergem noi la gym si ne facem suple din nou!!!
Perfect in asentiment cu tine in legaturacu asteptarea bebelusului: nerrabdarea dar si un pic de teama. Doamne ajuta!!!
Valentina,multumim pentru pupicul de la Andrei! Tare dulce in cele doua pozici!!!
Imi amintesc ca am mai vazut o Amalie superba si
Nana, numai bine
. Sper sa treaca si urma de tuse ramasa la Andrei!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
16+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Roxana_G
Nu lasa el asa familie frumoasa. Dar pare ca nu mai ai mult si scapi de tot greturi. Sigur ca e bine rau doar o data pe zi in loc de 3, dar si mai bine deloc. |
He-hei, credeam ca zici ca nu lasa el asa viitoare, posibila mancare buna!
Erina spune:
Yaia, tare imi e ca e tot baietel la tine. Vad ca greturile au fost ca la Tudor doar ca mai intense si de lunga durata.
Eu mai am doua saptamini pina la morfofetala. Am asa emotii!!!
Celia, Kriss, Danielle. Miine e praznuire mare in Iasi!!!
Pe mine sfinta m-a ajutata ori de cite ori am mers la ea. Sper sa ajung si eu dupa 30 octombrie.
16+
Erina spune:
Si Melania!!! Ce mai face Tudor? Cum e intoarcerea la job???
16+
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, hai ca esti pe ultima suta de metri cu raul….of, of, cat te inteleg!Asa a disparut si la mine, treptat...Acum e raiul pe pamant! M-am linistit f tare ca aseara am vb cu mama si mi-a zis ca ma ajuta ea cu Sara pana intru in prenatal, ca imi va fi greu sa gasesc bona asa rapid. Deci sint fericita! |
Abia astept raiul si kg ce vin cu el!
Ma bucur ca s-a rezolvat si cu Sara, sper sa va fie bine de acum, fara probleme!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui valentina_22 Yaia,ati avut toate ingredientele pentru o petrecere reusita. Bucate alese, torturi dupa care iti lasa gura apa, cadouri minunate si un sarbatorit cel mai cu mot dintre toti. Mi-a placut foarte mult cum te prinde noua tunsoare, te intinereste. Am vazut si burtica , te face asa de sexoasa! ![]() |
Gabriela77 spune:
Erina, sa faci si niste sedinte cu aerosoli, stiu cat de enervanta e tusea mai ales in sarcina! Va pup si va imbratisez!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
23 +
Yaia spune:
| citat din mesajul lui valentina_22 Am optat pentru un tort facut in casa. yaia,super detaliile tehnice ale lui Tudor. Eu imi faceam probleme ca Andrei al meu la 12 kg este un slabanog, dar acum m-am linistit. |
Mmm...aduc eu paharul cu Fanta daca a mai ramas vreo felie...am mai salivat si la tortul lui Andrei de Ema...
Slabanog? 12 kg e media pentru baieti la 2 ani, un kg in plus sau in minus e ok...si asta dupa statisticile Org. mondiale a sanatatii, dupa romani e chiar putin mai mica media...
Ca vorbeati de vaccinuri...si noua ni s-a oferit gratuit cel antigripal, dar parca nu ma atrage deloc...
Yaia spune:
| citat din mesajul lui danyelle005 Ca veni vorba de torturi, mie nu mi-a admirat nimeni capodopera |
Fericirea din ochii Amaliei a fost prea mare, asa ca tortul a cazut pe locul 2...dar arata tare bine papusa! Tu ai facut-o?

Dar pare ca nu mai ai mult si scapi de tot greturi. Sigur ca e bine rau doar o data pe zi in loc de 3, dar si mai bine deloc.