*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (79)*
Raspunsuri - Pagina 5
babyzapi spune:
Mamiseli, Ramo, BraveGirl, Mav si Lauramiron mersi pt raspunsuri.
Raphael nu are voie sa pape ou asa ca i-am dat numai carnita : vita, pui, curcan si cat am stat in Franta i-am dat si jambon. Ficatei nu i-am dat si nici nu intentionez. Iar carnita i-am dat 6 zile din 7 (in a 7-a e zi de peste) cam cate 50-60 de grame. De acum o sa fac pauza o zi pe saptamana doar legume.
Carmendu multa sanatate lui Victor, sper sa avet o noapte linistita fara febra
. O intalnire? daaaaaa si eu vreau 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii
bertha spune:

La multi ani, Remus!

La multi ani, Diana, David, Sonia, Maya!

Spiridus, 
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Otiliav spune:
Ola!
Am fost cu Elisa la urgente ca a vomat aseara o data si azi o tura. Aici sunt gratuite consultatiile pentru copii de aceea nu se inghesuie sa te primeasca decat dupa 3 zile de febra. In fine daca sunam sigur nu ma programam asa ca m-am infiintat la urgente cu riscul de a astepta mult si bine dupa programati.
La ei febra de 5 zile e ceva normal, scaune numeroase la fel, 1 voma pe zi nu inseamna nimic, ca nu mananca de 5 zile e trendy. Copilul cica arata foarte bine, cred si eu ca era umflata cu pompa, acum a slabit putintel
. A cautat-o doctorita pe toate partile si nu are nimic in gura/urechi/gat/plamani. Dar i-a luat sange si i-a iesit infectie asa ca nu m-am dus degeaba. I-a iesit CRP-ul 29 deci pozitiv insa nu e inca de antibiotic. Mai merg maine sa vedem care-i evolutia.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
anca_27 spune:
Multzu fetele
, Corina, m-ai facut sa rad.![]()
Io am avut o tentativa de a o tine pe z vegetariana, nu va zic si de ce
, dar am inceput sa-i dau carne, de-abia azi i-am dat ficat dar e `bleah`, pana acum doar pui, si cam o data pe sapt. Daca o fi sa fie vegetariana candva, sa fie decizia ei.
Acu-mi dau seama de ce papa toti cozonacii bine
, ca si z ar manca pui 24 din 24. Dar ma bate DD, azi a avut si ea o zi de mancacioasa.
Laura, tot vrui sa te intreb, cum e Cati cu somnicul?
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
bertha spune:
Anca, e ceva dubios
, ca si galusca mananca binisor de 3 zile.
Doamne ajuta sa tina!
Eu ii dau carne zilnic, ficat nu-i place deloc, cu oul nu s-a omorat niciodata, acum l-am sistat la recomandarea dr. Problema e ca atunci cand vede carne, nu te mai intelegi cu ea.
Pun pariu ca nu i-ar ajunge o pulpa inferioara, bine ca nu ma prind io la mintea ei.![]()
Corina, am tot vrut sa-ti spun sa nu te stresezi cu dintii, vin ei, priveste partea pozitiva: e minunat sa alaptezi un stirb.
Ioana uneori ma musca intentionat si uneori are un stil f dureros de a suge, nu stiu cum freaca dintii pe-acolo.
Otilia, sanatate multa!
Tre'sa ai nervii tari acolo cu sist medical, mai ales daca esti invatat ca la noi, hop la dr, hop antibiotic. Cum stai cu invatatul? Mai poti?
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
mav spune:
......si de la noi vestea cea mare, caci nu pot sa merg la culcare fara sa va spun: sunt super fericita! azi a facut antonio primii pasi!
adica... a mers singurel, in picioare... dintr-o camera in alta, nu a facut doar un pas, doi. #355;opaiam si chiuiam toti pe langa el. nu l-am filmat, nu i-am facut poze... dar am fost toti 3 de fata la primii lui pasi (adik mami, tati si fratele mai mare) si atat de frumos a fost sa impartim acele clipe! ii multumesc lui Dzeu pt tot ce am/ avem impreuna, caci nimic nu se face fara voia Lui!
noapte buna!
Mami Fericita Non-Stop
perlute
carmendu spune:
mav- felicitari pentru primi pasi ai lui anto! si , cum asa, mai multi pasi dintr-o data? astept si eu cu emotie primii pasi ai lui victor, da' el se simte foarte confortabil de-a busliea.![]()
otilia- sanatate elisei. sa stii ca eu am fost la dr cu victor dupa 3 zile de febra. nici macar nu am sunat dr. i-am dat antitermice si am asteptat. e adevarat, avea 38,5, nu avea 40, ca asa ma infiintam direct la urgente. stiu ca asa se face in strainatate. se incearca cu antitermice si se asteapta.
pe mine ma enerveaza dr, ca pompez bani la greu, si dupa ce ca o sun cand e treaba serioasa, si stie ca nu sunt alarmista, nu-mi raspunde la tel! caut sa o schimb.
noi am capitulat in seara asta. i-am dat antibiotic. mititelul nu mai are voce nici sa planga, nici sa se vaite. deocamdata doarme.
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
fluturasha23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mav ......si de la noi vestea cea mare, caci nu pot sa merg la culcare fara sa va spun: sunt super fericita! azi a facut antonio primii pasi! |
felicitari pentru primii pasi...cred si eu ca esti fericita...de abia astept sa o vad si eu pe iulia facand primii pasi...
mami de Iulia
spiridusul spune:
la multi ani remusica, intaiul nascut dintre cozonaci
, deschizator de drumuri si de emotii
sa traiesti 100 de ani, sa iti bucuri familia, sa iesi cu fi-miu la o bere cand o-ti fi mari, sa alergati dupa gagici si sa ne scoateti peri albi![]()
fetele, va pup
trimiteti pe mail-ul comun (care o fi ala--las' ca imi amduc io aminte parola si contul la un mom dat---) poza cu plozii din dotare
da' sa fie fix fix din ziua nasterii, sa nu ma smecheriti, da?
daca sunteti dragute, dati si prima poza din viata lor de cozonaci, aia infasurati in scutec de bumbac, rosii si uratzi(pardon, frumosi, manca-i-ar mama de minunati
) cum au iesit ei din burtile noastre suave
se accepta poze si pe mail-ul personal(chiar mi-e mai usor), dar nu il mai dau aici out loud.
Amalia spune:
Seara buna mamicutelor!
Hop si noi cu inca un dintisor...al patrulea
. Acum poseda 2 jos si doi sus. Pupa mami dintosul mic si frumos!
Bertha asa si noi cu alaptatul. Cred ca experimentam alaptatul unui "pirania"![]()
.
Mav felicitari pentru primii pasi ai lui Anto!!

Ma bucur ca ati avut ocazia sa fiti toti langa el cand s-a intamplat. Pup dulce mergaretul scump!

Carmendu cum se mai simte Victor? Pupici si multa sanatate!
Edit: acum am vazut cum este
, imi pare tare rau ca s-a agravat. Multa sanatate puiului mic, sa se faca repede bine!
Otilia ce bine ca ai ajuns cu Elisa la doctor. Bine ca a descoperit ce are! Multa sanatate si un pupic maaare!
poze
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."