Burtici fericite de septembrie-octombrie (219)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaMEu zic sa nu te stresezi, eco are o marja de eroare mare. Si oricum sunt niste estimari. Si Chiara are si ea momente si momente cu cresterea, eu imi aduc aminte ca la mine Ana a avut in doua saptamani un salt spectaculos, cand a trecut peste 2.5kg, mai pe la sfarsitul sarcinii, prin sapt. 35-37 si dupa aia a stagnat. Mai e vreme sa puna carnita pe ea, nu-ti face griji prea mari (stiu ca e usor de zis, dar incearca, e foarte important sa nu te stresezi, zic eu).
Deci au si in burtica perioadele lor. Multumesc frumos de raspuns. Se hraneste ca ta-so, adica deloc. 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM
Dana, ce ma distrezi cu uleiul vostru! Super tare toata faza, si ce bine ca v-a iesit! Beton! Vorba ta, sa mai stea un picut Anna, ca a inceput chiar sa ne placa.
Si asa deci, ii zice mai nou "tras la coasa" la toata activitatea asta, asa zici?
Multumim de aprecieri, o draguta, ca de obicei. Da, asta e cafeneaua unde imi place la nebunie sa ma cinstesc cu cate un frape, asa decaf.
Azi m-am intrecut pe mine, ce activa sunt... mai mai, sa nu ma deochi. Se vede ca e linistita Ana. Ma duc sa ma intind un pic, acus acus se trezeste.
Pupici la burtici si mamici.
[violet]Nela, mamica Anei[/violet

Hi, hi, hi..asa, asa;

lasa..probabil nu-s foarte dese momentele acestea cand Ana este linistita linistita..profiti si tu cand poti!
pupam si noi!

Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!

40s..+5

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Multumesc frumos de intrebare, sunt putin speriata acum, chiar vroiam sa va intreb despre problema mea, dar am zis ca ati ramas putine si sugur nu va mai amintiti. Am fost la un alt medic la control, dar la acelasi ecograf, adica al medicului meu, si Chiara mea a luat in 2 saptamani abia 130 de grame, adica are acum 1430. Suntem in grafic, dar la limita inferioara si m-am speriat tare, pentru ca inainte lua mult mai mult. Oare a mai patit cineva? Iti dai seama ca de atunci sufar de scenarita, ma gandesc la tot ce e mai rau.

31+ Chiara Ada

Ai incercat sa faci un Doppler?E tot eco,dar e mai performant aparatul. Asta verifica fluxurile pe arterele prin care se alimenteaza bebe.Stiu ca eu am probleme cu artera uterina dreapta si mi-au spus ca atata timp cat e tensiunea buna si bebe ia in greutate e ok.

Iulia 39+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 2 ZILE

Mergi la inceput

Andre sigur este bine fetita..si cum ai spus si tu, masuratoarea este facuta de alta persoana, plus Chiara care a fost activa..cu cat sunt mai mari, cu atat este putin fidela masuratoarea;

Moni pai saracul doctor ne tot sugereaza finut de vreo 2 saptamani.."no bun (stand asa, ganditor)..deci, trebuie sa incercam sa o stimulam" la care eu repede repede "mananc ardei iute, sar pe minge, car, urc pana la etajul 4 din 2 in 2 trepte, urc, cobor dealul cutare" si el " stiti, sperma..contine prostaglandine, care ajuta la inia o pauzarea colului..ajuta nasterea..merge mai repede"..faza la care noi fluieram uitand-ne in directii diferite

40s..+5

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

fetelor..nu inteleg o faza..in mesajul trecut am scris inainte de cuvantul "colului", cuvantul "inia o pauzarea"..oare este considerat obscen? vad nu vor sa mi-l treaca in mesaj..in fine, intelegeti voi..

40s..+5

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Hihihi n-am apucat nici sa inchid pagina de forum, d-apoi calculatorul si am primit urmatorul sms de la titi:

"A venit pe lume printul meu. Are 3200, 52 cm. Scor 10"

38+ Alex - cumparaturi bebe

Felicitari titi!!!! Refacere usoara, laptic cat mai mult si un bebe papacios, dormicios si sanatos!!!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

deci este clar..il considera naspa cuvantul; poate primesc si penalizare pentru asta..sa incercam varianta asta "prostaglandinele fac colul sa se relaxeze, sa nu mai fie asa tare"..e mai bine asa, domnilor/doamnelor?

40s..+5

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iuliaAi incercat sa faci un Doppler?E tot eco,dar e mai performant aparatul. Asta verifica fluxurile pe arterele prin care se alimenteaza bebe.Stiu ca eu am probleme cu artera uterina dreapta si mi-au spus ca atata timp cat e tensiunea buna si bebe ia in greutate e ok.
Nu cred, nu prea fac diferenta intre eco si doppler, stiu doar ca i-a ascultat mult inima. Ii voi spune medicului meu sa vad ce spune, multumesc 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Liliacule sa inteleg ca tu bagi la greu recuperari?!

Andre cand face doppler la bebe, dispare imaginea cu puiutul si apare o alta imagine..cum sa explic eu?..cu ridicaturi si coborari..cu un fel de spike-uri, varfuri..plus ca se aude un zgomot mai ciudat;

40s..+5

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Liliana, gata, mi-am insusit critica: mai intai zicem ca sunt vestile bune si dupa ne lafaim pe mesaje pe forum. Tu cum mai esti? Ce mai face Andra?

Da, mai fetita, ca eu am sentimentul ca pentru vestile rele trebuie facuta pregatirea psihologica a interlocutorului...asa ca-ti dai seama ca io pesonal stau cu ochii cat cepele si refreshuiesc la greu...imi creste tensiunea...
Nu-s deloc pinky-pink. Aseara Andra mi-a zis ca ea vrea sa moara Dupa ce am avut o discutie serioasa cu ea si-am reusit in cele din urma sa o adorm (cu toate ca avea lacrimi in ochi) am stat si-am bocit de una singura si m-am simtit neputincioasa in fata crizelor ei Speram sa trecem peste astea.
In cursul zilei este f vesela, vine din juma in juma de ora sa-mi spuna ca ma iubeste si ca are cea mai grozava mamica din lume...iar seara ma aduce la disperare.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput