Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 237)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Lala20, vreau sa-ti spun ca si daria face asa noaptea, dar nu mereu, si il ia pe NU in brate si min 30-60 min nu vrea absolut nimic, decat sa ma plimb cu ea in brate. iti imaginezi ca eu nu pot si ea plange in continuare.
iar ziua incepe sa maraie daca se uita cineva la ea, dar tot asa, nu mereu, depinde de persoana sau de dispozitia ei, nu-mi dau seama.
eu nu m-am gandit sa o duc la doctor sau ca ar avea vreo problema.

Alina, iti tinem pumnii sa ajungi actrita. succes!

am uitat ieri sa va spun ca varul meu a avut probleme cu dintii ingalbeniti pe langa gingie si a fost din cauza antibioticului, luat saracu vreo luna din cauza unei bronsite(asta acum 20 ani)

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 15+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Lala20, mie una mi s-a pus un nod in gat cand am citit ca l-ai gasit beat cu copilul in casa. Am citit de 2 ori ca mi se parea ca nu am citit bine.
Ref. la situatia dintre voi nu-ti dau nici un sfat, ca nu are rost. Tu stii cel mai bine ce se petrece cu voi doi. Dar, te rog gandeste-te bine la copil. E foarte grav ce se intampla.
Cu viata ta ai dreptul sa faci ce vrei tu, dar nu si cu viata copilului. Este foarte posibil ca manifestarile Biancai sa se datoreze celor ce s-au intamplat. Cred ca e bine sa o vada un dr.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

deci helau!
ma rupe somnul, mi-am burdushit burtica cu tiramisu si profiterol. mi s-a pus pata si-am servit fara cea mai mica remuscare! sa-mi fie de bine:)

sa reluam:

stoisor, bun revenit lui tati printre pamanteni, ca i-o fi ajuns saracu sa fie exilat! aveti grija de voi:)

alinush de plush, rateu! se numeste noah pt ca e baiat:))) stim ca e baiat si ca voi fi soacra ce-a a dreaq cu trei nurori! cat despre auditie, tin pumnii stransi, toti cati ii am sa te primeasca si sa-ti priiasca!

roli, gandesti am gandi la milimetru. azi erea sa-mi pcnesc mashina cel putind e 4 ori din prostia ea - recunosc- intr-o juma de ora de trase un bruxel. si unul se uita la mine si-i zicea: frate, doamne ce tampita! am scapat totusi la mustata. dar fix si numai la un fir de par... desi nah, vorba lui alinush de plush, rata mare, in euro, da' da-o naibii ca e tabla:)

lala20... stiam ca vei ajunge la asta si am spus-o de mai demult. si urasc sa spun "stiam" pt ca cu siguranta nu ai nevoie sa citesti asta. nici acum nu sunt convinsa ca vei merge pana in capat cu divortul. tiparul de dependenta e foarte greu de distrus. insa, la fel cum zicea si roli, cata vreme e doar viata ta la mijloc, n-ai decat sa te lasi umilita si sa-ti bati joc de tine cum vrei. cand e vorba de viata unui copil la mijloc, care depinde de tine din toate punctele de vedere nu cred ca ai dreptul sa-ti permiti sa risti. educatia care o primeste acum o va marca pe viata. ri daca mama ii da voie lui tata sa stea in preajma ei rupt de beat si sa renunte la tot ce e al ei pt ca tata e un ratat, la adolescenta va alege exact acelasi profil si se va lovi probabil de aceleasi probleme. si poti s-o duci linistita la un psiholog. i-ar face bine, insa pana nu iti faci ordine in cap... si in suflet, mi-e ca psihologul nu va face decat sa-ti agraveze problema. nu condamn, nu arunc cu pietre, insa e cazul sa gandesti matur si sa privesti realitatea in fata. de cand s-a nascut bibi o tineti din certuri in impacari, in sanse care... ca ciorba reincalzita se acresc, in promiiuni netinute. intreaba-te in sufletul tau, oricat ti-ar fi de greu, daca ai sa suporti peste ani ca fiica ta sa iti arunce in fata ca e vina ta! pentru ca va veni un astfel de moment. godzila si miky ti-au dat sfaturi bune. ascuta-e pe ele, dar cresti putin si iesi dinc ercul vicios in care e atat de usor sa te complaci...curaj! esti tanara si ai un copil superb! meritati sa primiti mult mai mult de la viata!

ginette, placintutel tale sunt delicioase! mai prepara-ne:)))

din "teroarea de la miezul noptii"... capitolul "radiatorul"... sacha a descoperit caloriferu in care bocane cu nadejde si tipa si urla si alearga la usa unde continua sa bongane...de au auzit vecinii. ba se intrebau cand are de gand sa termine. mare rushine pe capul meu....om vedea la noapte. nu ucrez maine, deci iar se lasa cu urlete pe care am sa le aud....

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe noah 13+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Miri,roli...multumesc d raspunsuri,merg chiar acum sa fac subiect separat,ca nu-i frumos sa monopolizez subiectul zuzelor si al clopoteilor nostrii dragi.

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Ma fac mare
Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Miri, intreb si eu ca-s uituca si nu mai stiu daca ai zis p'aici...l-ai mutat pe Sacha de la gratii? Sau i-ai coborat gratiile, de coboara din pat si face balamuc? Nu ti-ar fi mai usor sa-l "inchizi" din nou?

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

INTRABARE pt.zuzele cu experienta in ale sofatului:

vreau sa cumpar o masina SH, ca si pret sa nu depaseasca 5000E. sunt incepatoare si as vrea sa va intreb cam ce marca si model imi recomadati, ceva care se conduce si parcheaza usor.
multumesc

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nemary

vreau sa cumpar o masina SH, ca si pret sa nu depaseasca 5000E. sunt incepatoare si as vrea sa va intreb cam ce marca si model imi recomadati, ceva care se conduce si parcheaza usor.
multumesc

sunt tot mai mare
Daria

Orice masina cu servodirectie se conduce si se parcheaza usor (nici nu cred ca mai exista masini fara servo)...dar daca nu aveti si o alta masina, sfatul meu e sa va orientati la una break, sa aiba portbagaj incapator ca mare nevoie veti avea de spatiu.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hello !

Mai , ce vreme nashpa !. Azi s-a asternut prima zapada si mie parca-mi ninge in suflet...deprimant rau de tot cand te gandesti ca avem in fata vreo 5 luni de-astea

Lala , mi se rupe inima cand ma gandesc la Bia...cu siguranta ca nu merita sa aiba copilaria distrusa de un tata alcoolic. I-ai dat o gramada de sanse , cred ca a cam ajuns cutitul la os. Ia-ti fata si fugi ...deja lucrurile au devenit grave si pot deveni si mai grave daca tu te complaci in situatia asta. Si , te rog mult...nu mai lasa fata singura cu el nici macar o secunda. Alcoolul dezumanizeaza , devasteaza , degradeaza ...se poate ajunge foarte usor la tragedii , e de ajuns sa ne uitam la stiri sa ne dam seama cate nenorociri se pot intampla din cauza alcoolismului.

Alina023 , mai dragutza ...tu ma lasi cu gura cascata cate potzi sa faci...sa fi mama exemplara pentru 2 nazdravani , sa mergi si la serviciu , sa te implici si in proiecte de voluntariat , sa pui si muraturi...cursuri de teatru mai lipseau ! Bravo tie ! Cred ca trebuie sa-ti schimbi nick-ul in AlinaDuracel

Miky , distractie placuta la munte !

Roli , ce de nenoociri si pe capul vostru ! Chiar ca-ti vine s-o iei razna cu atatea ghinioane

S-a trezit piticania...revin mai pe seara !

Pupici

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143760

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

multumesc

sunt tot mai mare
Daria

Masina ideala pentru o incepatoare in Bucuresti este : Matiz

De la el si pana in prezent, in 10 ani am condus multe alte marci insa Matizul a fost cel mai usor, a fost gargarita mea iubita.
Si desi mica am inghesuit in ea la greu bagaje.
Daca insa va fi masina familiei si nu numai a ta trebuie sa te gandesti la una mai incapatoare pentru 2 pitici.
Si cu servodirectie neaparat.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput