*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (79)*
Raspunsuri - Pagina 13
Olivia26 spune:
Mav, super tare Anto, mi-l si imaginez ce nastrusnic e
La dovleac parca Laura era experta
, eu i-am facut la cuptor cu scortisoara, inainte sa i-l dau am pus si putin suc de portocala ca era prea gros. Uite si www.wholesomebabyfood.com/squashbabyfoodrecipes.htm" target="_blank">aici si www.homemade-baby-food-recipes.com/butternut-squash-baby-food.html" target="_blank">aici, poate gasesti vreo reteta.
Mamiseli, suna a torticolis, sanatate multa

Malinas, ce scump tb sa fie el cum imita pestele
Laura, sanatate multa Caticai
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
aleinad.g spune:
LA MULTI ANI, Stefan! Sa cresti mare, curajos, cu mult noroc si multa dragoste!
Anes, Felicitari pentru primii pasi, frumos cadou ti-a facut puiul de ziua lui si a voastra. 
Anes, Olivia, multumim! 
Mav, in lipsa de alta reteta, eu l-am copt si l-am amestecat cu branzica. Nu a avut mare succes, dar Teodora e sclifosita rau. Mai bine a mancat din felia mea. ![]()
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Olivia26 spune:
www.parenting.com/article/-/Recipe/31-Birthday-Cake-Pictures-Designs-for-Boys-and-Girls" target="_blank">Cateva idei de tort
de
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
aleinad.g spune:
Anes, uite o lista cu aniversarile casatoriilor. Nici eu nu stiam de ea, acum ca m-ai facut curioasa am cautat-o.
1 an - nunta de hartie; 2 ani - nunta de bumbac; 3 ani - nunta de piele; 4 ani - nunta de fructe / nunta de flori; 5 ani - nunta de lemn, 6 ani - nunta de zahar / nunta de fier, 7 ani - nunta de lana / nunta de cupru, 8 ani - nunta de bronz / nunta de lut, 9 ani - nunta de salcie, 10 ani - nunta de tinichea
11 ani - nunta de otel (otel); 12 ani - nunta de matase; 13 ani - nunta de dantela; 14 ani - nunta de fildes; 15 ani - nunta de cristal
20 ani - nunta de portelan; 25 ani - nunta de argint; 30 ani - nunta de perla
35 ani - nunta de coral; 40 ani - nunta de rubin; 45 ani - nunta de safir
50 ani - nunta de aur; 55 ani - nunta de smarald; 60 ani - nunta de ametist
65 ani - nunta de alabastru; 70 ani - nunta de platina; 75 ani - nunta de diamant
leeloo5979 spune:
oceanborn ![]()
![]()
sa stii ca doar alea mi-au lipsit pana la urma din bagaj, si nici ca am mai gasit ulterior sa iau, decat scurte...dar data viitoare cumpar din timp
.
Olivia26 

. Casi e bine, creste si ea, tot mai blonda si cu ochii albastrii, uite [un linkul mai jos:
http://picasaweb.google.com/Mami.de.Casia
Olivia26 spune:
Multumesc pt link, Lacra
. O scumpeteee si o dulceataaa de fetita e Casi, are si cu cine semana
...ce mult a crescut, in pozele de la 7 luni in leagan e fetita in toata regula
Oceanborn, bafta la
si sanatate!
de

oceanborn spune:
Am sosit de la dr. Ne-a dat un gel cu care sa-l dau in gurita de 3 4 ori pe zi, cel mai probabil a facut aftele in urma roseolei. inainte sa-l dau cu gelul prescris(Daktarin) mi-a zis sa il curatputin cu apa cu bircarbonat.
Olivia si Anca
multumim!
Bertha tare frumoase ambele torturi, esti priceputa!
Mi-a placut si tortul lui Remus
si cel de 11 luni al lui David . aa si bineinteles ideile de tort postate de Olivia.
eu am zis ca iau ceva de genul asta
http://idee-regali.ifantasie.net/index.php?cPath=2&main_page=index
e mai simplu, se pune pe tort se decoreaza pe margini.. mai avem timp pana in decembrie ..
Laura stiu stiu ca e bucatica rupta
, copie la xerox, identic , la fel ....etc
cam asa zice toata lumea...urmatorul/urmatoarea o sa semene cu mine![]()
mami de Thomas
bebecris spune:
LA MULTI ANI, REMUS!!!!!1 SA FII CEL MAI FRUMOS, CEL MAI CUMINTE SI CEL MAI IUBIT COPIL!!!!!!!!
SCUZE CA SCRIU CU INTARZIERE!!!!!!
STEFANUTZ, SA FII TOATA VIATA TA UN LUPTATOR, UN VITEAZ SI UN CURAJOS, IAR MAMI SA FIE CEA MAI MANDRA MAMICA!!!!
intrebare: ce poze treb sa trimitem?ca eu nu m,=am prins?
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
David-Andrei 
BOTEZ 
Povestea nasterii
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
858 - 2 euro/SMS - INIMA COPIILOR
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 o dacie 1300...deh daca aveam noi viteza dadea exact in locul in care era pus copilul..nu vreau sa ma gandesc .brr ![]() |
Offf, Eli, bine ca sunteti voi bine, restul nu mai conteaza. Se pare ca daciile astea nu mai sunt capabile sa faca fata traficului actual. Parca si Anca tot cu o dacie a avut probleme, si eu acum vreo 3 ani tot cu o astfel de masina.
oceanborn spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143562
povestea nasterii...cu putina intarziere![]()
mami de Thomas