Burtici fericite de septembrie-octombrie (219)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia
Ai incercat sa faci un Doppler?E tot eco,dar e mai performant aparatul. Asta verifica fluxurile pe arterele prin care se alimenteaza bebe.Stiu ca eu am probleme cu artera uterina dreapta si mi-au spus ca atata timp cat e tensiunea buna si bebe ia in greutate e ok.

Se pare ca am facut Doppler, dar nu mi-a spus ca ar fi ceva in neregula. Tensiunea mea ar trebui sa fie buna? Ca e foarte mica, dar mereu a fost asa.Te rog daca iti mai amintesti ceva spune-mi ca sa stiu ce sa cer medicului si iti multumesc frumos.

31+ Chiara Ada

N-are rost sa intri in panica. Mie mi-a zis asta cu tensiunea pe artere la 31s si pana la urma am ajuns si la 40, cu stres ce-i drept.
Din cate am inteles bebe se hraneste prin 4 puncte:cordonul,cele 2 artere uterine si inca una asa ca nu-i asa grav daca pica una din ele ca mai are inca 3.Eu a trebuit sa fac Doppler din 2 in 2 saptamani pentru supraveghere ca as fi putut face preeclamsie.
Eu cred ca la tine nu e cazul de asa ceva.Mai degraba e vorba de interpretarea datelor de catre dr.Dr meu, la ultima eco mi-a scris un AC pt 34 sapt cand eu de fapt aveam 38,dar stiu ca nu l-a interesat prea tare masuratoarea aia ci mai degraba fluxurile si nu-mi fac probleme.
Bebita ta sigur e in grafic ca din cate imi amintesc al meu avea 1700 la 32s si e baietel ar fi si cazul sa fie mai grasun,mai ales daca seamana cu mine.
Pentru linistea ta sufleteasca iti recomand o ecografie cu un alt aparat si doctor. Morfologica de trim III ai facut-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Nela Ce-a crescut "cosmonauta!! Si pare atat de prezenta cu toate ca nu are decat 3 saptamani. Imi place ca esti atat de optimista si increzatoare ca totul se regleaza in timp! Te admir din tot sufletul
Sunt un pic "invidioasa" cand vad ce repede ti-ai recapatat formele, chiar daca tu spui ca vrei mai mult de la cantarul tau. Cred ca-i defect!!!
Siii... fie-ti mila de gravidoasele astea care inca mai poftesc. Ne servesti poze cu frappe-uri...asa ca mi-am bautu frisca cu zahar si-am pus...ciocapic de la fii-mea ...am bagat la shaker ca inebuneam altfel! Tu n-ai nicio vina, cred ca eu sunt prea agitata

Danuta Multumesc de incurajari! Andra este cel mai dulce copil de pe planeta si stie ca ma "bazez" pe ea, ca orice-ar fi ea este cea mai importanta fiinta de pe planeta asta care si-a facut loc in viata mea, dar daca vrea cateceva si eu ma simt neputincioasa, atunci incep crizele. De ex, aseara am rugat-o sa se schimbe singura in pijamale. Deci nu cine stie ce chestie exagerata.
Sau...altedati ma vede ca va citesc si incepe: "Bine, mami, ca nu-ti pasa de mine ci numai de burticile tale!" si de-aici o avalansa de reprosuri...
Imi cer scuze ca ma plang pe-aici...dar simt uneori ca explodez!

ralucapaun Nu te scuza, fetita, uite ca toate avem cateceva de "comentat" si uneori este pe langa subiect. Eu te citesc cu mare drag si chiar daca nu stiu ce sfat sa dau... mi se rasucesc cateva rotite si macar trimit un gand de consolare

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iuliaPentru linistea ta sufleteasca iti recomand o ecografie cu un alt aparat si doctor. Morfologica de trim III ai facut-o?
Voi merge la medicul meu, care e foarte bun si facem si morfo de trimestrul 3, sper sa fie bine. El va stii clar daca sunt probleme si daca da, ce sa facem. Iti multumesc frumos de tot. Raluca, Andra Multumesc frumos de incurajari 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Andre zgomotul acela..este fluxul prin arterele uterine; cand se uita la inimioara..apar imagini cu albastru si rosu;

Da, atunci l-a facut. Dar nu a zis nimic dupa. Decat ca trebuie supraveghere, ca nu va fi un copil mare si m-a intrebat cand ma vede profu. Off, cate ganduri! Ma gandesc ca daca era ceva in neregula trebuia totusi sa spuna.

31+ Chiara Ada

Cu siguranta fetita ta e perfecta.E normal sa fie la limita inferioara a normalului daca ti-a zis ca o sa fie micuta.Grasanu' meu ar trebui sa ajunga la 3500.Si intradevar au si ecografele o marja de eroare.
Eu zic sa stai linistita ca atat m-am stresat si eu... De la 15 saptamani n-am liniste: lichid putin(nu se vor dezvolta plamanii), uter contractat si ultima chestie tensiunea pe artera uterina(factor decisiv in disgravidia de trim III).
Cu siguranta ne iubeste Cineva acolo sus.

Iulia 39+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 2 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Am plecat din start montata pe ideea ca, daca tot suntem singuri la capat de lume, asa departe de casa, tre' sa gasim solutii la problemutele ce or aparea. Trebuie sa avem numai rabdare, mintea deschisa si sa nu ne panicam (si mie recunosc cu mana pe inima ca nu imi iese faza cu ne-panicatul tot timpul ... si nici rabdare nu prea am, de altfel).

despre mine vorbesti aici, nu-i asa ?
In asta seara am luat copilul, l-am plantat in bouncer si l-am pus la bucatarie....Am prestat o ciorbica de pui acra si buna. David miroase ca un taran a ceapa si mancare dar deh....e si el implicat ca papa mami pt laptele lui.Vine tati si-i face baita si apoi va fi iar un pui pufos...
Asa ca idei vin....numai sa vrem.
Multumim de urari....maine facem 4 sapt...o luna implinim numai in 13 ...asa ca mai avem cateva zile sa bagam la greu cu lapticul sa mai luam in greutate.
Referitor la apa...e de la deshidratare in timpul alaptarii..dar cred ca stie asta toata lumea

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Liliac1 , vad ca Andra este foarte apropiata de varsta cu Iulia,imi pare rau ca treceti prin asemenea momente (stiu cum e!!)vor veni momente si mai grele dupa nastere, dar cu nervi de otel si rabdare va fi accelasi copil dulce, care te va ajuta si va intelege neputinta fratiorului ei.La varsta asta e mult mai simplu sa-i faci sa inteleaga(mai ales ca e fetita), ca cel mic are nevoie de tine...hmmmmm....si eu o repezesc pe Iulia de multe ori, si dupa aceea imi dau lacrimile ...dar ma bucur ca intr-un final intelege.
AndreCluj, sunt convinsa ca totul este ok..

Mami de printesa Iulia-decembrie 2003 si bebe Alexandra Isabella.-(05-09-2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

liliana uff ce idei are si puiuta ta .. eu cred ca muream de inima s-o aud spunand asa ceva. sper ca la voi sa stea altfel lucrurile dat fiind ca printesa e mare .. om trece noi si de astea .. cat despre gatit .. aoleu, cine mai are timp? m-am abonat laptareasa la sc anna srl ..

raluca ai mare dreptate cu ce spui legat de alaptat .. sanatosi sa fim ca restul le-om descurca noi.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Citat:

Tocmai ma intrebam cand vomita bebelusii vostri, dacaa vomita dupa ce i-ati repus in pat nu se inneaca?

din experienta mea pot spune ca dupa ce mananca mai mult il tin mai ridicat, in brate, la baca pe umar....si nu vomita. Daca-l pun imediat in pat da pe afara...dar e asa ceva firesc...ii curge pe langa gurita....nu se ineaca...cel putin David nu o face. Nici macar nu se sperie cum o faceam eu la inceput de tremuram toata....Devine o obisnuinta...pe tricouri, carpe, cearsafuri....orice de prin casa....
Si mai stiti cand ne intrebam la ce sunt bune carpele si servetele si altele.....eu am toata casa peste tot...cum e ceva...cum sterg
Si apoi incep sa le miros pe toate sa vad in ce stare sunt si le fac o selectie pt spalat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Buna seara gagici!

Stiu, stiu...rusine sa imi fie ca nu intru mai des pe forum DAR va spun sincer fara sa vreau sa par victima ca sunt fff obosita si ....imi e f greu cu 2 bebei Nu stiu cum se descurca altele (in special mamicile de gemeni) dar eu abia fac fata...la mine e flux cintinuu (vb lui tata e ca in otelarie..non stop) cum termin cu unul incepe celalatin fine...sper sa isi mai reduca din mesele de noaptea si atunci poate va fi mai usor...

Cu sanatatea acum sunt mai bine si ochii si-au revenit f tare...sunt aproape ca in varianta originala.

Va!!!

Kiki de Alex&Razvan

super vesti de la otelarie fii tare ca se spune ca trece perioada asta si vine una mai grea....mereu apare cate ceva
Te pup cu drag si ma bucur ca ai intrat pe la noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Citat:
citat din mesajul lui Dana15
in schimb......vorba ta, m-am intersectat cu grig intr-o usa (unde ne-am intepenit de fapt) si mai fugi femeie daca poti;
am avut o revelatie...cu uleiul acela pentru minunatul masaj (pe care eu singurica, de abia am reusit sa consum jumatate si imi faceam procese de constiinta ca am dat o gramada de banuti pe el); vorba aceea..a mers ca uns..chiar placut! (parca vad ca acum ne rugam sa mai stea Anna..sa ne mai bucuram si noi putin unul de altul..sa terminam sticluta);

Pai cred si eu ca ai dormit bine,ai avut dupa ce. Sunt chiar individioasa... Ti-a recomandat dr?

Iulia 39+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 2 ZILE

si eu...deja imi rod unghiile de invidie.....
Azi l-am intrebat pe Adi daca o punem de-o Sarah mica imediat sau mai stam ..ca sa stiu naibii ce fac cu anticonceptionalele....
S-a uitat ciudat la mine si cred ca nu a inteles nimic.
Noi ar trebui sa bagam carbuni...ca suntem de-o anumita etate vorba lu' Miha74

Mergi la inceput