Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(83)
Raspunsuri - Pagina 20
magdyi2001 spune:
Kea nu raman in Köln. De aici de la noi se pun la dispozitie autobuze. Ajung in jur de 9.30-10 in Köln si se intorc inapoi la 6 seara. Dar asta numai in perioada sarbatorilor de iarna.
Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Olishka, cum merge diversificarea ? I-a placut spanacul lui David? ![]() ![]() Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Nu prea...5 lingurite a mancat
Mamici maine ce sa-i mai dau? I-am dat asa pana acum: vineri morcov, sambata dovlecel, astazi spanac (toate blenduite si am adaugat supa in care am fiert legume). Ce combinatii sa-i mai fac?
Moni la voi cum merge?

Olga, mamica lui David iepurasul

dyana27 spune:
fetele eu m-am pus pe cura de slabire

; pai cand a tipat cantaru' la mine : "urcati-va pe rand, nu toti odata"!!!!!!!! mi-am dat seama ca e nasoala treaba![]()
![]()
![]()
![]()
; azi a fost a doua zi
, eu ma incurajez ca merge, dar e greu sa-ti schimbi obiceiurile de 6 luni incoace

; sunt in sevraj de zahar
, ca un ceva dulce oricat de mic ma tinea 2-3 ore relax fara sa-mi fie foame.... acu' salata de castraveti... numai de foame nu tine; noroc ca-l am pe cristi acasa pana miercuri si asa i-l dau pe mutzu si ma duc sa pap; si culmea culmilor este ca a venit verisoara pe la mine si mi-a adus cozonac de casa facut de matusi'mea- care face cei mai buni cozonaci din lume

; si soacra-mea a apiucat-o facutul de placinta

.... si uite-ma pe mine azi cum stateam si ma uitam la ei cum mancau ca porcii, si eu trageam cate o dusca din sticla de apa plata

![]()
![]()
![]()
; da' cine e acuma mandra nevoie mare ca a rezistat???????????

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
cum am venit pe lume
shasa spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Monvas, ce-am mai ras, la mine a trebuit s amuncesti "cel mai mult", ca am 3 copii, si si toti cu cate 2 nume [florile sunt pt mine, ca sa nu ma "deprim" Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni |
:p dar chiar asa de mult am absentat ca m-ai uitat??? Iti dau bataita cu
o floricica. Pai nu mai este pe aici o capra cu trei iezi + inca una bucata capra cu trei iezi dintre care doi sunt gemeni + ca ar mai fi si Danonique chiar daca intra mai rarut. HM !!!!Suntem destul de multe caprite cu trei iezi
Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
Gianina34 spune:
olishka - in primul rand pupacim davidutul diversificat
legat de mancare - niste patrunjel, pastarnat, telina, bine-nteles in combinatie cu morcovul
morcovul fierbe in 45 minute, cele de mai sus in 25, deci le adaugi mai apoi la fiert![]()
nu te stresa ca toate am fost asa la inceput
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
dyana27 spune:
gata, plec la somnic, ca reducerea asta de calorii m-a cam lesinat
; sper sa fiu ok cu lapticul in continuare

pupici multi si somnic usor

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
cum am venit pe lume
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Multumim! ![]() ![]() ![]() Olga, mare fata de matzocu ala de 1 kg, dar fata de Davidutu... Dar ca evolutie este la varsta reala, doar ca dimensiuni este mai mica decat un bebe de 8 luni, si numai bine cat un bebe la termen. ![]() Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Viata merge inainte Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
Inca tot nu imi vine a crede cat de mica era.
Ei lasa nu compara tu cu David. El este o exceptie. In prima luna a luat 1600, iar in a doua - 2 kg. Iti zic eu ca nici asa mnu este bine. Dr ii zice "bebelusul urias". Ma dor incheieturile de la maini de nu mai pot. Si are abia 6 luni...o sa-l mai car mult in brate

Luana motataOlga, mamica lui David iepurasul

Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Kea Si cine priveste, functie de experienta proprie. |
Stiam ca spui sta, pt ca probabil nu ai inteles exact. Nu, ce am scris nu este functie de experienta. Ci este asa cum am scris "restul stie doar cine stie", adica cine nu stie (si nu din proprie experienta) poate doar presupune, si spera.
Doamne ajuta!Da, Maya, este un bebelus puternic, si va fi bine!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Viata merge inainte
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Gianina34 spune:
dyana - bravooo
tinem pumnii stransi si facem galerie
PS: oare la noapte nu o sa visezi numai cozonaci?![]()
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Ce v-ati spanacit! ![]() ![]() Tare dulce iepurasu, eu pe tine il vad ca seamana...deci logic e superb. (nu vreau sa spun ca daca semana pe Cristi nu era Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Viata merge inainte Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
Doar ne-am mozolit. Astazi am facut spanac pt sedinat foto

Eu inca nu-mi dau seama cu cine seamana, dar ma bucur cand imi zice cineva ca seamana cu mine
Olga, mamica lui David iepurasul

Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 5 luni