Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(84)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Fetelor voi cu ce mai imbunatatiti piureul la bebe ??

ca sincer doar legume fierte nici eu n-as manca si ma gandesc ca poate de aceea nici fata mea nu le adora

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Eu ii pun o lingurita e parmezan ras...e foarte bun.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Intru pe fuga, n-am citit nimic din urma, sper sa recuperez miine cind ne potolim si noi cu umblatul pe la medici.
Toata lumea medicala cu care am vorbit mi-a spus ca ecografistul de la maternitate e cel mai tare si ca daca el mi-a dat scris ca copilul e normal atunci asa este, mi s-a prezentat Cv-ul lui , se ocupa numai de asa ceva, organizeaza un curs pe tema asta...ma rog, e bazat, da nu povestesc tot ca e lung si acusi ma trezesc ca veniti toate la el . Faza bestiala a fost cind directorul spitalului de copii, vazind Pisilinca si cele doua rezultate de la ecografii, mi-a zis sa il cred pe ecografistul asta de la maternitate, nu pe cel din spitalul lui, ca "ala e mai destept".
Asa ca ne-am potolit deocamdata, astept sa ii vad miine si analizele la singe, ca sigur are o lipsa teapana de fier - le-as sparge capetele si rupe picioarele celor doi dobitoci de medici peste care am dat.
Apoi o sa mergem cu rezultatele analizelor si la profa sefa la neonato, ca ne-a tras de urechi ca nu ne-am dus de la inceput la ea cu copilul...si o pastrez in stand-by si pe pediatra aia pe care mi-a gasit-o maica-mea, ca pe profa nu imi permit sa o sun la 10 seara ca tuseste copilul...
Va pup si fug la nani, ca odorul a adormit la 20, ca niciodata, fara prea multa panarama, si miine iar ma trezeste pe intuneric. Si ea nu se multumeste sa imi dea cu jucariile in cap, daca nu o bag in seama se pune pe urlat...pina fac drepti.
Va pup pe toate si va multumesc pentru sustinere, opinii si sfaturi, si le pup si pe Dyana si pe "surioara" (asa ma distreaza cum surioara asta nu are nume, ar trebui sa o scriem cu S mare: Surioara).

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

va multumesc tuturor pentru incurajari. si mai ales pentru ca ma laudati pentru pozitivism. nu e meritul meu, trebuie sa recunosc... sunt foarte impacata cu ce este si cu ce poate fi. asa cum am zis, sunt oameni muuult mai in groapa decat mine care nu numai ca trec de grijile fiecarei zile dar ii mai ajuta si pe altii. am simtit nevoia sa va spun... nu stiu de ce! nu va cunosc personal dar totusi va stiu asa de bine! am crezut ca mi-ar fi bine sa stiti, fara insa a vrea sa fac "publica" toata treaba. stiu ca de cand au aflat prietenii mei se comporta parca altfel. un singur prieten a fost foarte dragut si mi-a zis "sa nu te astepti sa ma schimb. si de-acum incolo o sa iti zic ca fiica-ta e mai dragutza decat tine!" asadar, sper ca nici voi sa nu va schimbati!

intr-un ton mai vesel va spun ca NINGE IN CLUJ!!! ninge in sensul ca s-a asezat zapada pe masini. uite poze cu noi de la plimbarea din seara asta. a zis tata sa pozeze fete infofolite de iarna http://picasaweb.google.com/georgiana310/NinsoareOctombrie#

pupici si caldurica in casa!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

dyana - f bine,fa o pauza. totushi da-i macar vitamina c daca e racit sau incearca sucul de mar si morcov la biberon...poate poate
la tine ma gandeam zilele trecute cand am vazut in ikea nishte caciuli cu jucarii pe ele

si eu sunt singura pana la sfarstul lunii. sotul a plecat nici mai mult nici mai putin decat in china. matusha si unchiul piticului sunt in renovari deci nu ne-au vizitat de 3 saptamani. mai vine mama dar mi-e asa mila de ea ca o termina copilul asta al meu. mereu zice"mama daca erati si voi asa eu plecat pe campii.ma vizitati la spitalul 9 acuma"

adevarul e ca a devenit ceva de neimaginat. e un dulce si un scump si stie sa faca o gramada,dar are o forta fizica de ma uimeste. se agata de orice si se trage in picioare. nu ati vrea sa vedeti cum decurge baia la noicopilul e agatzat cu mainile de marginea caditzei si se ridica in picioare,eu cu dushul in capul lui,eu il asez,el si ridica,aluneca,cade,iar se agata...etc. cand e in brate te impinge cu toata puterea sa se dea jos. el traiesc cu convingerea ferma ca poate sa mearga si tu ca o mare magaritza il tzi cu forta

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Citat:
citat din mesajul lui novus

Fetelor voi cu ce mai imbunatatiti piureul la bebe ??

ca sincer doar legume fierte nici eu n-as manca si ma gandesc ca poate de aceea nici fata mea nu le adora

Eu ii pun o lingurita e parmezan ras...e foarte bun.

buna ideea !! mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Vreau sa va mai intreb 2 lucruri acum ca mi-am amintit:
1) despre programul de baita al bebelusului: ati pastrat acelasi ritm din timpul verii sau ati mai schimbat ceva?Eu ii faceam zilnic in vara, acum e vreo 2 luni ii faceam o zi da si una nu, dar acum tare ma gandesc ca nu prea mai are rost sa il spal asa de des...2 ori pe saptamana cred ca ar fi suficient, doar il spal dimineata si seara de fiecare data la partile genitale;

2)voi cititi deja povesti cu voce tare la copii? Ca acum cica e momentul sa introducem povestile,la 6 luni. Eu am cumparat carti pt Nicho dar de alea de panza cu un animal pe fiecare pagina, ii spun cu voce tare numele animalului de 2 sau 3 ori si atat, povesti inca nu ca am incercat si se plictiseste.

Mergi la inceput

bravo pisicobine ca v-ati linishtit cate de cat. cred ca iti vine sa ii omori dar lasa,bine ca ai aflat acum ca pediatrul e un cretin(cu ecografistul lui cu tot) macar nu ai aflat dupa ce iti dadea cine stie ce tratament gresit. asa ai scapat cu o sperietura nasoala dar cu o fata sanatoasa

novus - te cred,ma gandeam eu ca e matinala...

georgiana - vaaai ce frumos aici e frig numai bine de o ninsoare dar nuuu,la noi vine doar partea urata a iernii adica vant,frig,umezeala

novus - depinde ce legume. in cartofi si spanac poti sa bagi branza. in morcovi carne. oricum daca pui un pic de sare si ulei deja e altceva. eu maine ma duc sa iau ulei de porumb ca asta al meu de masline e ultra original si puuute. adica miroase a masline frate. cu doua picaturi schimbi totl gustul. si se pare ca piticul nu e asa incantat(am incercat cu si fara)

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Nicky, noi baie facem la 2 zile dar cred ca o sa fac la 3 pt ca la fel, o spal la chiuveta cand ii schimb pampersul si pe fata,gat zilnic dimineata

cat despre povesti, eu una nu ii citesc deocamdata, nu stiu, dar mi se pare ciudat , in schimb vorbim toata ziua despre diverse lucruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Am reaparut cumva si eu..problema e ca laptomul meu tot stricat e si cand merge cand nu.
De azi draga dimineata incerc sa recuperez dar nu prea reusesc, ba se inchide ba nu merge forumu
La multi ani sarbatoritilor cu scuzele de rigoare si pt cei de maine.
Am vazut o pagina noua tare frumoasa si am ramas ca tampita cand am vazut Ayla dpn 08.05.2009.. m-am frecat la ocho si m-am mai uitat o data ...vazui bine primul bebe din noua odisee..sa fie intr-un ceas bun.
Monica ma bucur enorm, sa dea Domnu sa fie o sarcina usoar, fara probleme, Alex sa isi revina rapid si tu sa ai aceeasi putere si inca mult mai mult pentru a-ti invinge teama sarcinii.Nu stiu daca iti aduci aminte cand ti-am spus la ultimul avc ca asta a fost ultimu necaz si de acum vin bucuriile..uite ca am avut dreptate.
Alma a trimis un bebe care sa te mai mangaie putin si sa iti readuca aminte cat de frumoasa e viata uneori...si nu stiu de ce am un feeling ca va fi baiat.

Simina , nu stiti ce face si Maya cum e ?
Ma apuca nostalgia cand ma gandesc la Moni si Mariana..

super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009)

http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius#

Mergi la inceput

eu sunt gata. ma duc in pat si cred ca il iau si pe unicul mascul disponibil sa imi tina de cald

niky - in romania e nebunie cu baia zilnica. dar si eu o sa o mai raresc ca oricum nu mai sta in apa,e mereu in picioare si tot timpul mi-e frica ca ingheatza.
povesti au am mai incercat si sfarsesc toate cartile mozolite si ciufulite bine. nici al meu nu are rabdare de asa ceva

parmezan a? hahahhahah voi italieni sunteti mai rau cu parmezanul ca grecii mei cu uleiul lor de masline

noapte buna...si calduroasa cum bine zicea georgiana

25 martie 2009

Mergi la inceput