*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (79)*
Raspunsuri - Pagina 4
lauramiron spune:
Isa, medicul nostru ne-a recomandat cel putin o zi pe saptamana fara carne/oua. Iar in restul de 6 zile sa-i dau in 3 zile carne si in 3 zile ou, alternativ.
E valabil si pentru noi, adultii.
Citat: |
citat din mesajul lui babyzapi Vroiam sa va intreb : Voi cat de des le dati carnita la cozonacei? Eu ii dau zilnic in piure si am citit niste articole cum ca se da de 3 ori pe saptamana carne .... sunt dusa ? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008) RAPHAEL IUBITEL Povestea nasterii |
cameliam spune:
Remus!
Sa fii sanatos si cuminte, sa ai parte de iubire si fericire alaturi de parintii tai dragi!
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
carmendu spune:
alexa-rozi- ai PM
victor are febra de 3 nopti. ziua nu face, doar noaptea!
il tin pe antitermice. e un pic rosu in gat si de azi de dimineata parca a inceput sa tuseasca sec si e un pic ragusit.
dr mi-a dat niste antibiotice dar doar sa "le am in casa, nu sa i le dau"
adica stam in stand by cu ele sa vedem cum evolueaza. daca nu se amelioreaza starea lui, i le dau in seara asta.
programul lui e cam varza. mananca putin, e mai mult adormit, voce lipsa (parca e o pisicuta timida ) si doarme haotic.
edit: lauramiron si anca- ce frumos ca v-ati intalnit. aratati foarte bine amandoua. da' nu am vazut-o pe cati. ea nu s-a calificat pentru intalnire?
eu am mai zis ca ma mai bag la o intalnire.
daca nu, vad eu cum ma intalnesc cu babyzapi si bravegirl aici, in camp!
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
Flowers spune:
Spunea cineva,cu ceva timp in urma, ca exista niste plasturi cu anestezic(lidocaina). Se gasesc si in Ro?
Mami de Brianna si Julia
criss703 spune:
La multi ani Remus !
Multa multa sanatate si bucurie in viata ta ,Anes felicitari
Multumim Spiridus pt. Remember
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
BraveGirl spune:
Am profitat ca merge si la mine net-ul si am vazut filmuletele cu cozonaceii nostri frumosi!
Eu zic ca sunt trucate alea cu copchii care se dau jos din pat, urca pe scaun, vorbesc cu tv-ul
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
carmendu spune:
eu spuneam. nu se gasesc in romania. eu i-am ;luat din germania si se numesc emla plaster sau crema. http://www.emla-us.com/
cred ca se gasesc si in restul europei
Citat: |
citat din mesajul lui Flowers Spunea cineva,cu ceva timp in urma, ca exista niste plasturi cu anestezic(lidocaina). Se gasesc si in Ro? Mami de Brianna si Julia |
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
elilov3 spune:
Seara buna fetele
LA MULTI ANI! Remus sa fi sanatos si iubit si sa aduci numai impliniri in viata parintilor tai..sa traiesti sa prinzi suta
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit