Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(83)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Buna fetele!
Kea iti multumesc ca-mi citesti mesajele cu nesat, cu toate ca nu sunt prea multe. Si eu sper ca o sa ne intalnim candva. Eu mai ajung in Köln cand incepe Weihnachtsmarktul ca sa fac niste cumparaturi de Craciun, caci acu am si pentru cine.
Povestea, binenteles ca am sa o scriu numai sa-mi fac olecutica de timp ca este tare lungaaaa.V-o spun cu placere, dar a amanat treaba ca sa nasca Simina si sa nu-si faca cine stie ce ganduri si sa fi patit ceva ca apoi o aveam si pe constiinta.
De unde stiu ca Monica va avea baiat? Nu pot spune, dar de cand sa intamplat ce sa intammplat, ma simt altfel si sunt chestii pe care le fac si le spun ca apoi sa-mi dau seama ca parca sau mai intamplat candva. Pt Monica pot baga si mana in foc ca asa va fi. Sau uneori visez si dupa un timp anume chiar se intampla. De doua ari am trecut pe langa nessansa de a rata nr la loto. Prima data a fost dupa moartea Theodorei. Eram in spital la 6 zile dupa ce a murit ea, in noaptea de 30 spre 31 dec si o voce imi soptea niste nr. A doua zi era tragerea revelionului si l-am trimis pe barbati-miu sa-mi ea un bilet la LOTO. A ras cu pofta si a zis: Tu esti jumate moarta si iti arde de loto? Eu am insistat. In fine, seara am urmarit extragerea si ce credeti? nici un nr, dar nici unul... Apoi am mutat canalul la nemti si din greseala am dat peste nr. extrase. Erau nr care le jucasem eu la belgieni. Din pacate am gresit tara!!!
Iar a doua oara a fost dupa botezul baiatului, cand la scaldatoare sa kkt in palma mea si i-am spus lui Michael ca trebuie sa joc la loto si i-am dat nr mele dar mi-a spus ca numai de asta nu are el timp. Eu nu puteam pleca de acasa. A doua zi, 5 din 6 nr erau castigatoare. Nu erau multi bani, numai vreo 50.000 de euroi.
Deci cam asta e, daca este intuitie sau premonitie nu pot sa-mi dau seama dar ceva este!!!

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Ayla si pentru noi te rog o casca de protectie ca pana acu nu cred ca ne-a intrecut nimeni la cap cazaturi din pat. 3 la numar .

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Am urcat cateva pozici cu "diversificatu"

http://picasaweb.google.com/olgagireada/David#5391423955104200866

Olga, mamica lui David iepurasul

bun spanacul !!verde

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Ayla si pentru noi te rog o casca de protectie ca pana acu nu cred ca ne-a intrecut nimeni la cap cazaturi din pat. 3 la numar .

Cei trei Palmieri

ba da, ba da, te-am intrecut... cred ca are la activ vreo 6-7 cazaturi

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

printesica umblatoare si iepurasul papacios!!!

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Mama mia Simona!!! inseamna ca are capul tare, tareeee

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Citat:

Mama mia Simona!!! inseamna ca are capul tare, tareeee

Cei trei Palmieri

noroc ca am covor latzos "cu viermi"

dragos tea mea

Mergi la inceput

Al meu a cazut pe parchet

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Citat:

Al meu a cazut pe parchet

Cei trei Palmieri

naspha. ultima data cand a cazut marti acum, a cazut cu capul de masa si cu gatul stramb asa incovoiat spre spate, am crezut ca murim amandoi langa el cand l-am vazut nu stiam daca e bine sa il ridicam sau nu, sa nu cumva sa ii facem mai rau, pana la urma l-am luat in brate l-am linistit dupa minute bune, l-am urmarit sa vad reactii la cazatura si multumim lui DD ca e totul ok.

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Hi hi, Olga, trebuia sa pui poze si cu tine dupa ce ai papat spanac.

Ayla si eu cred ca e politica spitalului, maya nu are asa un grad mare de prematuritate si nici foarte foarte mica nu e. Ti-am zis, Keutu reusea chiar si sa suga, deci era cam cu o saptamana mai mare ca Maya, dar ca greutate cam la fel. Nu stiu exact cate zile peste 34 de saptamani avea Simina. Si anca are dreptate, criteriile ce trebuiesc indeplinite pt externare tin tot de politica spitalului. O cunostinta, asistenta sefa multi ani la o maternitate din ro, spunea ca la ei nu se externau inainte de a ajunge copilul la 2500g. Si da, ai dreptate la treaba cu reglarea temperaturii.

Ce smecherea e Luana cu mot. Eu zic sa nu-i pui casca, ca-i turteste motul.

5 luni

Mergi la inceput