*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (79)*
Raspunsuri - Pagina 9
anes spune:
Fetelor, sunt atat de emotionata! Iubirea mea, Remus, a asteptat sa implineasca un an ca sa faca primii pasi singur! 

Hai Remusica la alergat!!!
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
anca_27 spune:
Yupiiiiiiieeeeeeee!

Asa Remus, go go go!

Inca mai avem cozonacei care sarbatoresc lunitze
La Multe Lunitze
Andrei de miki01
Cecilia de Ank83
Of, Eli, ce rau imi pare
, saracu Ion, din nou... lasa ca de-abia mai exersezi tu
, chiar daca asta nu te consoleaza
, stiu cum e. Multzu pt link, pierdusem bucataresele vesele, au si alte idei de torturi.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
manumanu spune:
Anes, Mav, felicitari pentru primii pasi ai baieteilor!
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
malinas spune:
anes, ai dreptate, David e un copil dorit facut mai tarzior, in parte fiindca, pana la un punct, asa am vrut eu, in parte fiindca asa a vrut DD, dar cand ne-am decis, a venit repede.Referitor la varsta, cred ca esti un pic mai mica decat mine, asa cred, eu sunt nascuta in 74.
anca, eu am facut torul plecand de la reteta asta, la care eu am facut urmatoarele modificari.Pe blatul de biscuiti am pus un rand de mere taiate felii si apoi l-am bagat la cuptor pt 12 minute.Am folosit 500 gr crema de branza si 2 piersici coapte proaspete pe langa cele din compot.Nu am pus faina, ci am pus gris ca sa ingros compozitia, am pus cam 10 linguri.Si nu am pus 250 de gr de zahar, fiindca mi s-a parut f mult, am pus cateva linguri, am mestecat, am gustat, am mai adaugat daca a fost nevoie.Deci zaharul l-am pus dupa gust, nu masurat, dar nu cred ca am pus mai mult de 100gr.L-a cuptor am tinut totul cam 80 de minute, la foc mic.A iesit bine.L-am ornat deasupra cu felii de piersici din compot, ca atat m-a dus pe mine inspiratia.Important este insa ca mi-a iesit, a fost mancabil, mie si sotului ne-a placut f mult, si nasii l-au laudat si au mancat.Si, cel mai important, este ca copilul s-a bucurat si a papat si el 2 guri.Acu', daca nu ai inteles explicatiile mele "savante" despre ce modificari am facut la reteta, poti sa faci fix reteta respectiva, sau poti sa-mi spui si o sa incerc sa fiu mai explicita.Oricum, la un an mai fac unul pt copilasi, cu mango, de data asta, si pt parinti voi comanda un tort de la cofetarie.
Ma duc sa citesc din urma, ca sunt restanta.
_
[red]
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr. 10 luni, 76 de cm si 9700gr
malinas spune:
Multimim tuturor fetelor pt urarile de 11 luni.Va pupam si va dorim inzecit!
spiridusule, ti-am dat pe grup poza cu David, la vreo 10 minute dupa ce s-a nascut.
anes, casa de piatra si numai fericire cu ocazia celor 10 ani de casatorie (scuze de intarziere, desi stiam de anul trecut ca ati petrecut cu o zi inainte de nasterea lui Remus).
Otilia, sanatate mult Elisei.Bine ca ati fost la medic si ati vazut care-i problema.
Carmendu, sanatate si lui Victor.Mie medicul pt raguseala mi-a zis sa-i dau claritine sirop.
mav, anes, felicitari pt mergareti.
Laura, sanatate multa lui Cati.Rau trebuie sa fie cand se plimba boala de la un copil la altul.
leeloo, am vazut poze cu Damian ridicat in sus de un picior.Eu cred ca as muri daca l-as vedea pe David agatat asa.
bertha, frumoase torturi i-ai facut lui Darius.Tre sa ma specializez si eu pt cand o mai creste copilul si o avea pretentia la chestii sofisticate.
eli, imi pare rau ca aveti asa ghinion cu masina si Ion cu carnetulDar important este ca sunteti voi ok, si oricum tu ai carnet, deci aveti libertate de miscare.
_
[red]
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr. 10 luni, 76 de cm si 9700gr
anca_27 spune:
Malinas, multzu 
, stocat, salvat, salivat! Edit: ce-a mai crescut si Daaaaaavid, tot pe ascuns
, hm, chiar ca nu le mai putem spune bebei, au fetze de... copii.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
criss703 spune:
Felicitari puiutilor mergareti de Anes ,Mav , Amalia ,Monicus ,Lorryd
cer scuze daca am uitat pe cineva 
Eli bine ca n-ati patit voi ceva , cat despre carnet...si noi pana in decembrie suntem cu " pejoul"
Sanatate puiutilor bolnaviori !
Babyzapi pai nici o poza proaspata de cand v-ati intors?! Cum se mai simte Raphael?
Anca sa sti ca Sofi se uita si "vorbeste"
cu Zibe in filmuletele postate .Aaaa mi-am amintit ca ai zis ca ai visat cu noi ca am facut schimb de experienta ca mamici
..tocmai faceau reclama la "schimb de mame"
Felicitari puiutilor la taierea de mot Stefanut si Damian si evident Remus-chirurgul 
Am vazut de asemenea si mamici frumoase si fericite la aceste petreceri cat si intalnirile dintre Anca-Lauramiron si Spiridush-Gynie , sa va fie de bine si la cat mai multe !
Am incercat tot felu de combinatii pt. mailul comun dar nu le-am nimerit
, da-ti si mie un PM va rog !!
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
alra spune:
hello, mai primiti cu mos ajun?
La multi ani si multa fericire si de la noi pentru Remus! Mami de Remus, inteleg ca planuim o sora/frate? ![]()
si La multi ani Stefanut! pentru maine (asta ca sa nu mai raman codasa
, si un pupic special pentru ce ai lasat in spate anul asta.
lui Damian inca nu ii zic, sper ca pana poimaine sa mai intru
sa va fie de bine petrecerea!
in rest la noi toate bune, musafiri in weekend, fete cuminti, socializate si cadorisite ![]()
criss703 spune:
Multumesc de PM Nebunica_zapacica 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
ginye55 spune:
Remus
pt primii pasi!
Alra multumim !
Pt maine promit si poze de la ziua piciului!
fetele!
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii