Locul fetelor Nou-Venite (29)
Raspunsuri - Pagina 15
mvb spune:
Da` chiar nik miscare?.....
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
cora79 spune:
Salutareeee fetili, este duminica si leneviti?
Eu sunt satula de treaba pana acum,abia acum am deschis calculatorul
trutzi spune:
Eu acum m-am trezit.
Am fost ieri la un botez si ne-am intors tarziu. A trebuit sa recuperez
jesia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo ce fac fetiliii???? Jesia hai sa iti spun un secret , barbatii inainte de a ejacula ,le mai curge ceva asa zisa "zeama"fara a fii scarboasa daca se afla unaia e.. apare bebicu, asta mi-a zis si mie un dr. cand am ramas prima data, stiam ca m-am protejat si totusi am ramas gravidaasa ca nu se stie niciodata Mvb si la noi luni vin ploile mogaldeata lu'mama |
exact la asta m-am gandit si eu...dar ar fi prea mare coincidenta
Ce nu te doboara te face mai puternic
jesia spune:
citat din mesajul lui trutzi Si mie mi-a intarziat dupa ce am intrerupt AC. Mi-a venit in z35. Daca nu v-ati protejat, fa-ti un test de sarcina |
cred ca asta s-a intamplat si la mine...e prima luna dupa 4 ani de pastile si isi face de cap....azi e z31...deci pana la z35 mai am ...oricum sper sa nu se repete si luna urmatoare...luna noiembrie pentru mine e cu munci intense
jesia spune:
citat din mesajul lui mvb Buna fetili.....eu astazi am dormit de am rupt patul....acu fac ceva mancarica si ma pregatesc pt baie Jes si la mine ultimele cm au fost un pic neregulate....la mine venea fix 28 zile, insa ultimele 2 dati a venit la 29 si 30 zile......nu e de speriat...ideea e sa nu se repete si sa fie regula intarzierile aste de cateva zile.... "o fi si el obosit"...organismul, fireste.....calm, mult calm |
din pacate la capitolul asta stau fff prost ....deci rabdare si tutun
trutzi spune:
citat din mesajul lui jesia din pacate la capitolul asta stau fff prost ....deci rabdare si tutun Ce nu te doboara te face mai puternic |
Fara poate e
lorin7774 spune:
Fetele, am intrat doar sa va
Ma duc sa-i fac baie la mogaldeata si daca mai am timp, revin.
Ale, de cand au inceput sa te doara , mai stii in ce zi erai?
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
trutzi spune:
citat din mesajul lui lorin7774 Fetele, am intrat doar sa va Ma duc sa-i fac baie la mogaldeata si daca mai am timp, revin. Ale, de cand au inceput sa te doara , mai stii in ce zi erai? LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA |