Burtici fericite de septembrie-octombrie (219)
Raspunsuri - Pagina 11
4mykids spune:
Salutare,
Multumim Raluk , desi cred ca am mai trecut undeva datele o sa le mai pun odata Alexandra Isabella , nascuta 05-09-09,2960kg,48 cm, Apgar 9, Grimsby,puiut de mamica Claudia DN(16/03/75)nu cred ca mai ai nevoie de ceva.
Despre noi pot sa spun ca sa nascut dupa un travaliu de 5 ore si 14 minutedoar ultima ora jumate a fost mai nasol, fara epidurala si fara epiziotomie .Am pus-o la san imdiat dar nu am avut lapte, decat dupa 2 zile , cand deja eram acasa.Prima noapte a fost crunta, a tipat incontinuu dupa san.Acum alaptez exclusiv , la cerere si ia in greutate foarte bine.
Am avut si eu momente in care am avut impresia ca nu i ajunge laptele meu dar cu multa rabdare am trecut peste( vroia san si din 10 in 10 minute).
Poate am sa reusesc sa va pun niste poze cu noi.
Mami de printesa Iulia-decembrie 2003 si bebe Alexandra Isabella.-(05-09-2009)
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Daca se ajunge din anumite motive sa nu imi vad puiul o zi, cum spui tu, nu stiu daca voi fi asa de puternica incat sa cred ca se mai poate face ceva, cred ca voi fi prea dezamagita si imi va fi teama ca am pierdut tot... |
Raluk
, uite eu iti garantez ca, daca ar fi sa treci prin asta, ai fi super puternica, tocmai de teama sa nu pierzi tot. Dar stiu eu ca nu o sa fie cazul sa treci prin asta, ca o sa decurga totul asa de natural, o sa vezi. O sa stii ce ai de facut cand vine momentul, crede-ma. Nevoia ne invata (ca zici tu ca am stiut tot timpul ce e de facut... ei, la cald iti vin tot felul de idei, dar pana la urma le aplici pe una doua care crezi tu ca se potrivesc cel mai bine situatiei). Mie cred ca mi-a fost destul de frica de baby blues, de aia ma incurajez permanent si n-am lasat garda jos... sa nu cad in butoiul cu melancolie ca nu ne permitem asa ceva. Pai cine are grija de Ana atunci, sa las totul pe umerii sotului? Nu se poate.
Am plecat din start montata pe ideea ca, daca tot suntem singuri la capat de lume, asa departe de casa, tre' sa gasim solutii la problemutele ce or aparea. Trebuie sa avem numai rabdare, mintea deschisa si sa nu ne panicam (si mie recunosc cu mana pe inima ca nu imi iese faza cu ne-panicatul tot timpul
Cand o vrea Alexutul, atunci sa vina, ca noi il asteptam cu drag.

Nela, mamica Anei
NelaM spune:
| citat din mesajul lui selen80 si ii dau laptic la cerere, nu tin cont de nici un program...mai nou doar incerc sa las sa treaca macar o ora, pt ca s-a intamplat de cateva ori sa vomite, probabil i-a venit prea mult deodata.... |
Selen, si eu fac tot asa, ma uit macar sa treaca ora, ca vomita cateodata si imi pare rau de ea. Si eu tot timpul o mai trezesc iara la maxim 4 ore sa manance (de cele mai multe ori pe la 3 ore sunt langa ea), nu o las, fie noapte, fie zi. Tot din cauza ca dupa se trezeste si mananca lacom, se mai si ineaca, dupa care iar o luam de la capat cu vomitatul.

Insanatosire grabnica la Ebru, cred totusi ca cel mai probabil de la tati a luat raceala. Nu stiu nimic de medicamentul asta de care zici tu.

Nela, mamica Anei
NelaM spune:
| citat din mesajul lui kawaichan la nr acela special pt mamici cu nou nascuti...am pus vreo cateva intrebari,ni s-a raspuns la toate la fel,de parca pusesera o caseta stricata.. -De ce bb vomita aproape dupa fiecare masa aproape? " E normal " Dar daca laptele are aspect de "branzit"? "E normal " -De ce plange bb cu sanul in gura si da din picioare? "E normal " -Credeti ca il doare burtica? " E normal sa-l doara burtica,aparatul lor digestiv nu este inca maturizat.Aveti rabdare" -E normal sa planga si sa stea treaz ore in sir(cateodata depaseste 6-8 ore in care nu doarme)? "Da,e normal" -Ne puteti recomanda cumva vreo marca de lapte praf anti reflux?(eu incepusem sa ma gandesc la asta acum vreo 2 sapt cand il vedeam in ce hal vomita) "Nu am auzit de asa ceva "... Cam asta e sistemul in Japonia.Faze si mai amuzante sunt convinsa ca va poate povesti Sabina,din ciclul "noaptea cu copilul la urgente "...:)) Josh a dormit azi de-a rupt,nici nu-mi vine sa cred...sper sa nu fie bolnav sau ceva,na,ca ma gandesc la prostii acum.De obicei se trezeste des si maraie...daca-l iau in brate plange,daca il las jos urla...daca incerc sa-i dau san urla cu el in gura si da din picioare de zici ca are ceva cu mine..si uite asa o tinem zilnic.Azi cred ca a vrut sa-mi dea liber,s-o fi gandit si el ca e sambata Gata,ma bag si eu la somn,v-am pupat pe toate.Noapte buna ! ![]() Mihaela si Joshua ![]() |
Mihaela,
asa e si pe aici. Totul e normal, si tind sa le dau dreptate, intr-un fel, trebuie numai sa avem rabdare. Da, iti las adresa pe PM, m-as bucura sa mai aud de la tine.Doamne, draga de tine, ce te chinuie si pe tine Joshua! Lasa ca nu mai e mult, acus acus intram si noi pe un fagas (se zice ca prima luna jumate e mai grea, eu astept cu nerabdare sa facem 2 luni, asa, de siguranta
Nela, mamica Anei
NelaM spune:
Mihaela, cred ca s-a trezit Joshua intre timp.
Te-am ratat la mustata, oricum. Lasa, data viitoare. Ah, m-ai uns pe suflet ca mi-ai zis ca seamana Ana cu mine, am uitat sa zic. 

Si am vazut ca sunt singurica pe forum si ma dezmat, mai un pic si termin un capitol la cate am postat.
Sunt odihnita, se vede treaba, ca am dormit 3 ore, astept sa se trezeasca cosmonauta mea sa ii dau sa manance. 
Pupam fetele.
Nela, mamica Anei
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui NelaMSi am vazut ca sunt singurica pe forum si ma dezmat, mai un pic si termin un capitol la cate am postat. ![]() |
31+
Chiara Ada
kiki_cri spune:
Buna seara gagici!
Stiu, stiu...rusine sa imi fie ca nu intru mai des pe forum
DAR va spun sincer fara sa vreau sa par victima ca sunt fff obosita si ....imi e f greu cu 2 bebei
Nu stiu cum se descurca altele (in special mamicile de gemeni) dar eu abia fac fata...la mine e flux cintinuu (vb lui tata e ca in otelarie..non stop) cum termin cu unul incepe celalat
in fine...sper sa isi mai reduca din mesele de noaptea si atunci poate va fi mai usor...
Cu sanatatea acum sunt mai bine si ochii si-au revenit f tare...sunt aproape ca in varianta originala
.
Va
!!!
Kiki
de Alex&Razvan
NelaM spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Nu, nu, nu esti singurica, luam notite din ce scriati, tu, Adi, Selen, poate se lipeste ceva. Tocmai ma intrebam cand vomita bebelusii vostri, dacaa vomita dupa ce i-ati repus in pat nu se inneaca? P.S. Sunteti foarte frumosi 31+ Chiara Ada |
Mami de Chiara Ada,
, ma bucur ca esti in preajma. Cum mai esti, cum te mai simti?
De cele mai multe ori Ana vomita cand incerc sa o fac sa ragaie, dupa masa. Prima data asa m-am panicat, nu e usor sa vezi cum iese puiutului lapte pe toate cele, nas, gurita... Dar acum m-am mai obisbuit, dar tot greu imi e sa vad ca vomita, desi este normal. Eu incerc sa o tin macar 5-10 minute ridicata, ori pe umar la mine, ori in fundit, dupa ce ii dau sa suga. Am si eu idei putin, dar fixe (ma gandesc ca gravitatia ajuta sa ajunga lapticul mai repede in stomac). Cu innecatul in patut, nu e baiul asa mare, ca am stat eu sa ma uit, dupa ce o pun in pat, cand e adormita rau.
Mai vomita ea un picut cateodata si in pat, ca vad pata dimineata si ea are lapte uscat pe la nas.
Nela, mamica Anei
Ellenuta spune:
nela pupam cosmonauta .. ce frumusica si dulce e! mi se pare ca s-a mai lungit, se schimba pe zi ce trece bebicii .. si eu sper sa vina laptic mai mult .. la 6 am cedat, dupa o ora si ceva de mufat si i-am facut 60 ml formula .. a lins 50 si acum doarme cu burta in sus ca un greiere ...
mihaela imi pare rau ca va supara colicii .. uff urati sunt. sper sa treaca repede.
kiki te cred ca e greu cu doi odata .. toata admiratia ptr mamicile de gemeni.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Dana15 spune:
Buna seara dragelor
Am dormit astazi ca valizele in gara..de pe la 14 la 18
; zici c-am dat cu coasa;
Tocmai ce am vazut pozele Anei
..ce draguta-i cu caciulita aceea! si tu mamico, arati minunat!!! pai unde-i burtica?!!? yumiii..acolo este cafeneaua voastra? unde va opriti de obicei? tare bun pare frappeul acela![]()
ce rau imi pare pentru mamicile cu probleme de alaptat..
..uite cum va strangeti voi cateodata si va incurajati; sa dea DD sa treaca toate..colicile, bubele, sa vina laptele valuri, valuri; ce relaxate veti fi voi cand noi astea mai mici, ne vom plange de treburile astea! cate un pupic pentru fiecare 
Raluk
nu m-a "necajit"
doctorul nici de data aceasta (a zis ca nu are rost..daca nu am contractii viguroase care sa deschida colul..probabil spera si el declansarea travaliului de la sine, fara sa intervina prea mult)
in schimb...![]()
...vorba ta, m-am intersectat cu grig intr-o usa (unde ne-am intepenit de fapt) si mai fugi femeie daca poti
;
am avut o revelatie
...cu uleiul acela pentru minunatul masaj (pe care eu singurica, de abia am reusit sa consum jumatate si imi faceam procese de constiinta ca am dat o gramada de banuti pe el); vorba aceea..a mers ca uns![]()
..chiar placut! (parca vad ca acum ne rugam sa mai stea Anna..sa ne mai bucuram si noi putin unul de altul
..sa terminam sticluta);
no, ma duc pana la bucatarie..trebuie sa si mancam ceva pe ziua de astazi![]()
Hai, copila cu parul balai!
Anna!! Anna!!!
40s..+5
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi