*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (79)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Multumesc din suflet fetelor pt. urari! Va invitam la petrecere!!

Nu am apucat sa citesc nimic, dar am intrat astazi pt. ca este prima aniversare puiului meu!
Este incredibil ca acum un an minunea vietii mele s-a nascut frumos si usor si a avut un prim an la fel de frumos si usor !

Astazi i-am taiat motul, iar puiul meu a ales urmatoarele obiecte: seringa, foarfece si pix.

A fost incredibil de vesel (de fapt ca deobicei) si s-a jucat cu doua fetite de trei ani.

Apropo de ceea ce zicea cameliam, o fetita a incercat sa sufle in lumanare si sa ia obiecte de pe tava. Am oprit-o la timp .

Tortul a fot din trufa cu ciocolata si a avut forma de ursulet. L-am lasat si pe Remus sa isi bage manuta si sa se murdareasca pe la botic .

Dupa aceea, am mers la un restauranr, iar Remus a ramas acasa cu bona sa il culce (a dormit doua ore).

Motul, l-am pus intr-un medalion de argint si l-am prins cu ceara (va arat o poza exemplificativa cand le copii).

Va multumesc inca o data pt. urari si asteptam si noi aniversarea fiecarui cozonacel minunat!

Edit: malinas ai fopst o scumpa si m-ai emotionat ca ti-ai amintit cum s-a petrecut cu nastrea lui Remus si cum v-am tinut pe jar fetelor, cu emotii pt. ca am fost luata prin surprindere si n-am salvat numerele voastre in telefon. N-am avut cum sa va dau de veste decat prin catalina care nici nu era in tara!

Iata povestea nasterii rapide si surprinzatoare! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=7&TOPIC_ID=128245#4216014

Aaa, si ieri 9 oct, am facut 10 ani de la casatorie! !

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Carmen, chiar ma gandeam la voi ca aveti antibioticul in casa. Nici Elisa nu a ajuns azi la 39, eu zic ca maine ii va iesi mai mic CRP-ul. M-am dus la urgente ca a vomitat si era palida, nu de febra. Am si eu in casa antibiotic primit de la pediatra din Ro cand avea gatul putin rosu, atunci si-a revenit dupa 2 zile de Nurofen. Nu am avut curaj sa-i dau antibiotic asa de capul meu.
Ana avea 2 ani, a stat 2 saptamani pe antitermice desi urca la 41 febra, o data eram chiar la urgente si ei au zis ca nu-i mare scofala 41 la copii atata vreme cat ea putea merge. Au monitorizat nivelul infectiei si si-a revenit singurica fata mea. Ei bine un an de zile n-a mai facut nimic.
Amalia, n-am descoperit ce are ci doar ca lupta organismul ei si n-are o infectie vizibila. Felicitari pentru dintisor!
Mav, felicitari, ce fain ca erati toti pe langa el. Momentele impreuna le tineti sigur minte,filmati voi zilele urmatoare. Eu tot sper sa ne intalnim vreodata, dai si mie o pentru predictia buna
Alexa-Rozi, nu stiu daca fetele au citit mesajul tau ca se inchisese capitolul.
Anca, nu zau, n-ai vrut sa-i dai carne? pe bune? Care-i ideea ca stiu ce multa nevoie au piticii de proteine si grasime.
Bertha, citesc, citesc, poate se lipeste ceva si de mine. Sa vad cati neuroni resuscitez .
Flori76, unde ai disparut?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Anes un viitor doctor?

Mav felicitari pt mergaret!

Otilia multa sanatate Elisei!

Ami inca un dintzoc !

Fetelor, am luat si noi motul azi si ne-am petrecut. Fi-miu s-a aranjat pe viata: chei de la masina, bani si icoana dintr-o data si chei de la apartament. In traducere libera: o sa aiba masina, bani si casa si cu putin noroc se face popa.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Sunt cu lacrimi in ochi de emotie! Ce frumos i-ati urat puiului meu si ce minunate sunteti!
Avem avantajul primului nascut, nu? Galerie puternica! Imi amintesc cum faceati galerie cand ati aflat ca Remus se pregateste sa vina pe lume si cat de infrigurate sa aflati vesti erati!

Asa este, am un copil minunat care nu-mi face nicio problema si de care sunt tare mandra! Va doresc si voua! Un copil de nota 10, care a ramas de nota 10 si care sper ca va fi de nota 10!

Va pun cateva poze din ziua de azi: http://family.webshots.com/photo/2948128390105085209fZlczC

Fug la nani ca sunt tare obosita!

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Wow, avem deja un popa si-un chirurg! Ne-am aranjat si noi, cu pile in domeniul medical si bisericesc.

Mav, felicitari!!! Bravo, Antonio!

Otilia, era sa cad de pe scaun cand am auzit de febra 41. Darius a facut de vreo 2 ori 39 si eram terminata. Eu sunt genul echilibrat, imi tin cumpatul, da' de febra am o frica...sa ma fereasca Dumnezeu! Cred ca mi se trage din copilarie, frate-meu la 39 era aproape inert, ii atarnau membrele. Nu pot uita imaginea asta. E drept ca Darius la 39 zbarnaia.

Carmendu, sanatate multa!

Anes, am recitit povestea, m-a emotionat tare!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ce zi emotionantaaa Ma bucur mult ca v-a placut filmuletul cu burticile si cozonaceii nostri micuti, m-am gandit ca ar fi frumos sa ne reamintim, mi-au dat lacrimile de nu stiu cate ori

Anes, multi ani fericiti in continuare, sunteti tare frumosi si fericiti!

Mav, felicitaaaari pt mergaret

Multa, multa sanatate puiutilor bolnaviori

Sigur am uitat multe dar nu mai am putere sa recitesc

Noapte linistita.

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Anes sper ca ai avut o zi minunata!
Flori am vazut ca si voi l-ati sarbatorit in avans pe Stefanut... si noi tot azi am facut, mai putin motul, amanam putin pana la primavara, cand speeeeeeeeeer ca ne vom muta de la garsoniera!
Poze de la petrecerea de azi:

http://family.webshots.com/album/575042744CmAoZG?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ginye, sa va fie de bine, popa ha?

Ami, felicitari pt dintisor!

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Leeloo, ce a crescut Damian si ce frumos e!

Intrebare: are cineva idei pt un tort de fetita, adica facut, nu cumparat? Ofer la schimb, pt mamici de baietei, idei si poze cu tort iepuras si trenulet. Ma framant ce tort sa fac galustei, oricum ea nu va manca, dar macar sa-l mangaie putin.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Anes, frumoase poze, Remus e minunat, un copil realmente frumos si tu arati tare bine Tortul a fost super!! E cumparat sau facut in casa??
Gynie si Leeloo, sa va fie de bine petrecerea!! Felicitarile le lasam pentru zilele in care s-au nascut Nu l-am vazut pe Damian de mult si mi se pare foarte mare dintr-o data Si frumos
Mav, ce frumos ca ati fost de fata toti la primii pasi E ceva, intr-adevar, minunat si unic. Pupici mergaretzului

Otilia, ufff ce nasol cu Elisa As suspecta gatul daca nici nu mananca, plus acuma voma... Zic pentru ca Rebeca mereu imi vomita si nu mananca atunci cand e afectat gatutul, cum a fost la inceputul saptamanii. Nici eu nu sunt pentru antibiotice, Slava Domnului ca avem un medic tare bun si suntem pe aceeasi lungime de unda. Am stat de multe ori cu Rebeca cu febra peste 39 si nu i-am dat antibiotice, cum a fost si saptamana care tocmai se incheie. Rosu in gat trece fara antibiotice.

Si cum nu se putea sa faca una si cealalta nu, Cati a facut febra asta noapte. Tocmai ce i-a trecut Rebecai, dar nu inainte de a o pasa sora-sii Mda, asta e.....am vazut eu ca ceva nu e in regula de alaltaieri cand mi-a cam refuzat mancarea, ieri a papat tare greu (asa am experimentat si eu cum e cu un copil care nu vrea sa pape). Aseara am auzit-o tusind de cateva ori, dar n-am dat importanta....nu stiu ce febra a avut ca n-am trezit-o sa i-o masor, ci i-am dat Nurofen. Vad cand se trezeste....inca doarme, ceea ce nu s-a intamplat de cand era bebe mic sa doarma peste ora 7.45...

Mergi la inceput