Burtici fericite de septembrie-octombrie (219)
Raspunsuri - Pagina 12
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiki_cri Buna seara gagici! Stiu, stiu...rusine sa imi fie ca nu intru mai des pe forum Nu stiu cum se descurca altele (in special mamicile de gemeni) dar eu abia fac fata...la mine e flux cintinuu (vb lui tata e ca in otelarie..non stop) cum termin cu unul incepe celalat in fine...sper sa isi mai reduca din mesele de noaptea si atunci poate va fi mai usor...Cu sanatatea acum sunt mai bine si ochii si-au revenit f tare...sunt aproape ca in varianta originala Va !!!Kiki de Alex&Razvan |
Kiki, scumpo
..m-am gandit des la tine si ma bucur sa aflu ca esti mai bine cu sanatatea; imi place mesajul tau..il simt optimist!
Hai, copila cu parul balai!
Anna!! Anna!!!
40s..+5
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui NelaMMami de Chiara Ada, , ma bucur ca esti in preajma. Cum mai esti, cum te mai simti? De cele mai multe ori Ana vomita cand incerc sa o fac sa ragaie, dupa masa. Prima data asa m-am panicat, nu e usor sa vezi cum iese puiutului lapte pe toate cele, nas, gurita... Dar acum m-am mai obisbuit, dar tot greu imi e sa vad ca vomita, desi este normal. Eu incerc sa o tin macar 5-10 minute ridicata, ori pe umar la mine, ori in fundit, dupa ce ii dau sa suga. Am si eu idei putin, dar fixe (ma gandesc ca gravitatia ajuta sa ajunga lapticul mai repede in stomac). Cu innecatul in patut, nu e baiul asa mare, ca am stat eu sa ma uit, dupa ce o pun in pat, cand e adormita rau. Mai vomita ea un picut cateodata si in pat, ca vad pata dimineata si ea are lapte uscat pe la nas. |

31+
Chiara Ada
kiki_cri spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana15
Kiki, scumpo ..m-am gandit des la tine si ma bucur sa aflu ca esti mai bine cu sanatatea; imi place mesajul tau..il simt optimist!![]() Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!![]() 40s..+5 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Elenuta
mersi ca ti-ai amintit de mine!Dana
da, asa e sunt mai optimista acum...mi-a fost f greu in spital si cu tine am vorbit in momentele acelea de tristete maxima...simteam ca o iau razna acolo...in fine a trecutKIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
NelaM spune:
| citat din mesajul lui kiki_cri Buna seara gagici! Stiu, stiu...rusine sa imi fie ca nu intru mai des pe forum Nu stiu cum se descurca altele (in special mamicile de gemeni) dar eu abia fac fata...la mine e flux cintinuu (vb lui tata e ca in otelarie..non stop) cum termin cu unul incepe celalat in fine...sper sa isi mai reduca din mesele de noaptea si atunci poate va fi mai usor...Cu sanatatea acum sunt mai bine si ochii si-au revenit f tare...sunt aproape ca in varianta originala Va !!!Kiki de Alex&Razvan |
Kiki, toata admiratia pentru tine si toate mamicile de gemeni, de altfel! Imi inchipui ca numai usor nu este (ce figura tatal tau cu otelaria
Ma bucur tare ca esti mai bine sa ca si-au revenit ochii.
Cand mai ai timp, mai povesteste-ne din experienta ta cu gemenii tai. Poate mai poti pune si ceva pozici, cand mai ai timp.

Nela, mamica Anei
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Multumesc frumos de intrebare, sunt putin speriata acum, chiar vroiam sa va intreb despre problema mea, dar am zis ca ati ramas putine si sugur nu va mai amintiti. Am fost la un alt medic la control, dar la acelasi ecograf, adica al medicului meu, si Chiara mea a luat in 2 saptamani abia 130 de grame, adica are acum 1430. Suntem in grafic, dar la limita inferioara si m-am speriat tare, pentru ca inainte lua mult mai mult. Oare a mai patit cineva? Iti dai seama ca de atunci sufar de scenarita, ma gandesc la tot ce e mai rau. ![]() 31+ Chiara Ada |
Andre cand eram si noi pe la 30-31 s, ni s-a spus ca bebe are in jur de 1400g (cu marja de eroare, care depinde de la ecograf la ecograf..la al nostru zicea doctorul ca marja este de 300g ); eu zic sa nu te ingrijorezi..placenta era ok, nu?
Hai, copila cu parul balai!
Anna!! Anna!!!
40s..+5
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
NelaM spune:
Elle, multumim frumos, esti o dulce, ca de obicei.
Ce bine ca doarme greierasul tau, doarme bine sa creasca mare si frumoasa. Pupam Anna dulce.
Dana, ce ma distrezi cu uleiul vostru! Super tare toata faza, si ce bine ca v-a iesit! Beton! Vorba ta, sa mai stea un picut Anna, ca a inceput chiar sa ne placa.
Si asa deci, ii zice mai nou "tras la coasa" la toata activitatea asta, asa zici?
Multumim de aprecieri, o draguta, ca de obicei.
Da, asta e cafeneaua unde imi place la nebunie sa ma cinstesc cu cate un frape, asa decaf. 

Azi m-am intrecut pe mine, ce activa sunt... mai mai, sa nu ma deochi. Se vede ca e linistita Ana. Ma duc sa ma intind un pic, acus acus se trezeste.
Pupici la burtici si mamici. 
Nela, mamica Anei
NelaM spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Multumesc frumos de intrebare, sunt putin speriata acum, chiar vroiam sa va intreb despre problema mea, dar am zis ca ati ramas putine si sugur nu va mai amintiti. Am fost la un alt medic la control, dar la acelasi ecograf, adica al medicului meu, si Chiara mea a luat in 2 saptamani abia 130 de grame, adica are acum 1430. Suntem in grafic, dar la limita inferioara si m-am speriat tare, pentru ca inainte lua mult mai mult. Oare a mai patit cineva? Iti dai seama ca de atunci sufar de scenarita, ma gandesc la tot ce e mai rau. ![]() 31+ Chiara Ada |
Eu zic sa nu te stresezi, eco are o marja de eroare mare. Si oricum sunt niste estimari. Si Chiara are si ea momente si momente cu cresterea, eu imi aduc aminte ca la mine Ana a avut in doua saptamani un salt spectaculos, cand a trecut peste 2.5kg, mai pe la sfarsitul sarcinii, prin sapt. 35-37 si dupa aia a stagnat. Mai e vreme sa puna carnita pe ea, nu-ti face griji prea mari (stiu ca e usor de zis, dar incearca, e foarte important sa nu te stresezi, zic eu).

Nela, mamica Anei
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui Dana15Andre cand eram si noi pe la 30-31 s, ni s-a spus ca bebe are in jur de 1400g (cu marja de eroare, care depinde de la ecograf la ecograf..la al nostru zicea doctorul ca marja este de 300g ); eu zic sa nu te ingrijorezi..placenta era ok, nu? |
Si inca sper ca ma insel cu joia, desi vad ca incepe sa va placa asteptarea. 
31+
Chiara Ada
moni_iulia spune:
| citat din mesajul lui Dana15 in schimb... am avut o revelatie ...cu uleiul acela pentru minunatul masaj (pe care eu singurica, de abia am reusit sa consum jumatate si imi faceam procese de constiinta ca am dat o gramada de banuti pe el); vorba aceea..a mers ca uns |

Pai cred si eu ca ai dormit bine,ai avut dupa ce
Iulia
39+ cu
"Tudorita Mihaita"Romania
Poze
AMR 2 ZILE
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui 4mykids Buna seara fetelor, Sunt si eu o prospata mamica(pentru a doua oara), a unei superbe printese , venita cu o intrziere de 13 zile, si v-am urmarit din umbra , suntei niste scumpe si imi sunteti tare dragi.Imi place optimismul si faptul ca sunteti o odisee plina de viata.Sper sa ne primiti si pe noi in grupul vostru fain. ![]() Mami de printesa Iulia-decembrie 2003 si bebe Alexandra Isabella.-(05-09-2009) |
Bine ai venit!!! Speram sa ne incanti cu povestile despre printesele tale!
Intr-adevar sunt aici fete de super-calitate si fara care eu nu stiu cum m-as fi descurcat in anumite conditii.
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 38+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Nu stiu cum se descurca altele (in special mamicile de gemeni) dar eu abia fac fata...la mine e flux cintinuu (vb lui tata e ca in otelarie..non stop) cum termin cu unul incepe celalat
in fine...sper sa isi mai reduca din mesele de noaptea si atunci poate va fi mai usor...
de Alex&Razvan