Locul fetelor Nou-Venite (29)
Raspunsuri - Pagina 13
mvb spune:
Neatza fetelor.....la noi a plouat toata noapte, asa ca va inchipuiti ce aiurea e afara.....umezeala si frig
acu nu mai ploua, dar cerul continua sa fie acoperit
Acum ca am prezentat vremea din nordul tarii, va doresc sa aveti parte macar de un weekend insorit si caldulos in suflete
I`ll be back!
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
Florentina_C spune:
Neata si de la mine si un .
Cam liniste pe aici azi , se vede ca e week-end... fetele se odihnesc sau cine stie poate il proiecteaza pe bb ...
Florentina_C spune:
Aaaa...am uitat sa va spun , azi mi-a crescut TB de la 36.0 la 36,3...Cred ca sunt la ovulatie ... Uraaaaaaaa....
jesia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babiela cartea mea nu e asta, chiar ma bucur ca nu e aceeasi carte, cand oi fi gravi am ce studia -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR |
da-ne si tu cartea ta
Ce nu te doboara te face mai puternic
jesia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Neatza fetelor.....la noi a plouat toata noapte, asa ca va inchipuiti ce aiurea e afara.....umezeala si frig acu nu mai ploua, dar cerul continua sa fie acoperit Acum ca am prezentat vremea din nordul tarii, va doresc sa aveti parte macar de un weekend insorit si caldulos in suflete I`ll be back! MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
salut iubita...ma bucur ca iti place cartea si multumim ca ne-ai prezentat vremea in nordul tarii
jesia spune:
raportez ca nici azi nu s-a prezentat rusi azi ar fi z30...sa speram ca nu se lasa prea mult asteptat
aleesicoo spune:
ce fac fetiliii????
Jesia hai sa iti spun un secret , barbatii inainte de a ejacula ,le mai curge ceva asa zisa "zeama"fara a fii scarboasa daca se afla unaia e.. apare bebicu, asta mi-a zis si mie un dr. cand am ramas prima data, stiam ca m-am protejat si totusi am ramas gravidaasa ca nu se stie niciodata
Mvb si la noi luni vin ploile
mogaldeata lu'mama