*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (79)*
Raspunsuri - Pagina 10
Otiliav spune:
Intru si eu repede ca mi s-a dus portia generoasa de net seara.
Am fost cu Elisa la urgente, au raspuns dupa 15 minute la telefon si cica-s ocupati sa venim la 4 seara. Cand am ajuns nu era nimeni acolo, deci mult
.
I-a iesit mai mare CRP-ul, ieri 29, azi 34, cica-s normale niscaiva fluctuatii dar inca trebuie monitorizat nivelul infectiei. Iar eu nu am timp maine sa merg la doctorul de familie.
Vestea buna este ca ea pare ok clinic, nu mai face febra deloc. Azi am reusit sa-i dau 2 mese cat de cat, mar copt cu cereale, morcov cu paste de orez si niste spaghete. Fata de zilele trecute a fost mega eveniment cat a mancat. Acum se joaca panteruta, sa vedem ce face la noapte.
Nu stiu ce sa fac. I-as da sotului instructiuni sa o incerce maine cu lapte praf, NAN pentru 10 luni daca maine nu vrea papa, insa mi-e tema de introdus ceva nou cat e bolnava.
Nu cred ca pot intra maine de la servici. Asa ca urez de acum
Stefanut, sa fii mereu sanatos si voios!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
ginye55 spune:
Multumim Otilia 
Sanatate multa Elisei!
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Am reusit sa pun acum poze la semnatura (poze noi incepand cu pag 11).
O noapte usoara! 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
malinas spune:
ginye, de mult vreau sa te intreb, cum mai doarme Stefanut?A continuat seria noptilor fara treziri?
_
[red]
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr. 10 luni, 76 de cm si 9700gr
mariana28 spune:
Buna mamici!
Chiar s-a facut 1 an de cand am inceput sa ne tinem minunile in brate.....sa fim mamici!
La multi ani Remus! Sa fii sanatos si sa-ti bucuri parintii!
...imi cer scuze pentru intarziere
La multi ani Stefanut! Sanatate si multe impliniri pentru tine si familia ta! Am vazut si cateva poze...Ce baiat mare si frumos are mama! Felicitari mamico!
Si eu imi privesc minunea si nu-mi vine sa cred ce repede a crescut, cum evolueaza de la o zi la alta, cum ma striga el bucuros....si nu pot resista fara sa vars cateva lacrimi cand aud ...mama...
...Oare e normal sau m-o fi apucat pe mine vreo depresie post post post.....?ca mai toata ziua ma incearca asa o stare ciudata si cand mai am timp sa intru la voi, incep sa-mi curga lacrimile ....
Sanatate multa di sa dea DD sa ne fereasca de virusi ca se anunta vreme rece.
Am si eu o intrebare: bebeilor vostri li se simt la atingere ganglionii de la gat(ceafa)? La Matei se simt asa ca niste boabe de fasole, chiar mai mari, dar nu pare sa-l deranjeze si dr mi-a zis sa-l las in pace ca e ok, chiar daca sunt mai mari..
Sanatate multa va doresc!si La multi ani cu sanatate sarbaatoritilor!
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)
diamisha spune:
Stefanut, La Multi Ani, iti doresc ca incercarile tale de anul acesta sa fie singurele din toata viata ta!
Flori, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si norocos.
Sa stii ca m-am uitat in seara asta la toate pozele lui si se vede o mare diferenta...ai fost foarte curajoasa
!
Diana,
de Sonia (02.11.2008)
Meet Sonia!
fluturasha23 spune:
La multi ani Stefanut! Sa fii sanatos si sa ai o viata plina de bucurii! Multi
si pentru mamica Flori.
mami de Iulia
Olivia26 spune:

La multi ani, Stefanut scump! Sa fii sanatos si fericit!

de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
oceanborn spune:

Azi e ziua celui mai curajos cozonacel..
La multi ani Eduard Stefan! Sa fii sanatos, vesel si sa ai parte numai de bucurii alaturi de parintii tai! 
distractie placuta !!
am vazut poze cu 2 frumosi, Remus
(care, apropo Anes,e un frumos! si gata!) si Edi
.
Thomas are afte...azi mergem la doctor..
mami de Thomas
bertha spune:

La multi ani, Stefanut!

Florentina, un brat de flori pt o mamica inimoasa!

Sa fiti sanatosi cu totii si sa va aduca numai bucurii prichindelul!
La multi ani, Dimitrie, Rares, Diana si Matei!
Anes, felicitari pt primii pasi! Remus e baiat destept si a vrut sa se bucure pana la capat de bebelusie.
Acum e chiar baietel mare!
Otilia, bafta la job! Sanatate multa Elisei!
Malinas, frumos tort!
Gustul pot numai sa mi-l imaginez.
Ce vreme urata...am facut
pt toata lumea! Trezirea!
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana