*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (79)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Fete dragi, multumim pt urari. Azi galusca mamei implineste 11 luni, a crescut dragalasa. 11 luni de cand e jucaria noastra preferata.

Eli, bine ca a fost numai atat si ca s-a stabilit pana la urma cine a fost vinovat. Daca domnul cu Dacia e vinovat, Ion a ramas cu permisul, nu?

Oceanborn, pupici sa treaca aftele cat mai repede!

Leeloo, cate kg si cati cm mai are Damian? Arata f bine in fotografii, cred ca te stresezi inutil (ca mine, asa, am mai zis ca-s buna de dat sfacturi

Ramo, nu merita sa te stresezi si sa-ti consumi energia pt asemenea lucruri. Fiecare isi creste copilul cum vrea si face ce crede ca-i mai bine. Nu stiu care e situatia nepotelei tale, dar nici eu nu-i scot pe ai mei afara cand sunt bolnavi, si pt ei, si pt ceilalti copii, nu e corect sa-i duc plini de virusi langa alti copilasi. Cat despre trasul de par, chiar n-as da importanta aspectului asta, putea s-o traga de par si cand era Sara la tine in brate, nu e semn de neglijenta. Stai sa-i faci un fratior sau o surioara, sa vezi atunci paruieli. Poate reusiti sa gasiti o cale de mijloc, astfel incat Sara sa aiba o relatie frumoasa cu bunicii si verisoara ei. Daca se poate.

Olivia, mi-ai dat de studiat cu linkul ala.

Mamiseli, sanatate!

Of, s-a trezit. Incerc sa revin inainte sa plec la gradi.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

fluturasha, ce mai faceti?Nu am reusit sa ne mai intalnim, daca David a fost tot mucios.Acu' e mai bine cu mucisorii, dar vad ca a tusit de cateva ori.Sper sa nu fie nimic.

ce sa facem...foarte bine...multumim de intrebare....iulia nu mai vrea sa bea seara lapte de vreo luna, asa ca ii introdusesem iaurt cu paine...acum nu mai vrea nici iaurt...asa ca ii dau mancare: legume + pui/vita/peste si putina paine...vad ca ii place...mananca pe la 7.30, adoarme pe la 8.30 si mai 'cere' lapte in jur de 6 dimineata. Dupa care mai doarme pana la 8.30 - 9. Cu mucisorii si noi am tot avut probleme mai ales de la vremea asta rece, dar le-am rezolvat. Am inceput sa-i dau ceai de patlagina cam 50-70 ml/zi, amestecat cu ceaiul ei de fructe, asa ca il bea fara probleme.

Cum mai adoarme/doarme David? Multi !

mami de Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Bertha, nici eu nu sunt de acord ca un copil sa iasa afara bolnav, sa-i imbolnaveasca pe altii.Ei stau la curte si nu o scot nici macar in curte...sunt foarte ciudati si invidiosi.Nepoata mea a fost dintotdeauna bolnava, din cauza mamei sale, care o indopa cand era bebelus de cateva zile...si fata a inceput sa vomite.La 2 ani si 4 luni are 9 kg, cat Sara si abia de cateva luni mananca mancare normala si fara sa i-o mai paseze.Ca sa nu mai spun ca lapte de vaca nu se poate...bea Nestle Junior.Mor pe parintii astia care-si bat joc de copil...si se pretind oameni invatati, ea e cadru medical intr-un spital de COPII.
Cand o veni surioara sau fratiorul e ok sa se paruiasca...dar altcineva nuuu.
Poate credeti ca sunt rea...dar nu pot fi altfel cu ei.
O sa vedem cum rezolvam pana la urma...daca vor bunicii sa o vada pe Sara sa vina la noi...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

OFFFFFF
deci dupa cum va ziceam se ajunsese la o anumita concluzie stabilisera sa mearga la firmele de asigurari sa ne rz fiecare masina pe rca..azi pauza la intalnire nu ne prezentaram decat noi sunaram evident apelurile au fost respinse si ulterior tel s-au inchis...prin urmare ionu amers la politie a dad declaratie i s-a dat aviz de reparatie si se incep formele legale impotriva domnului..urasc lucrurile acesstea...
bertha da ionu a ramas cu permisul...sa vedem acuma ce se intampla in urma anchetei...prob va primi si ionu amenda pt neasigurare suficienta...mai deci daca va povestesc discutia politisti ion e de comdie nu alta..deh noi sa fim sanatosi ca belele tot vin
ramo urata treaba ia baga tu un ignore si rarefiaza vizitele...lasa nu te mai supara oameni rai gasesti pe toate drumurile

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav
Dragelor, va rog, da-ti si mie o reteta de mancare din dovleac, pt bb! Dar dovleac, nu dovlecel. Dovleac precum cel de aici. Multumesc!

mav- am mai pus o reteta acum vreo 2 sapt.
1. un sfert de dovleac copt in coaja (in vas de jena cu capac sau folie de aluminiu). separat faci orez cu lapte (rosotto de la scotti cu bobul mare e foarte bun). le amesteci cu scortisoara. foarte bun.
aceeasi vaianta o poti face si cu mar copt.
2. supa de dovleac. fierbi dovleac cu o ceapa mica si putina sare si piper. le blenduiesti sa-ti iasa o supa crema. separat poti coace cateva bucatele de dovleac sa le pui in supa, sa arate frumos si sa aiba consistenta. si poti sa pui cateva seminte prajite de dovleac.
o varianta mai fitoasa este cu felii foarte subtiri de mar date prin zahar si foarte putina scortisoara, bagate la cuptor pana se ususca. le pui peste supa.
3. poti sa razi dovleac crud si sa-l pui in tigaie de teflon cu unt si scortisoara. este ca si scum ai face umplutura pentru placinta de dovleac.
revin, plange

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Eli, asa voi face, voi fi si eu mai nesimtita si rarim vizitele.
Imi pare tare rau de intamplarea cu masina, sper sa se rezolve repede cu service-ul,sa o reparati repede, ca stiu cat de rau e fara masina.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

stefanut, la multi ani, sa cresti mare si sanatos si sa-ti amintesti tot timpul ca ai o mamica minunata si curajoasa!

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANI Stefanut!! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si noroc in viata! Sa-ti bucuri parintii si sa cresti mare si frumos!
Pupici dulci si pentru tine Ginye, mamica devodata si curajoasa!

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mariana28 si lui Luca i se simt la fel acei ganglioni. Prima oara am remarcat cand a facut rubeola si i-am luat la pipait toti ganglionii. Asa ni s-a spus si nou, ca sunt ok.
Oceanborn imi pare rau de afte. Taaare pacatoase mai sunt. Incearca sa-l cureti cat mai des si cat mai bine, chiar daca ii creeaza discomfort procedura. Multa sanatate puiului!
Andutza felicitari pentru primul dintisor al Valentinei!
Leeloo frumoase pozele. Se vede ce bine s-a simtit puiul!
Ramourata situatie, nici mie nu-mi place sa se bage cineva in programul pe care doresc sa-l fac cu copiii. Cat priveste trasul de par....are dreptate Bertha, ti-a scris foarte bine.
Laura pupici dulci pentru galuscuta mica si ragusita! Multa sanatate si o noapte usoara!
Mamiseli valeeeu ce chestii urate te-au lovit! Astea tare greu mai trec. Iti doresc multa sanatate si putere sa faci fata la zilele astea cu Mirunica dupa tine.
Mav am ras cu lacrimi! Parca-l si vedeam rozand la cablu... Noi stam bine pe afara la capitolul bagat in gura...nu prea o face. El cauta chestiile comestibile..ieri a bagat de pe jos o floricica (mancase cineva floricele), iar acum 2 zile o samanta de floarea soarelui.
MariaK am vazut pozele cu dulceata mica! Doamne ce mare si frumoasa s-a facut! Nu pot sa cred cate luni are deja! Leeloo multumim pentru poze!
Eli imi pare rau de accident! Ma bucur ca sunteti bine cu totii!

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

carmendu, saru-mana pt idei!!!!!!! exact asta cautam si parca citisem ceva in urma, dar nu salvasem si acum chiar nu mai aveam timp sa scormonesc. multumesc mult!

eli, daca am priceput eu bine, voi veneati din dreapta daciei si ati fi avut prioritate? nasol ca tre' sa pierdeti timpul cu ancheta... stii ca daca da si ia ex. (doar la sala, min. 13 raspunsuri corecte la 15 intrebari), i se reduce perioada de suspendare de la 60, la 30 de zile? de fapt, cred ca oricum tre' sa dea ex...

ami, razi tu, razi... da' e de groaza cum baga in gura TOT ce prinde si rontaieee... fra-su n-a fost genul asta, cu el n-am avut treaba... da' las' ca-mi scot parleala cu bb2...

multa sanatate la bolnaviori!

Mergi la inceput