Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(84)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Nicky09 - wow, ce bucurie mi-ai facut cu cantecul ala! E din desenele Robin Hood! Uitasem total de ele, cand eram mica ma uitam nonstop, prietena mea avea video si ne uitam impreuna! Mi-ai dat o idee, trebuie sa imi fac rost de ele pentru Mara mea, desenele din ziua de azi nu se compara cu cele din vremea noastra!
Floric - exact asa face si Mara cu statul in fund - mai bine zis "pica-n bot"! Nu ai ce sa-i faci, am citit in Mama si copilul ca degeaba incerci sa-i ajuti si sa-i sprijini. Pana cand muschii spatelui nu sunt fortifiati nu stau singuri in fund. Oricum, mare eveniment va fi ! Abia astept sa stea singura in fund la baita!
Despre cazutul parului, am trecut prin asta timp de 2 luni de zile, de am umplut toata casa, eram terorizata sa nu inghita copilul. Nu am facut nimic si a trecut de la sine. Nu se vede ca mi-a cazut. Am inteles ca iti cad toate firele care nu ti-au cazut in timpul sarcinii, dar fiti fara griji ca nu veti ramane fara par!
Voi v-ati apucat de luat anticonceptionale? (ele care luau si inainte). Azi am fost la ginecolog la control, a zis ca totul arata bine, "ca si cand nu as fi nascut deloc"! L-am intrebat despre anticonceptionale, vreau sa iau neaparat ptr ca de 2 ani de cand nu mai iau am pus vreo 9 kg pe mine. Sunt sigura ca din cauza asta, am precis un dezechilbru hormonal. Am luat ani de zile Logest si mi-a fost bine. Doctorul tot insista cu steriletul, imi spunea ca nu are rost sa-mi supun ficatul la riscuri din cauza pastilelor, dar a cedat in favoarea mea pana la urma. Mi-a spus sa iau de care vreau (?!?!?!) As continua cu Logestul...
Poate unele sunteti la al doilea bebe. Ati continuat sa luati ceea ce ati luat inainte de sarcina? Si noi mai vrem un bebe peste 2-3 ani.
Noapte buna si calduroasa si sa se tremine odata cu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Monica mea merge de-a busilea de 2 zile, si se indreapta tot timpul spre mobila ca sa se ridice in picioare. Deja?? Vladut la virsta ei era cumintel, facea abdomene ca sa se ridice in fundulet. Ea nu sta deloc pe spate, se intoarce imediat pe burta, si a descoperit ca poate sta intr-o rina si ii place mult.

Nu se pune sare in supa pina la 1 an, pentru ca rinichilor bebelusilor le este greu sa o prelucreze. Uleiul de porumb chiar da un gust special, cel de masline presat la rece e bun numai pentru salate si nu se fierbe/prajeste.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dannnah

Nicky09 - wow, ce bucurie mi-ai facut cu cantecul ala! E din desenele Robin Hood! Uitasem total de ele, cand eram mica ma uitam nonstop, prietena mea avea video si ne uitam impreuna! Mi-ai dat o idee, trebuie sa imi fac rost de ele pentru Mara mea, desenele din ziua de azi nu se compara cu cele din vremea noastra!
Floric - exact asa face si Mara cu statul in fund - mai bine zis "pica-n bot"! Nu ai ce sa-i faci, am citit in Mama si copilul ca degeaba incerci sa-i ajuti si sa-i sprijini. Pana cand muschii spatelui nu sunt fortifiati nu stau singuri in fund. Oricum, mare eveniment va fi ! Abia astept sa stea singura in fund la baita!
Despre cazutul parului, am trecut prin asta timp de 2 luni de zile, de am umplut toata casa, eram terorizata sa nu inghita copilul. Nu am facut nimic si a trecut de la sine. Nu se vede ca mi-a cazut. Am inteles ca iti cad toate firele care nu ti-au cazut in timpul sarcinii, dar fiti fara griji ca nu veti ramane fara par!
Voi v-ati apucat de luat anticonceptionale? (ele care luau si inainte). Azi am fost la ginecolog la control, a zis ca totul arata bine, "ca si cand nu as fi nascut deloc"! L-am intrebat despre anticonceptionale, vreau sa iau neaparat ptr ca de 2 ani de cand nu mai iau am pus vreo 9 kg pe mine. Sunt sigura ca din cauza asta, am precis un dezechilbru hormonal. Am luat ani de zile Logest si mi-a fost bine. Doctorul tot insista cu steriletul, imi spunea ca nu are rost sa-mi supun ficatul la riscuri din cauza pastilelor, dar a cedat in favoarea mea pana la urma. Mi-a spus sa iau de care vreau (?!?!?!) As continua cu Logestul...
Poate unele sunteti la al doilea bebe. Ati continuat sa luati ceea ce ati luat inainte de sarcina? Si noi mai vrem un bebe peste 2-3 ani.
Noapte buna si calduroasa si sa se tremine odata cu !

Eu am un intreg arsenal de desene animate de acestea e calitate....astept doar ca Nicho sa faca varsta potrivita sa i le arat sa se bucure si el....

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza....azi dimi la ora 7:40 erau 0 grade..e un frig..si in casa la mine..e foarte bine
rovista..ziua internationala a femeii a fost mereu 8 martie..una e ca la gradi..scoli..copiii fac pt ziua mamei..ca deh...sunt copii
pana acum ziua internationala a mamei era in 10 mai..acum vad ca legea spune altceva

si la noi a nins ieri 10 minute

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

va invit la Capitol nou

Bogdana

Mergi la inceput