Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(83)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Eu merg la , nu inainte sa va spun ca am pus poze noi la semnatura.
noapte buna.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

aha, Ayla, ok, n-am fost foarte atenta si n-am interpretat corect mesajul. Ce am scris, nu am scris cu rautate, m-am referit in egala masura si la mine, la experienta mea. E normal ca din afara sa treaca fiecare prin filtrul propriu, dar am uitat ca tu nu privesti din afara (sau poate ca tot din afara, dar privim de la alte distante), ca aveti alte relatii si cu siguranta stii mai multe.

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Magdy data viitoare nu te mai ruga de sot sa-ti ia bilet, du-te tu direct. Oricum cred ca dupa ce ati patit faza cu 50000 e, doarme al tau cu pixu si stiloul in mana Eu asa as face

Kea mie nu-mi trebuia poza, dar la bucataria sigur se putea face una, ca sa va cruciti cata mizerie pot sa fac pt 5 lingurite de spanac.

Georgiana numai pe fuga intri. Te asteptam nerabdatoare cu detalii

Dyana ce chestie...si eu m-am apucat astazi de slabit (sincer datotita Ilincutei ). Si am trecut prin aceleasi chinuri. Ispita la mine a fost o pizza mancata cu mare pofta de al meu sot. dar ma rezistat eroic (si acum imi chiorlaie stomacu de foame cu eroismu asta )

Shasa bineinteles ca nu te-am uitat. Bine ca ati scapat si indienii sunt sanatosi

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gianina am uitat sa-ti multumesc pt sfaturile legate de diversificare Asa ma gandeam si eu pt maine, sa-i fac un morfcov in combinatie cu ceva...

Am cumparat astazi scaun de masina, marca Bertoni. Pret mai mult decat prietenos si imi place ff mult. Eu cred ca am facut o alegere buna. Lui David ii place tare mult.

Fug si eu somn caci maine ma trezesc devreme. Nu v-am zis, dar am doi copii. Chitibus sta la mine de cateva zile caci mama este plecata. Trebuie sa o duc la scoala, sa o iau de la scoala, sa am grija sa-si faca temele, sa ii dau si ei de mancare (si din pacate nu ii place spanacul ). Nu stiu de ce ma plang ca doar avem aici mamici cu 2-3 copii

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

aha, Ayla, ok, n-am fost foarte atenta si n-am interpretat corect mesajul. Ce am scris, nu am scris cu rautate, m-am referit in egala masura si la mine, la experienta mea. E normal ca din afara sa treaca fiecare prin filtrul propriu, dar am uitat ca tu nu privesti din afara (sau poate ca tot din afara, dar privim de la alte distante), ca aveti alte relatii si cu siguranta stii mai multe.

Keutu cheliutu 5 luni

Kea, stiu ca nu ai scris cu rautate, nici eu nu am scris cu rautate.
Dar ce ar fi mult mai bine pt Simina si Maya, ca in fiecare seara la culcare, o mica rugaciune si un gand bun din partea fiecareia, care sustine ca ii pasa. Mai mult decat discutii de-astea pe forum, fara sa stim prin ce poate trece ea.
Eu ma rog pt ea si pt Maya in fiecare zi si seara, desi, uneori am impresia ca rugaciunile mele sunt in van...

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Viata merge inainte
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Doamne Novus ce ochi are printesa ta. Sa o mananci nu alta!!!

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Adorabila nora mai am!!!!! Este o frumusete

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Neatza imi pica ochii-n gura, fac cap nou cand ma dezmeticesc.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata
multa, multa cafea ca astazi, cu vremea asta, vom avea mare nevoie

sa nu uit, LA MULTI ANI! scumpeilor:

Giulia Alexandra, bebe de georgyiuly
Tudor, bebe de Leeloo
Teodor-Ioan, bebe de Irina81
bebe de Nilufera
Teodor-Ioan, bebe de Irina81

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Monica mea merge de-a busilea

Si desi are un loc de joaca pe jos mare cit o patura, ea vrea numai pe covor Face toate eforturile sa ajunga pe covor (ca acum de exemplu)

N-o intereseaza sa stea in fundulet, se ridica de pe burta intr-o rina asa putin, dar de-a busilea a invatat in 2 zile.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

sedinta foto

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1

ma pun la somn !!

Mami lui Alexandra (03.03.09)