Burtici fericite de septembrie-octombrie (219)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Manga,Ellenuta,Uve,Titi si Lullaby felicitari pentru puiuti si multa multa fericire in noua formatie de acum incolo !
Legat de alaptat,la noi a mers relativ usor.In spital aveam Medela electrica si am folosit-o la greu pt ca aveam sanii plini de rani...ii dadeam laptele meu din bibe cand simteam ca nu mai pot.De pus la san l-am pus la vreo ora dupa operatie,cand mi l-au adus in salon,am stat cu el in brate toata noaptea,o sa tin minte cred toata viata momentele alea...cum cauta dragul de el sanul cu gurita si suspina intr-una...
Apoi dupa ce ne-am externat i-am mai dat cate un bibe ocazional,nu pt ca nu as fi avut suficient lapte ci pt ca eram cateodata atat de obosita sau ma durea taietura ca nu eram in stare fizic sa alaptez.
Eu alaptez la cerere,nu i-am fixat nici un program,desi din spital asa mi-au sugerat,sa-l alaptez la 3 ore...Josh vrea cateodata si la jumatate de ora,ce sa fac,sa stau si sa ma uit la el cum urla? Asa ca sunt cu titi dupa el,cand nu mai pot-fizic- recunosc ca ii dau formula,si asta se intampla fie o data la doua zile,fie mai des.
Dau send si revin.

Mihaela si Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Offf...da multe probleme cu alaptatul. Cum spunea si Selen si eu ii dau la cerere si nu am avut probleme cu alaptatul chiar daca habar nu aveam cum se procedeaza. Si desi mi-am cumparat o pompa electrica de la Nuk, nici eu nu am folosit-o caci nici nu stiu cand as putea-o folosi caci sunt zile cand mananca si la 1 ora.

[b]Selen[/] cu ce ii aspiri mucisorii? Eu ii pun in fiecare seara ser fiziologic in nasuc caci asa mi-a spus pediatrul, dar observ ca mucisorii nu se elimina singuri caci respira cam greu.

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Raluk de-abia de ieri au inceput mai rau mucii, pana acum nu aveam nevoie sa aspir decat seara, dupa baitza, si ieseau putini....dar azi noapte deja mitica nu mai putea respira, era plin nasul...

Emy noi am luat o pompa de la sanosan, prin care trag eu cu gura (nu-ti inchipui ca-mi ajung mucisorii ei in gura , exista un filtru, si tubul dintre cele 2 capete este lung), fetele stiu ca au mai luat din aceea cu pompita de cauciuc in capat...si cea mai buna am inteles ca este batista bebelusului, care se ataseaza la aspirator....eu imi inchipui ca asta este mai buna, pt ca eu la un moment dat nu mai pot trage asa tare, pe cand aspiratorul are alta forta....o sa caut si eu sa o cumpar, desi mi-e ca o sa o sperie si mai tare sa vedem....cu ser fiziologic doar se inmoaie mucii, dar trebuie aspirati, nu se elimina singuri.....dupa ce pui serul, astepti 5 minute, si dupa aceea aspiri....eu am renuntat la ser, acum ii pun apa de mare (sterimar, sau mai sunt alte sprayuri de genu..)

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Emy noi am luat o pompa de la sanosan, prin care trag eu cu gura (nu-ti inchipui ca-mi ajung mucisorii ei in gura , exista un filtru, si tubul dintre cele 2 capete este lung), fetele stiu ca au mai luat din aceea cu pompita de cauciuc in capat...si cea mai buna am inteles ca este batista bebelusului, care se ataseaza la aspirator....eu imi inchipui ca asta este mai buna, pt ca eu la un moment dat nu mai pot trage asa tare, pe cand aspiratorul are alta forta....o sa caut si eu sa o cumpar, desi mi-e ca o sa o sperie si mai tare sa vedem....cu ser fiziologic doar se inmoaie mucii, dar trebuie aspirati, nu se elimina singuri.....dupa ce pui serul, astepti 5 minute, si dupa aceea aspiri....eu am renuntat la ser, acum ii pun apa de mare (sterimar, sau mai sunt alte sprayuri de genu..)

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Multumesc!
Eram curioasa daca este utila pompa caci de batista bebelusului am citit dar mi se pare "groaznic" cu aspiratorul!!!
Eva inca nu este asa de infundata, dar are muculeti!
Multa sanatate ursulicai!!!

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

salutare fetelor

felicitari proaspetelor mamici !

de recuperat nu se pune problema , dar vreau sa zic ca aceeasi atitudine am avut-o si eu fata de batista bebelusului si am testat=o in cele din urma si e super ok

curaj :)

daci

mamica fericita de Darius Alexandru si fericita sotzie de "sotz de daci"

http://family.webshots.com/photo/2451430170104955882GilZqw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

este minuntat doctorul (si sper din tot sufletul sa pot spune acest lucru si dupa)..a spus ca nu este nici o problema, el vine oricand, ne vedem marti si decidem cand va fi ziua cea mare (probabil 15..parca imi este jena ca dupa o zi de garda sa-i zic sa mai stea miercuri dupa mine)

Buna (ziua la voi, seara la noi) si de la noi, fetelor!

Dana, si mie mi-e drag de doctorasul tau, e un simpatic. Si imi place ca tatoneaza el finut terenul cu inducerea. Ce tare ai fost la faze cu stransul din picioare pana trece marti, zi de 13! Si eu as fi sugerat la fel!

Eu am zis sa nu te mai tot intreb (a se citi stesez) cu venirea Annei, astept asaaaa, sa ma surprindeti voi.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

iarasi probleme cu laptee insuficient...sunt epuizata si psihic si fizic.Mai are cineva problema mea...prmim cu placere sfaturi!hellpppp!

THEA22,mama fericita de''Matei Alexandru

Thea, imi pare rau ca treci prin asta, eu nu stiu ce sfat sa iti dau, ca eu numai pusul Ana la piept am ca solutie daca, doamne fereste, n-os mai avea lapte. Sper din tot sufletul sa fie ceva temporar si la voi si sa iti revina prodictia.

Luto, eu cu apa, sotul stie deja, cum ma pun la alaptat, cum imi aduce sticla cu apa, pentru ca mi se face o sete de mor. Acum nici nu ii mai zic, vine cu sticla singur cand ne punem sa alaptam si e prin preajma, fie ca mi-e sete, fie ca nu. De cele mai multe ori imi este.

Ce frumos, la voi e duminica sarbatoare mare! Pupa Ana si mama pe David, sa se faca mare. Maine face o luna, da? Din partea noastra, in avans, ii uram la cat mai multe lunite.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

buna dragele mele,

nu am mai intrat ca nu am avut net .. am suferit tare dar sper sa nu se mai intample.

noi suntem bine, anna nu plange insa se trezeste des noaptea dupa tzitzi .. stau cu ea atarnata la san, pe eva o neglijez ca asta e .. n-am incotro. in consecinta, face crize de tavaleala, urlete etc .. a si altoit-o pe anna cu o palma in cap .. e tare greu sa ai doi copiii asa de mici .. Doamne sa treaca mai repede lunile, sa creasca si anna si sa ne intelegem altfel ..

lapticul nu e suficient si mai scap cate un bibe, dar sper sa-si revina productia de laptic ..

sper sa fiu mai activa pe aici acum ca am iara net ..

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Elle, ce bine ca ai mai putut intra si tu! Ce figura e Eva, sa o altoiasca un pic pe amica... se simte amenintata un pic la capitoul iubareala, draga de ea.
Imi pare rau sa aud cu laptele la tine, eu sper sa fie temporar si sa iti regelze Anna productia de laptic.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Proba suptului se facea si la noi in spital,in rest ii cantareau in fiecare dimineata si ii check-uiau de icter cu un aparat care semana cu un termometru digital,le faceau o pozica la fata,ceva de genul.
Mucisorii eu ii scot cu un betisor de urechi pt copii,din acela mai subtirel,asa ne-au invatat in spital.Am si vreo doua pompite dar inca nu le-am folosit pt ca nu a avut cine stie ce ca sa fie cazul,zic eu.

Nela si mie mi-e dor sa ne mai conversam dimineata dar sunt zile cand nici nu stiu cand s-a facut seara si calculatorul sta inchis pana cand vine tati de la servici ca sa pot ii pasa si eu copilul...moment in care sunt deja prea obosita.
Daca vrei iti las Id-ul meu de yahoo si poate ma prinzi mai des acolo Ti-am vazut puiuta,am uitat sa-ti spun,e o scumpete si jumatate si seamana leit cu tine !

Raluk,n-am scapat de urati,desi eu tindeam sa nu cred in ei,cum e moda pe aici.Imi aduc aminte ca intr-o seara ,de disperata ce eram,l-am pus pe tati sa sune la spital,la nr acela special pt mamici cu nou nascuti...am pus vreo cateva intrebari,ni s-a raspuns la toate la fel,de parca pusesera o caseta stricata..
-De ce bb vomita aproape dupa fiecare masa aproape?
" E normal "
Dar daca laptele are aspect de "branzit"?
"E normal "
-De ce plange bb cu sanul in gura si da din picioare?
"E normal "
-Credeti ca il doare burtica?
" E normal sa-l doara burtica,aparatul lor digestiv nu este inca maturizat.Aveti rabdare"
-E normal sa planga si sa stea treaz ore in sir(cateodata depaseste 6-8 ore in care nu doarme)?
"Da,e normal"
-Ne puteti recomanda cumva vreo marca de lapte praf anti reflux?(eu incepusem sa ma gandesc la asta acum vreo 2 sapt cand il vedeam in ce hal vomita)

"Nu am auzit de asa ceva "...

Cam asta e sistemul in Japonia.Faze si mai amuzante sunt convinsa ca va poate povesti Sabina,din ciclul "noaptea cu copilul la urgente "...:))

Josh a dormit azi de-a rupt,nici nu-mi vine sa cred...sper sa nu fie bolnav sau ceva,na,ca ma gandesc la prostii acum.De obicei se trezeste des si maraie...daca-l iau in brate plange,daca il las jos urla...daca incerc sa-i dau san urla cu el in gura si da din picioare de zici ca are ceva cu mine..si uite asa o tinem zilnic.Azi cred ca a vrut sa-mi dea liber,s-o fi gandit si el ca e sambata

Gata,ma bag si eu la somn,v-am pupat pe toate.Noapte buna !

Mihaela si Joshua

Mergi la inceput

Ah Nela,te-am prins

Si la noi e la fel,pe unde alaptez,e si tati cu sticla cu apa dupa mine(asta cand e acasa).

Inca nu s-a trezit Josh iar tricoul meu e ud tot,am lapte pana si pe pantaloni:)))

Mihaela si Joshua

Mergi la inceput