Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(83)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

eu plec la nani.paaaaaaaa

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Vai magdy, ce bataie i-as fi tras sotului!!! Cum sa rateze 50 000 euro nemunciti dar obtinuti legal?
Data viitoare zi-ne noua!

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea
Ayla si eu cred ca e politica spitalului, maya nu are asa un grad mare de prematuritate si nici foarte foarte mica nu e. Ti-am zis, Keutu reusea chiar si sa suga, deci era cam cu o saptamana mai mare ca Maya, dar ca greutate cam la fel. Nu stiu exact cate zile peste 34 de saptamani avea Simina.

Kea, pot sa iti spun doar ca intotdeauna din afara situatia pare simpla... restul stie doar... cine stie. Si atat. Restul sunt doar vorbe.
Ok, ii iau casca cu orificu de scos motul. Pai da, dupa cat am asteptat sa am ce prinde, acum sa turtesc?

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Viata merge inainte
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Vai Simona imi pare rau. sa treaca repede. Da cum sa intamplat ca din cate am inteles erati amandoi acolo.

Kea cum fac sa vad si eu poze cu Keutu?

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Kea, pe bune ca va zic, dar impartim frateste

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

A, tu ramai peste noapte la Köln? Mi se pare destul de lung drumul numai pt o zi.

Noi mergem anual la o expozitie la Stuttgart, dar ramanem peste noapte la prietenii nostri. Anul asta fiind primul cu bebe, nu stiu daca ma incumet sa intru si eu cu keutu la expo.

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Am si eu o idee. Daca va place bine, daca nu, nu ma supar: nu am putea sa punem "undeva" toate retetele pe care le stim (legat de diversificare). Cred ca ar fi util pt fiecare dintre noi, mai ales pt cele tute ca mine (nu stiu daca mai sunt, dar eu recunosc ca sunt - in materie de gatit ) Ma gandeam in mailul comun undeva...ce ziceti? Caci asa se pierd...si am auzit multe idei minunate aici

Olga, mamica lui David iepurasul

Olga, si eu sunt la fel! ma straduiesc sa ma diversific eu pentru Bris, care nu mai suge de cand a implinit 4 luni. revin cu detalii, cum am promis!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

MONICA felicitari!!!!! Nici nu ma asteptam sa iei o alta decizie Iti doresc sa ai o sarcina usoara si nastere la termen. Iar eu am o vaga banuiala ca vei avea o fetita. Oricum va fi sa va ajute Dumnezeu sa fie sanatos!!!!!! Si sa va bucurati impreuna de bebe din burtica. Of! Ca multe si nebanuite sunt caile Tale Doamne. Chiar nu ma astptam la asa o veste.

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Fetelor va rog sa nu puneti absenta mea de pe forum pe seama vreunei suparari Pur si nu chiar asa de simplu am avut indienii bolnaviori. Au luat un virus uul de la altul si au facut toti trei diaree. Cel mai greu l-am dres pe Petrucu dar acum sunt mai bine Sper sa fim bine si de aici inainte ca tare ma mai pierd cu firea cand sunt bolnavi. Va pup si va imbratisez si pe cele care v-ati gandit la noi si pe cele care nu v-ati gandit la noi.

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Ayla, din afara poate parea mai simpla sau mai complicata, depinde din ce unghi privesti. Si cine priveste, functie de experienta proprie. Eu sunt convinsa ca Maya e un bebe sanatos si puternic!

Magdy, le-am avut puse pe contul comun, le-am scos ca sa le actualizez si ...scoase au ramas.

5 luni

Mergi la inceput