Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(82)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Monicasarcina usoara

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Cand am ajuns in sfarsit la capatul rabdarii, s-a gasit cineva sa mute capatul mai incolo...

Va mirati cum le pot duce? Ma mir si eu. Ma mir cate voi mai trebui sa duc.
Nu am prea multe de spus acum, mi-e teribil de rau, sunt socata, speriata si simt ca lesin.
Tocmai am aflat ca sunt insarcinata!

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

...doar Dumnezeu stie cat poti duce
de orice ai nevoie...noi suntem aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

habar nu am ce e in sufletul tau dar eu te felicit din inima! mi se pare o veste extraordinara desi intreaga conjunctura e cam nefavorabila.
bravo! sa iti traiasca sufletelul din burtica,sa se faca mare si sanatos.
hmmm..am o banuiala ca e baiat

Citat:

Cand am ajuns in sfarsit la capatul rabdarii, s-a gasit cineva sa mute capatul mai incolo...

Nu am prea multe de spus acum, mi-e teribil de rau, sunt socata, speriata si simt ca lesin.

Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Monica felicitari!!! Eu cred ca Dumnezeu stie cum le aseaza pe toate si nu intamplator v-a daruit inca un sufletel.

Sarcina usoara sa ai. Noi suntem alaturi de tine

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Diversificarea noastra de astazi, un adevarat esec. Nu i-a placut deloc morcovul, dar ne-am distrat

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:

sa iti dea DD putere si mai multa!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

la capitolul "programul artistic la masa" cel mai mare succes l-a avut "treceti batalioane romane carpatii" {:-)))] si am uitat ultima strofa :(

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Monica cred ca esti speriata.... ai avut o sarcina grea... dar nu e musai ca acum sa fie la fel. Imi trimiti si mie pe pm numarul tau? Mi-e mai usor sa te sun decat sa deschid messul (cineva din lista mea are buddy-spy sau cum s-o fi chemand si ma nimereste mereu ).

si sa fie sanatos samburelul... ce sa zic, ne-am laudat atatea ca vrem bb2 si uite ca tie ti s-a intamplat miracolul...

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Nu vreau felicitari acum, pot ca eu acum nu ma pot bucura. Cred ca va trebui sa ii spun si lui Alex, nu stiu cum si nu stiu daca ii va face bine sau nu.
Am 10 saptamani de sarcina, plus/minus 5 zile, deci saptamana 11 ar fi. Asa este explicabil, ca dupa ultumul meu ciclu, peste sarcina, nu as fi avut cu cine sa fiu.
Alex e la kineto, nici macar nu am fost azi cu el la prima incercare de a sta in picioare. Ziua incepuse perfect.
Viata mea este cat se poate de plina, nu-i asa Monica? A naibi de plina. Mie imi vine sa ma arunc pe geam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

ceau!
am venit si noi sa dam buna ziua!

e drept ca pana acum am fost mai absenti, dar sper sa ne revenim

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)

Mergi la inceput