Locul fetelor Nou-Venite (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui jesia

raportez ca nici azi nu s-a prezentat rusi azi ar fi z30...sa speram ca nu se lasa prea mult asteptat

Ce nu te doboara te face mai puternic

Si mie mi-a intarziat dupa ce am intrerupt AC. Mi-a venit in z35. Daca nu v-ati protejat, fa-ti un test de sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Buna fetili.....eu astazi am dormit de am rupt patul....acu fac ceva mancarica si ma pregatesc pt baie

Jes si la mine ultimele cm au fost un pic neregulate....la mine venea fix 28 zile, insa ultimele 2 dati a venit la 29 si 30 zile......nu e de speriat...ideea e sa nu se repete si sa fie regula intarzierile aste de cateva zile....
"o fi si el obosit"...organismul, fireste.....calm, mult calm

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Pupicei pentr fetele dragi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Pupicei pentr fetele dragi

Mergi la inceput

am preluat cuvant cu cuvant mesajul de la un alt topic
-------------------------------------------

Buna seara!
Am primit mesajul de la o prietena, a fost scris pe 6 oct. si sper ca nu deranjez daca il postez aici, poate se gaseste cineva sa ajute.
=================
Cu rugamintea de a da mai departe. Urgent.

Andreea TUDOR - fata nou nascuta a unui profesor de la Colegiul
National Henri Coanda Bacau - are nevoie urgenta de sange B3 NEGATIV .
Sotia lui a murit la nastere saptamana trecuta. Poate se gaseste
cineva...
Va rog sa trimiteti mai departe pana se gaseste o persona ce
poate si doreste sa salveze acest bebelus. Numarele de telefon le aveti
aici :
0741-864-495
0765-262-424
Scuze de deranj si dati mai departe, va rog ...
=================
DATI MAI DEPARTE MESAJUL
Doamne ajuta!

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Buna dimineata fetelor!

N-am mai portat nik de cateva zile pt. ca am fost foarte suparata si abia azi mi-am facut curaj sa tst. Sa va pove despre ce e vb. Am fost la gine joi dupa-masa si mi-a zis ca am ovare polichistice si mi-a zis sa fac ceva analize asa ca vineri dimineata, la ora 7 am fost prezenta la laborator unde m-a intepat o tanti si mi-a scos 4 flaconase de sange Pe langa asta tb sa mi se faca si glicemie provocata asa ca am bagat o ciocolata pe stomacul gol de mi s-a facut rau. Nu zic ca nu-mi place dulcele da nici chiar asa. Ma rog, dupa spusele doctorului se pare ca eu nu ovulez dar voi afla asta luni, cand merg la monitorizare. Oricum sperante n-am dar asta e, trecem mai departe. Doctorul zice ca sunt sanse sa se intample si minunea de a ramane insarcinata dar sa vedem prima data rezultatul analizelor, adik joi dupa-masa. Ca si tratament mi-a dat sa iau duphaston din ziua 16, cate 2 pe zi, timp de 10 zile, calciu sandoz cu vitamina C si acid folic. A si sa nu uit de uterul meu retrovers.Eu zic ca deja sunt prea multe impedimente. Voi ce ziceti?

Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti

Mergi la inceput

Anamira imi pare rau , dar ce pot sa iti spun eu e sa nu iti pierzi increderea in tine si in Dumnezeu.....o sa fii si tu mamica si ai sa spui ca a meritat sa lupti

despre uterul retrovers sa nu iti faci probleme......majoritatea femeilor au anomalia asta.......de ramas se ramane, numai ca tre sa starui mai mult...si eu am uter retrovers si am ramas gravi dupa 3 luni...ti se pare mult?.....vezi?....dupa prima sarcina, uterul a revenit la pozitia nosrmal, asa ca acum e in pozitia standard.......tine-te de tratament si totul va fi bine

Mergi la inceput

Fetelor trezirea...chiar daca e weekend se face prezenta....aici pe forum se lucreaza 7 zile din 7.......aici nu exista weekend

sa aveti un sfarsit de weekend insorit

la noi e soare si se anunta o zi splendida de toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Multumesc Monica de incurajare! Asa zicea si medicul. Sunt multe femei care raman insarcinate chiar daca au chisturi, totul e sa ovulezi. M-a certat putin medicul pt. ca anul trecut mi-a dat sa fac aceleasi analize dar nu le-am facut. Acum normal ca regret dar ce sa-i faci asa suntem noi. Pana nu ne deranjeaza nu ne tratam asa ca sa-mi fie de invatatura de minte. Totusi nu inteleg dc acum 3 luni cand am facut controlul anual mi-a zis ca nu vede chist sau fibrom. Chiar mi-a zis ca probabil am fost la ovulatie. Sunt in ceata. Cred ca tb sa ma documentez mai mult.

Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti

Mergi la inceput

Neata!

toate fetele.

Anamira eu zic sa iti faci toate analizele ca sa stii exact ce probleme ai. Si eu am ovare micropolichistice dar, ovulez si am inca foliculi grasuni si endometru bun in fiecare luna. Doctorita mi-a zis ca majoritatea femeilor au ovare micropolichistice. Eu sunt mai norocoasa ca am un ciclu de maxim 39 zile, deci ma incadrez in "normal".
Nu te mai stresa ca nu se pride

Mergi la inceput