Burtici fericite de septembrie-octombrie (219)
Raspunsuri - Pagina 16
mary_07 spune:
Salutare dragelor
V-am recuperat zilnic,dar sunt intr-o stare blue de tot

ma doare capul,ma simt obosita (cu toate ca Razvi e tare cumintel),mai e putin si pleaca ai mei (timpul parca trece cu incetinitorul
)...m-as inchide intr-o cutie si as sta acolo cateva ore
Va ziceam zilele trecute ca am trecut si pe supliment ca nu se mai satura haplea.Ei bine,de 2 zile incoace,de fiecare data cand suge de la mine vomita fff mult,dupa fiecare masa. Cand ii dau lapte praf,n-are nicio treaba..ragaie f bine,nu vomita niciun strop.
Seara si la amiaz ii dau lapte praf si in rest de la mine
Stiu ca pare deplasata intrebarea mea,dar o avea laptele meu ceva?
Si pana acum mai vomita,dar nu asa mult si des...
Plus ca in primele cateva minute vine mult apoi pauza

In alimentatie n-am schimbat nimic...nush ce za zic,de la ce e asa
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
raluk16 spune:
Mihaela mi-a placut conversatia ta cu hotline-ul de bebei ![]()
Nela multi pupici
pentru incurajari si pentru ca imi ridici increderea in mine, cu alaptarea, cu baby blues, ... Imi place tactica ![]()
Si ce cosmonauta frumoasa 
! A crescut mult! Si mami ce mandra e! Si la propriu si la figurat! Pai nu se vede ca ai nascut, mami!!!
M-ai distrat ca la poza cu taticul te-ai pierdut si n-ai mai pus comentariu despre Ana, ci despre "ochii lui"
, indragostito! Si ce-mi place cafeneaua voastra!!! Pai asa nici nu poti face baby blues, cu panorama aia de la geam, cu cartierul ala frumos...
Kiki
multe imbratisari! Cine sa aiba curajul sa te rusineze ca nu intri? Ma bucur sa citesc din nou din partea ta niste posturi optimiste si vesele! Ce bine ca se rezolva totul! 
Dana iupiiii 

Felicitari! ![]()
![]()
am pierdut putina vreme sa-mi dau seama in loc de ce cuvant puneau astia de pe forum expresia "have a break", ca la inceput nu mi-am dat seama ca e vorba de un singur cuvant, cand acolo apar doua 
Andre au diferite faze in burtica de crestere, nu te stresa. Sunt si care stagneaza si apoi cresc mai mult de un kilogram. Asta pe langa ca ecograful ala poate da erori, de la -300 la +300 de grame parca. Asa ca poate prima data a aratat mai mult decat era, si acum arata mai putin, si deja poti vedea evolutia. 
Liliana dar de ce e asa Andra? Pentru bebe? Ce rau imi pare ca-ti este greu seara... Nici nu mi-am dat seama ca mamicile au atatea probleme la al doilea copil... 
Si de ce sa te certam pentru miere? ![]()
Of, Raluca ce egoism? Nu e nici un egoism in postarea ta! Tocmai ca nu vom intra in ceva depresie dupa nastere crezand ca suntem anormale daca patim asa ceva
! Cate probleme cu alaptatul asta! Si ai dreptate, nimic nu e cum am citit in carti. Dar ma bucur ca acum ia in greutate din nou, la san, chiar daca te-ai fi asteptat sa-ti scada productia cat i-ai dat completare.
Sper sa se rezolve repede si sa intre toate in normal.
Andraiulia de la tine doar vesti bune in continuare
! Cumintica, mancacioasa, tu cu lapte mult,... 
Pupam taranul David de Luci care miroase a mancare!
Imi place cum vorbesti deja din experienta, ca doar esti membru senior cu stele albastre frumoase!
38+
Alex - cumparaturi bebe
raluk16 spune:
Melania deloc nu ma pricep, dar imi pare tare rau si de situatie, si mai ales de tristetea ta 
38+
Alex - cumparaturi bebe
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun ..... sunt zile in care Natalia suge 10 min si doarme 3 ore si zile in care suge o ora si dupa 30 mins vrea iar si se vede clar ca nu e satula. ....... Poate ma luminez, sper cel putin. |
o fi sora cu David

Eu am renuntat sa imi mai pun intrebari ca nu bate nimic din ce mi se intyampla cu ceea ce stiam inainte. Si parca e mai bine de atunci.
Luminare placuta si daca "afli calea" sa mi-o impartasesti si mie

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
mary_07 spune:
Titi,felicitari!!! Recuperare usoara si mult laptic pt pui

De unombun nu stie nimeni nimic?
Legat de diferenta dintre copii,cel putin in cazul meu,e perfecta.
Alex nu e destul de mare incat sa se simta gelos sau sa-si faca tot felul de ganduri legat de invadarea teritoriului...si nici prea mic sa trebuiasca ca fiu tot dupa el.
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
si
Razvan (21 august 2009)
mary_07 spune:
Ma bag la somn ca imi pusca "bostanul"

Noapte buna,ne citim dimi
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
si
Razvan (21 august 2009)
raluk16 spune:
Noapte buna, Melania! Nu stim nimic de unombun, vad ca nu a anuntat pe nimeni... speram ca totul e bine, doar a ales sa ne anunte ea cand ajunge acasa.
38+
Alex - cumparaturi bebe
4mykids spune:
Incerc sa va pun niste poze cu noi,sa ne cunosateti dar sa vad daca reusesc...
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/
Sunt plina de recunostinta in fiecare zi si ma bucur ca am privilegiu de a fi MAMA.
Mami de printesa Iulia-decembrie 2003 si bebe Alexandra Isabella.-(05-09-2009)
lutoniana spune:
Liliacule imi pare rau de pitica....eu am mari temeri daca voi face fata la aceste faze. Pari ca te descurci minunat. E ceva ce a suparat-o ? Sau doar situatoia cu bebelusul o necajeste ?
ralu ce faci doamna la ceas de seara ?
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Liliacule imi pare rau de pitica....eu am mari temeri daca voi face fata la aceste faze. Pari ca te descurci minunat. E ceva ce a suparat-o ? Sau doar situatoia cu bebelusul o necajeste ? ralu ce faci doamna la ceas de seara ? Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
stau asa mai intr-o parte ca nu pot respira de bebeloi in partea stanga, e bagat sub coaste nervos
si nici un program la teveu...
38+
Alex - cumparaturi bebe