Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 237)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Nemary, break-ul e o binecuvantare dpdv al bagajelor / excursiilor cu familia. dar eu inteleg ca vrei masina de oras. si break-ul numai asta nu e! pt. ca se parcheaza greu (adica e si lunga, si pt. un incepator asta e o pb, si ocupa si mai mult loc decat o masina sedan, deci nu vei putea parca oriunde). iti spune asta cineva care a condus numai break-uri (pana la actuala scufita rosie, care nu e break). stiu ce zic. bafta la achizitionare!
p.s. ca iubitoare si fidela VW, iti recomand un golf, nu stiu daca gasesti la 5000 E, si de care (din ce an).

Lala20, no comment. Doamne fereste sa aiba manifestarile alea din cauza acestui individ care nu-si merita numele de TATA si pe care nu inteleg de nici o culoare DE CE NU TE DESPARTI odata pt. totdeauna, spre binele tau si al fetei tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

http://www2.autovit.ro/vs2cautaauto.php?subcategorie=0&categorie=1&Moneda=1&Marca=8&Model=109&An=1999&pre=1&tipanunt=1&Submit=1
eu am un Mondeo din 98 si e grozav. In primul rand este solid, e puternic...un Citroen C5 de 2 tone a intrat in fordul meu si nu l-a clintit. Eu am condus la inceput Mondeutzul meu minunat dar l-am cedat sotului pt ca mereu uitam sa aprind farurile...am trecut pe Megane, o masina bunuta dar fara termen de comparatie cu forduletzul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Seara buna mamici

M-am dat la fund saptamana asta ca daca as fi intrat m-as fi vaitat iar de mama focului.
Am citit ca sunt o gramada de clopotzei bolnaviori. multa sanatate si sa va reveniti repede.

Roxana asa ma bucur ca ai revenit. Adelutei si multa sanatate. Bine ca nu mai sunteti in spital.

Alina !!!! Nu stiu daca ai citit asa ca : Mersi mult de reteta. Mi-a iesit o zacusca pe cinste.

Elle tortul tau e in cuptor...mai are 10 min. miam deja imi ploua in gura.

Ceska ma bucur ca iti e mai bine. Vorbim noi mai detaliat la telefon dar eu te-as bate oleaca cu slapul la fund apropo de tati vostru.

Nemary felicitari pentru bebelina nr2. Sarcina usoara in continuare si numai bine.Si bafta la gasit masina..eu n-am nici carnet asa ca nu te pot sfatui.

Gatta mai ca m-a luat plansul. Zapada la Campulung..wow..sunt sigur vre-o 7 ani de cand nu am mai avut parte. Imi e asa de dor de livezi si dealuri. Pupici si refacere rapida cu mana.

LalaD, Roli si nu numai..inclusiv Clara care e aspirator are momentan un minus la capitolul mancare. Sincer eu nu ma stresez inca. Am grija sa am in casa la vedere preferatele ei (struguri, mere, morcovi si chifle cu stafide) si isi ea ia singura cand chiar nu mai poate. Si un pic ciupeste de la noi din farfurie.laptele de dimineata il bea inca fara probleme.

Am pus ceva poze noi pe webshots facute la gradi. Ma enerveaza ca n-au reusit sa o faca sa zambeasca dar au iesit bine si asa. Cine are placere poate sa isi bage nasul sa o vada pe mica mea Scarlett O'Hara

Va pupic si fug la tort..apoi bag o fripturica rapida si gata
Week-end placut

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

chiar asta este problema mea, nu vreau o masina breack pt ca este prea mare si imi e teama ca nu ma voi descurca la parcat sau nu voi gasi loc, exact asa cum a spus si Ven.
si din pacate va fi masina familiei, sotul desi are permis nu vrea sa conduca.
iar matizul este prea mic si vrem sa plecam si la munte sau tara cu ea.
eu ma gandeam la un ford fiesta si sa cumparam si o cutie pt.bagaje

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 15+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

saliu:)

roli, am iesit din gratii. a cazut o data cu patul cu gratii ca se dadea cu el de pereti in balans:) acu da in calorifer si-n usa. o fi bocanit si-n burta mea de ma trezeam la 3 noaptea:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe noah 13+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna zuzele mele,

vad ca a fost ceva activitate pe aici .. ce imi place cand gasesc multe pagini ..

ceska primul blat se tine 20 minute si cu compozitia lichida se mai tine 40 minute. data viitoare sunt sigura ca iti va iesi perfect.

lala trebuie sa le fac niste poze frumoase si promit ca le trimit.

alina trei fete .. iti tin pumnii!

gatta pupam fetita frumoasa si isteata! ce de poezii stie si ce leaga cuvintele .. super! imi pare rau ptr mana ta .. sper sa treaca repede.

eliza ce baietoasa e emma .. lasa ca se da ea pe brazda cand va creste.

laurici pupici multi theuzei.

roxi pozute cu buburuza nu ne mai pui??

roli uff ce de ghinioane .. lasa ca fierul se repara, bine ca sunteti voi ok.

alinus actrita, zici? tin pumnii sa iei auditia!!! cate energie ai mai mami .. pe bune!

miki distractie placuta la munte!!

revin ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

asa ..

stoisor ma bucur ca tati e bine!!! sa stii ca mi-au dat lacrimile la mesajul tau ...

nemary dat fiind ca va fi masina familiei iti sugerez o masina break .. ford fiesta este prea mic ptr 2 adulti si 2 copii plus bagajul aferent ..

monica Doamne ce papusa frumoasa ai tu acolo! e superba clarita!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

lala crede-ma ca mi se rupe sufletul cand am citit prin ce cosmar ai trecut .. si de cate ori. imi pare tare rau pentru situatia groaznica insa .. esti singura vinovata. sunt dura, imi cer iertare daca te supara cuvintele mele ... te-am rugat si te-am sfatuit de multe ori sa fugi cat te tin picioarele caci lupul isi schimba parul dar naravul ba .. uite la ce s-a ajuns. bia reactioneaza asa din cauza a ceea ce a vazut si a trait .. chiar daca e mica mica, isi da seama ca ceva nu e in regula, traieste toata agitatia si starea din casa i s-a transmis si ei ... nu are rost s-o duci la psiholog .. e prea mica insa poti cere niste sfaturi sa vezi ce e de facut sa-i treaca aceste crize ..

eu ma rog ca de data asta sa fie chiar finalul .. sa nu mai dai inapoi .. pentru binele copilului tau!

eu te imbratisez si iti tin pumnii sa fie totul ok la tribunal si nemernicul sa nu primeasca nici macar drept la vizita ..

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Am reusit sa adorm si eu in sfarsit pitica atomica . M-a trminat in seara asta...din cauza de vreme urata , n-am putut iesi azi din casa si , ca atare , avea multa energie neconsumata , asa ca mi-a pus mie nervii pe moatze cu cate tampenii a facut. A durat o jumate de ora sa o imbrac in pijama ...se zbatea si urla de parca o taia cineva, a trebuit sa ma ajute mama s-o imobilizez si sa pot sa o imbrac

Mary , daca zici ca va fi masina de familie , musai trebuie sa fie incapatoare ...eu as alege intre Ford Mondeo , VW Passat sau Opel Astra...in niciun caz masini frantzuzesti sau italiene. Neaparat sa aiba servodirectie si m-as gandi ca ar fi bun si un ABS.

Monicaa , am vazut-o pe frumusetea cretulina Clara ...tare dulce pitika . Imi pare rau ca problemele de sanatate se tin lant...ce-ati mai hotarat cu operatia ?

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'neata, fetelor
Hai sa dau si eu o cafea, ca nu cred ca am mai facut-o, serviti, va rog
Doamne, Monica, ce carliontata frumusica ai tu acolo O poti pieptana? Si ce cochetica e cu esarfa aia la gatut; iar in pozele cu rochita parca e o papusica! Nu stiu ce o sa ma fac la iarna, ca Thea nu suporta nimic pe gat, trage fermoarele si isi desface caciulita de sub barbie
Pfoai, Miri, dar tu ai un taifun in miniatura acolo! Cum sa se rastoarne cu tot cu patut? Si de ce bocane? Asa facea si pana acum? Cred ca nu te poti odihni deloc
Mary noi avem passat si tot parca nu incape chiar tot ce mi-ar trebui intr-un concediu Dar e f incapatoare, absurda sunt eu
Roli chiar ca ce ghinion! Bine ca nu ati patit nimic!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput