*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (79)*
Raspunsuri - Pagina 8
anes spune:
Steliana, s-a schimbat adresa mail-ului comun? Sau parola? Ca nu reusesc sa intru! Un PM, please!!!!
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
bertha spune:
Otlia, gata, am gasit si trenuletul si iepurasul. Ca sa intelegi cam la ce nivel m-ar interesa.![]()
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Otiliav spune:
Bertha, eu nu am facut martipan, am cumparat batoane colorate care-s ca de plastilina, le modelezi cum vrei tu.
Nici eu nu stiu ce le voi face.
As incerca cifra 1 pentru pitica, fac eu forma si o pun in tava de la aragaz.
Tot zic ca te intreb. Tu nu intri pe mess. Baga un id de mess si la mine pe PM te rog.
Anes, nu stiu de schimbari de parole nimic. Si casa de piatra in continuare! Ziceai ca se prinde bb greu la voi, munciti deja adica?
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
aleinad.g spune:
Wow, suuupeeerrrrr!!!
Si, mai zice ca n-are talent! Cu cat vinzi un astfel de tort? Ca nu ma vad in stare sa am rabdare pentru unul. ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Otlia, gata, am gasit si trenuletul si iepurasul. Ca sa intelegi cam la ce nivel m-ar interesa. Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Amalia spune:
Super trenulet!!
Tare mult mi-a placut! Nu mi-ar iesi asa ceva nici cu poza in fatza![]()
. Iar iepurasul, nu mai zic...ai imaginatie, nu gluma!
Felicitarile mele mamico!
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Otlia, gata, am gasit si trenuletul si iepurasul. Ca sa intelegi cam la ce nivel m-ar interesa. Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |
poze
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
anca_27 spune:
Bertha, ne-ai luat!![]()
Cum adica n-ai talent?
Oti, si pasta respectiva banuiesc ca e comestibila... Ce fain! Tinem pumnii la intepat!
Tu de maine mergi la munci?
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
bertha spune:
Aleinad, Amalia, multumesc!
Numai ca nu va cred
, stiu eu la ce nivel sunt. Ceea ce vedeti e simplu de facut si destul de stangaci executat. Nu pot face chestii mai sofisticate decat daca gasesc o reteta explicata detaliat, de preferat cu poze.![]()
Amalia, nimic din ceea ce ai vazut nu e inventat de mine, am vazut si eu la altii. Daca ti-a placut trenuletul si te tenteaza, te asigur ca n-o sa dai gres. Candva, cand ma tinea neuronu' si aveam si timp, am descris www.reteteculinare.ro/forum/discutii/trenuletul_lui_darius-727/?highlight=trenuletul%20lui%20darius" target="_blank">aici cum se face.
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
anes spune:
aleinad, ce gene are puiuta!!!
Oti, nu "muncim" inca, dar avand in vedere ca la primul au trebuit 4 ani....!
Mi-e cam frica sa "muncim", desi nu prea este vreme de asteptat! 
bertha, da` ai talent nu gluma si te-ai muncit "oleaca"! Si ai rabdare! Pai eu zic sa faci o floare cu codita si frunze. Cred ca ai reusi, ca te pricepi.
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
elilov3 spune:
am facut accident cu masina, tot tati conducea
...uff sunt asa de suparata ...a intrat un nene in noi cu dacietul din dotare.....partea din stanga fata e tare sifonata..si nu vrea sa recunoasca ca e vinovat..au mers la politie si cei de acolo ca nu au cum sa demonstreze ca unul semnaliza sa depaseasca si celalat ca semnaliza sa se bage la stanga....prin urmare amandoi cu carnetele suspendate pe 60 de zile si amenda 3 mil...sau sa isi dea asigurarile...da amandoi sunt tare clantosi si nu vror sa accepte..uff
si i-am zis lui ion sa nu plecam zi de acasa 
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
elilov3 spune:
mav felicitari pentru primii pasi ai lui anto 

berta uite aici un tort frumos http://bucatareselevesele.blogspot.com/2009/06/tort-barbie.html sau http://bucatareselevesele.blogspot.com/2009/08/tort-iepuras.html sunt mai multe variante te uiti ce iti place si alegi unul ![]()
amalia felicitari pentru dintzoc 

oti si laura sanatate la fete sa se faca bine 

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit