Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(82)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

imi pare rau ca nu sunt la curent cu ce se discuta, dar nu prea reusesc sa deschid netu...

tudor mananca din greu, doar lapte de la mami inca, asa ca noaptea seamana izbitor cu ziua, adica cu hranire din 2 in 2 ore

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)

Mergi la inceput

mai avem 2 saptamani pana la diversificare,..ooffff, dar rezistam nu ne lasam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Viata mea este cat se poate de plina, nu-i asa Monica? A naibi de plina. Mie imi vine sa ma arunc pe geam.

E plina si uite ca se mai gaseste loc pentru inca un sufletel... Adica e plina si se mai umple!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui rnico

imi pare rau ca nu sunt la curent cu ce se discuta, dar nu prea reusesc sa deschid netu...

tudor mananca din greu, doar lapte de la mami inca, asa ca noaptea seamana izbitor cu ziua, adica cu hranire din 2 in 2 ore

Uof! pai atnci te iertam, da' mai treci pe la noi!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

cris - pai hai cu surpriza

provista - mda..mi-e cam frica. i-am dat morcov o data acum cateva zile si cine era in bucatarie cu copilul cu capul in jos?!io. aseara la baie a mancat o bucatica de buretel de baie si sa vezi cat a tushit pana s-a dus din gat. il caud diseara la "iesire" ca era portocaliu. de asta intrebam daca ii poate face rau paine pt ca in 2 secunde a reusit sa rupa cateva firmituri

25 martie 2009

Mergi la inceput

Monnvasmultumim

promit sa incerc

Mergi la inceput

ei,ayla. doar nu te ashteptai sa dai vestea asta aici si sa nu te felicitam
eu zic in continuare ca e o veste extraordinara, un copil care apare asa pe neashteptate si mai ales camuflat de un cm fals nu are cum sa nu fie un dar de undeva mai presus de noi.
voi ati pierdut un copil...poate ca acest suflet nou este trimis tocmai pentru a reintregi familia voastra exact asa cum ar fi trebuit sa fie de mult.

hmm...sper ca nu te-am deranjat...sunt eu se pare intr-o pasa mai spirituala asa...

25 martie 2009

Mergi la inceput

rnico - hai ca o sa treaca repede cele 2 saptamani si in curand o sa mai ai si tu cate o pauza intre mese

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna fetele!

LA MULTI ANI!ANDRADA TEONA, BOGDAN, MARIA si MIHNEA

Aveam foarte bine structurat ce vroiam sa spun, dar vestea MONICAI m-a zapacit de tot.
MONICA, nu pot spune decat "incurcate sunt caile Domnului", dar sigur au ele un capat si o logica. Iti doresc sa ai putere si te admir. Esti o femeie extaordinara si nu sunt doar vorbe. Mie imi e rusine mereu de mine cand ma gandesc la felul in care faci tu fata problemelor M-am intors sa editez, pentru ca mi-am dat seama ca suna cam aiurea mesajul. Un copil e un dar, nu o problema si chiar daca a venit intr-un moment mai delicat, cu siguranta a fost trimis de sus, exact cum a spus si Aris.

ARIS, OLI, multumesc de ponturi. Ideea e ca in fundulet pe paturica pur si simplu nu vrea sa stea. Am stat cu ea, am schimbat jucariile, i-am aratat, se uita la mine, dar cum simte ca dau sa ma ridic (si chiar cand sunt langa ea) maraie si intr-un final plange. In centrul ala de joaca sta, apasa pe butoane, trage de toate alea, sta si singura, dar pe jos nu. Am incercat sa ii dau si "jucarii" neconventionale, cum ar fi o sticla de plastic. A reprezentat interes juma de minut, apoi iarasi maraiala. Am tras concluzia ca nu se simte in siguranta acolo si nu o s-o fortez. Mai incerc sa o pun cate putin, doar cat se simte ea ok.
Iar cu mersul de-a busilea si ridicatul singura, iarasi nu am ce face decat sa o mai las pe burtica cateva minute, ca pe urma e circ. M-am gandit si sa cobor patutul, poate ii dau idei si incearca sa se ridice de zabrelele patului, ca asa cum e acum e cam greu.

OLI, succes si rabdare la diversificare! Eu scot samburii dovlecelului, inainte de a-l pune in steamer il tai pe lung si poi imi e usor sa scot doar partea cu samburii. Mie la inceput mi s-a parut ca o balona pe Ana (ca toate alimentele dealtfel) si de aiai i-am scos. Acum nu stiu daca i-ar mai face rau.

ARIS, buna idee cu piureutul de cartofi. Eu nu i-am dat cartof decat o data, cand mi s-a parut ca i-a facut rau la burtica, dar cred ca e cazul sa incerc din nou.

PISIGRI, bine ai revenit Poate ne spui ce te apasa la un moment dat.

Am vazut pozele cu micuta MAYA, sunt superbe. Iar Mari nu arata deloc ca o lauza. Dar deloc

RNICO, bine ai revenit, te asteptam mai des

MAGDY, si tie bine ai revenit. Si eu cred ca gasiti vanzatoare, mai ales pe criza asta, multa lume ar fi bucuroasa sa primeasca un loc de munca. cel putin eu asa gandesc.

MONNVAS, lasa-l pe Cristi in pace. Eu eram ca sotul tau, ma chinuiam (si chinuiam si copilul) sa o fac sa ridice fundul, sa se ridice in picioare, etc. Pana cand mi-am zis ca nu sunt normala, ca e ok copilul si ar trebui sa il las in pace sa se dezvolte in ritmul lui.

V-am zis eu ca m-am zapacit si am raspuns total haotic

Noi diseara mergem la doctorita de la grigore, e de garda si trebuie sa iau analizele (alea de 2 saptamani, de care stiu ca sunt bune, dar nu am apucat sa le ridic) si profit de ocazie sa o vada si pe Ana.

V-am pupacit

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Nu vreau felicitari acum, pot ca eu acum nu ma pot bucura. Cred ca va trebui sa ii spun si lui Alex, nu stiu cum si nu stiu daca ii va face bine sau nu.
Am 10 saptamani de sarcina, plus/minus 5 zile, deci saptamana 11 ar fi. Asa este explicabil, ca dupa ultumul meu ciclu, peste sarcina, nu as fi avut cu cine sa fiu.
Alex e la kineto, nici macar nu am fost azi cu el la prima incercare de a sta in picioare. Ziua incepuse perfect.
Viata mea este cat se poate de plina, nu-i asa Monica? A naibi de plina. Mie imi vine sa ma arunc pe geam.

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

In toate cartile scrie ca esti bulversata cind afli. Si mie, desi a fost sarcina programata, mi-a fost greu sa ma obisnuiesc cu ideea. Gindurile tale negre sint normale, mai ales din cauza bolii lui Alex.

Da-ti putin timp sa te inveti cu ideea, vorbeste si cu el, pentru el poate insemna un motiv in plus sa isi revina mai repede, poate.

Tot binele din lume pentru voi!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput