Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(84)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisigri, ma bucur ca v-ati linistit partial !! eu pe medicii astia care dau verdicte din astea grele si pana la urma neadevarate , le-as interzice sa mai profeseze !! te baga in sperieti aiurea pt ca i se pare lui

Monnvas, multa sanatate si voua !!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

noapte buna !!! ma bag la caldurica

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Uitati-va un pic la filmuletul asta, Nich se uita zilnic si ii place foarte mult, incercati si voi...e tare nostim

www.youtube.com/watch?v=xW0JGuZEpM8" target="_blank">cantagallo
Apoi incep sa fluier prin casa melodia si el incepe sa bodoganeasca cu mine....

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Bine inteles ca mi s-a inchis laptopul.
EEEEEEEE atat a-ti scris ca neuronu meu e ars..
Deci din amintiri
Pisigri...ma bucur ca v-ati linistit..stiu ce inseamna un diagnostic de genu asta , si noi am mers la 5 medici pana m-a linistit, oarecum..
Monavas multa sanatate, nici eu nu sunt de acord cu medici de familie care fac pe pediatri..bine mai sunt si exceptii, dar mai bine cineva care are intr adevar specialitate de pediatrie.
Pupam si multu pt pagina frumoasa.
Georgiana sper ca diagnosticul pus aici sa fie exagerat asa cum se face la romani.fata frumoasa si mama optimista.
Cati parca si la tine era o buba pe undeva..zic sa nu neglijezi buba,ca fata e mare si poate si fara lapte de la mami, in schimb de tine are nevoie pe termen lung....
Nu mai stiu care ,cine, ce....normal la cat am citit azi
Despre noi..
-mancam cate 50 ml de diferite legume combinate, in cele pe care nu le-a acceptat ca fiind prea dulci am pus cativa stropi de lamaie.Toate legumele le-am calit cu ulei de masline si apoi le-am fiert si asa le mananca..da nu mai mult de 50.Fructele sunt bleahhhh..
- nu doarme noaptea, se trezeste de ma tampeste..daca il pun cu noi in pat doarme de numa, se trazeste numa sa pape ca titi e baza
- nu doarme nici ziua mai mult de juma de ora maxim 1 ora, trebuie sa stai langa el,sa iti bage degetele in ochi ,gura, nas,etc
- nu sta in fund decat 5 sec maxim si cade in bot, nu se rasuceste, nu sta pe burta, nu se taraste in schimb vrea in picioare si avem concert ca ar sta si 10 min asa fara nici o treaba..ce sa ii fac sa ma gandesc ca nu e dezvoltat cum trebe si sa umblu iar la doctori...
-se pliciseste de orice foarte repede, inclusiv telecomenzi, sticle, oale si alte cele, in schimb in brate plimbat peste tot si povestit cat e ziua de lunga
- nu are decat 7,340 kg si 74 de cm,nu avem dinti, iar vaccinu inca nu l-am facut
Cam atat , ca m-am lungit.
Cand o sa pot pun si poze

super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009)

http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius#
grea gramatica asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Va pup pe toate si va multumesc pentru sustinere, opinii si sfaturi, si le pup si pe Dyana si pe "surioara" (asa ma distreaza cum surioara asta nu are nume, ar trebui sa o scriem cu S mare: Surioara).

Mami de Ilinca (5.03.2009)

surioara e Alina, si de fapt e cu 3 ani mai mare ca mine .... dar e alintata mea si fata mai "fragila" din familie, si e o finuta, si i se potriveste meseria asta ca o manusa. si maine are examenul de specialitate si dupa aia sper sa se angajeze unde vrea ea... de fapt sigur o iau, ca are deja 2 oferte, deci e bataie pe ea; pai cum sa n-o vrei, ca e atat de scumpica, nu se cearta, nu tipa, nu protesteaza.........da' nu stiu cum face ca toti ajung de fac ce vrea ea

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Miine incerc sa explic ce mi-a aratat kinetoterapeuta...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Seara buna! Intru repede la raport ca sa nu ma dati la disparuti. Eu sunt intr-o continua mutare (parca ca e un blestem ce nu se mai termina, m-am saturat de impachetat si despachetat). Dar am intrat sa va mai povestim cum stam.
Intai apreciez pagina de inceput, e super, dar....mai ales cand am citit ultima informatie. Monica e insarcinata????? MINUNAT. Sa o ajute Dumnezeu si sa o indrume pe drumul cel drept.
Cu regret dar nu am avut vreme sa citesc din urma, si nici dispozitie. Daca o mai fi ceva important, iertare.

Despre noi, mai mult despre Raru. Raru e baiat aproape cuminte. Tati s-a hotarat sa il culcam in patut in seara asta, dupa vreo 4 luni in care a dormit cu mine. Sa vedem pana dimineata ce o iesi.

Nu avem nici un dinte si nici un gand (la 7 luni)

Rade si e tare vesel la persoane cunoscute dar si la cele straine. Intinde mainile cand vrea in brate. Se chinuie sa se ridice din scaunul de masa, mai degraba sa se intoarca spre masa mare (am zis ca fac atac de cord cand l-am vazut, ca il credeam copil cum,inte si nu il tin prins in ham).

Mai e vreun copil care nu reuseste sa stea in fund (la varsta asta)? El sta mai degraba sprijinit pe mainile din fata (v-am mai povestit eu) iar daca nu se sprijina pe maini pur si simplu se lungeste se imi e teama sa nu isi rupa mijlocul. Nu stiu ce sa ii fac, cum sa il stimulez sa stea in fund. In carut sta dar e fff bine sprijinit si de aceea ii iese, la fel in scaunul de masa, dar daca il pun in pat sa stea singur nesprijinit...s-a terminat cade ca o balega (scuze).

Are vreun copil fren lingual? Ma streseaza treaba asta de mor. Poate in toata nebunia mutarii voi avea vreme sa merg sapt viitoare sa ii taie ata de la limba. Ca cica in jur de 7 luni trebuie, dar mi-e o frica de innebunesc. Intai ma voi duce la un control pediatric si daca e musai voi trece la actiune.

De mancat...fara probleme, orice, oricand dar tzatza e baza. Azi am fost plecata la Galati sa impachetez si l-am lasat cu mama acasa, vai, sarmanul cand m-a vazut (dupa vreo 4 ore) cu toata supa mancata m-a apucat de tzatza si dai si lupta.

Hai ca ma bag la somnic.

Va pup si va doresc copii sanatosi si fericiti.

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

a, aveti si poze "la cald", de astazi, la semnatura

mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

a, aveti si poze "la cald", de astazi, la semnatura

mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

eu le-am vazut, prima....ce mai e un smecheras de proma clasa mutzunelul....si nicho are jucarie ca a lui mutzy, dar prea putin sta sub ea sa se joace,pleaca la plimbare dupa 5 minute, iar jucaria

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput