*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (79)*
Raspunsuri - Pagina 7
aleinad.g spune:
Neata!
Oferim si noi o floare pentru toti cozonaceii iubiti care aniverseaza 1 AN in octombrie-decembrie. LA MULTI ANI!
Anes, Gynie, Leelloo, frumoase petreceri
, delicioase tortulete
, superbi pustii (era sa scriu bebeii, dar gata ... a trecut un an, s-a duc bebelusia, au crescut baietii mari)
Otilia, Laura, Carmendu, sanatate multa cozonaceilor! 
Iza, si eu ii dau carne destul aproape in fiecare zi.
Mav, felicitari pentru plimaret! 
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
anca_27 spune:
Eu am o dilema
, daca nu le mai zicem bebei, cum le zicem? Copii? Nu suna bine, nu li se potriveste. Pt mine tot bb e Sara.![]()
Oti, am eu un fix cu carnea.
Da-i dau, nu in fiecare zi, da-i dau. Nici noi nu suntem carnivori. Ma bucur ca e mai bine Elisa.
Of Laura, pup Cati febrila!
Bertha, e clar, astea doua printzese comunica cumva. Cand imi spuneai c-a fost agitata si n-a dormit, la fel era si la noi.
Anes, Leeloo, Gynie, sa va fie de bine party-ul! Damian parca a crescut pe ascuns cum nu l-am vazut demult. ![]()
Anes, ce tort frumos, si eu vreau sa stiu daca e facut in casa sau nu, Malinas, astept reteta de tort
, Gynie, ceva pozici si de la voi?![]()
Eu astept idei de tort catel. Z e ahtiata dupa catei pe-afara.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
manumanu spune:
Spiridusul, as vrea sa trimit si eu poze cu cozonaceii mei, dar am pierdut datele mailului comun
! Va rog, poate cineva sa mi le trimita pe PM? Multumesc!
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
malinas spune:
sunt suparata, ieri nu am avut net si nu am putut sa-l urez pe Remus de ziua lui.
La multi ani Remus! Sa fii sanatos, fericit si iubit.
_
[red]
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr. 10 luni, 76 de cm si 9700gr
manumanu spune:
carmendu, otilia, laura, sper ca sunt mai bine puii!
Doamne, Anes, m-am uitat la poze si mi-am amintit de prima poza pusa de tine cu Remus dormind, dupa ce ati ajuns acasa de la maternitate!
Cred ca am sa tin minte toata viata acea poza, cum dormea el pe-o parte, cu manuta sub cap, ca un batranel
... daca inchid ochii, o vad si acum! Si acum e un baietel adevarat (
ca in Pinocchio
)...
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
anes spune:
Ce scumpe sunteti voi fetelor! Pe cuvant, ma emotionez tare cand vreuna dintre voi isi aminteste cate ceva din trecerea noastra pe acest forum! 
Asa cum si-a amintit Otilia
cand am nascut, ca de faptt eu nu vroiam cezariana si aveam mari emotii din cauza asta si m-a felicitat ca am nascut natural, Brie
si alte fete ca a fost o sarcina cu stres, desi nu grea, manumanu
are in minte prima fotografie a lui Remus! 
Olivia,
multumim pt. urari cam multi ani, nu?
Dar este o aniversare jubiliara, totusi 10 ani de la casatorie este o suma rotunda, nu?
Apropo, ce nunta se face la 10 ani? De bronz?
Eu iti multumesc in special pt. ca ai pus filmuletul si Stelianei pt. ca l-a facut , pt. ca nu l-am vazut pana acum
. Nu stiu de ce. Si imi pare rau ca nu am trimis nici poze pt. el. Vreau sa trimit acum Spiridusului, unde? Pe mess sau pe yahoo (iconita aceea de la fiecare mesaj)?
Iti multumesc si pt. urarea cu care ai inceput capitolul! Esti de milioane! 
leloo,
s-a facut baietel mare Damian si mi se pare ca este bine dezvoltat, nu este slabut. Stiu ca te plangeai cu mancarea! Bilele alea sunt si la noi ijn toata casa (uneori).
Ginye,
Spiri,
ce bine le statea impreuna flacailor! Este frumos ca v-ati intalnit! Eu am asa un regret ca nu am cum sa intalnesc pe niciuna dintre voi!
Spiri, apropo de invitat la o bere...daca e ca tat`su Remus, nu va pune gura pe alcool, dar las` ca ne cinstim noi, nu?
Laura,
imi creste inima cand spune cineva ca este un copil frumos, desi eu sunt constienta ca nu este frumos, dar este scump, simpatic, vesel destept si...este al meu
! Esti o scumpa!
malinas,
ce draguta esti tu sa-ti para rau ca n-ai intrat sa-l feliciti pe puiul meu! Noi cred ca suntem cam de aceeasi varsta si avem primul copil mai tarzior
. Tu mai usor, eu mai greu (de facut)
Nu?
Edit: am uitat sa va spun de tort! L-am comandat la un laborator (cunosteam proprietarii) si este facut din produse naturale, fara chimicale si adaosuri de gust. Seamana la gust cu un tort de casa pe care il face o matusa de-a mea
.
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
Ramo2007 spune:
Anes, Remus e un barbatel in toata regula
!
Sanatate multa puiutilor bolnaviori
!
Offf, vine frigul si ploaia si o sa fie din ce in ce mai multa lume racita...trebuie sa avem grija sa ne pazim pe cat putem puiutii.
M-am uitat la vremea pe urmatoarele 15 zile...pe 24, cand cununam, maxima e de 9 grade

Sper sa aibe aer conditionat la biserica, sa dea drumul la caldura, ca altfel fac turturi si eu si miresica.Pt Sara o sa cumpar ceva grosut, mi-ar fi placut rochita cu dantelute...volanase....dar e frig si nu se poate.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Otiliav spune:
Laura,
sa fie repede Cati in forma. Cat de mare e febra acum?
N-are nimic in gat pitica mea. Nu-i mai dau antitermice ca avea 37.3 de dimineata dupa 12 ore de la Panadol. Doar ca stau numai la fundul ei, cred ca am schimbat 5 scutece deja.
Bertha, uite aici ce i-am facut Anei la 3 ani, e usor de facut din martipan colorat. Ea vrea sa-i fac ceva de aici anul acesta, da pe Neste side ca sa vezi si celelalte pagini. Sa nu crezi ca-i la misto numele siteului, kaka=prajitura, tort la nordici
, eu inca zambesc cand intreb copii care mai vinprin vizita "vrei kaka?"
Anes, i-am facut si eu acel ursulet anul trecut Anei.
Lacramioara, ce a crescut Damian, are pleata si e smecheros. Vai, sa lesin, banuiesc ca lui ii place asa, ca multor copii de altfel, tare poza cum a surprins momentul.
Ma bucur ca aveti planuri de mutat, sper sa intri in curand sa ne dai vestea buna.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
spiridusul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui manumanu Spiridusul, as vrea sa trimit si eu poze cu cozonaceii mei, dar am pierdut datele mailului comun ! Va rog, poate cineva sa mi le trimita pe PM? Multumesc!![]() manu mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq |
ai pm :)
bertha spune:
Otlia, mama, ce minunatii am vazut! Adevarate opere de arta. Din pacate, nu pot pretinde ca sunt capabila sa fac asa ceva. Eu fac chestii simple si am nevoie de descrierea exacta a pasilor care trebuie urmati.
Adica fac chesti modeste dpdv artistic, dar cu multa dragoste. Caut o poza cu tortul trenulet, ca sa vezi ce departe sunt de ce mi-ai aratat.![]()
Ce tort frumos i-ai facut Anei! Felicitari!
Eu n-am lucrat niciodata cu pasta de zahar, am zis de multe ori ca incerc, dar am ramas la stadiul de zis.![]()
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana