Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(82)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pisik - uite cum ti-ai raspuns tu singurik. probabil ca asta e buba,nu se simte ea ok acolo singura. mai bine o lasi in pace decat sa o fortezi si sa o sperii. tu inteleg ca esti anti-premergator??

al meu a dat-o in extrema cealalta(bine e caracteristic pt el=omul extremelor sau micutul extremist). nu mai vrea in brate. cum il iei cum te impinge si se catzara pe tine sa scape,trebuie sa il pui pe jos,normal ca in picioare. in brate mai sta doar f rar cand ii e somn,sau daca il duci sa faci ceva cu el(gen spalat pe maini in chiuveta)sau daca il faci tiribombe si avioane(monvas stieca si-a rupt si ea mainile in parc cu zapacila asta al meu). na! sincer nici asa nu ebine pt ca e tare periculos sa il mai tzi in brate si de mers nu stie sa mearga,in premergator nu vreau sa il las totusi cu nemiluita si in plus face numai prostii(incearca sa isi traga scaunele in cap,tranteshte tot dupa masa,trage de calculator...etc)

25 martie 2009

Mergi la inceput

ma duc sa ma intind si eu langa el ca azi noapte s-a culcat la 12 si ceva. daca are de gand sa imi faca figura si in seara asta...

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Monica ...incerc sa-mi gasesc cuvinte potrivite pt a te incuraja dar e greu! Sper din tot sufletul sa va dea D-zeu putere si rabdare sa treceti de toate greutatile ca in sfarsit sa va puteti bucura de tot frumosul vietii de familie! Felicitari pentru bebe desi este un moment greu pt tine...sunt convinsa ca o sa va dea forta de care aveti nevoie sa mergeti mai departe!

georgiana

mamica de Giulia
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

nu am apucat sa recuperez tot, dar multumesc pentru sfaturi provistei.

Raul a fost cuminte la vaccin, nu a plans deloc si nici febra n-a facut.

Trebuie sa plec, s-a trezit..

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

La capitolul ce "minunatii" mai fac ghioceii nostri raportam si noi azi o ridicare in picioare cu manutele prinse de marginea patului..dupa care a cazut in fund!!!Tare ii mai place sa stea in picioare ...se agata de mine de fiecare data cand gaseste prilejul....eu incerc sa o pun in fund , ea intinde picioarele si nimereste in picioare!

Si apropo de mersul de-a busilea eu stiu ca nu toti merg asa...sunt care sar etapa si trec direct la mersul in picioare ! Fiica-mea tot asa ...nici nu se gandeste ea la mers de-a busilea...!

Azi am sarit pranzul fetei..am plecat la cumparaturi si la intoarcere s-a infipt direct in sursa de lapte ca ii era tare somn!sa vedem ce facem cu cina!

Mai sunt copilasi care nu adorm decat cu sanul in gura????Ca a mea daca nu doarme inainte de masa nu mananca ca ii e somn iar somnul si-l face la san...iar daca manaca lapte...nu mai mananca mancare????

georgiana

mamica de Giulia
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Diversificarea noastra de astazi, un adevarat esec. Nu i-a placut deloc morcovul, dar ne-am distrat

Olga, mamica lui David iepurasul

Felicitari!!!

georgiana

mamica de Giulia
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

cand am atpit eu s-a trezit el

chiar, si eu ash fi vrut o statistica. cum adorm copii vostrii?

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Cand am ajuns in sfarsit la capatul rabdarii, s-a gasit cineva sa mute capatul mai incolo...

Va mirati cum le pot duce? Ma mir si eu. Ma mir cate voi mai trebui sa duc.
Nu am prea multe de spus acum, mi-e teribil de rau, sunt socata, speriata si simt ca lesin.
Tocmai am aflat ca sunt insarcinata!

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si sa aveti parte de un nou inceput luminos si fericit toata familia!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rnico

mai avem 2 saptamani pana la diversificare,..ooffff, dar rezistam nu ne lasam

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)

bine ai venit!

Vei vedea ca nu e foarte complicat cu diversificarea si aici vei gasi fete care sa iti dea un sfat oricand vei avea nevoie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

La capitolul ce "minunatii" mai fac ghioceii nostri raportam si noi azi o ridicare in picioare cu manutele prinse de marginea patului..dupa care a cazut in fund!!!Tare ii mai place sa stea in picioare ...se agata de mine de fiecare data cand gaseste prilejul....eu incerc sa o pun in fund , ea intinde picioarele si nimereste in picioare!

Si apropo de mersul de-a busilea eu stiu ca nu toti merg asa...sunt care sar etapa si trec direct la mersul in picioare ! Fiica-mea tot asa ...nici nu se gandeste ea la mers de-a busilea...!

Azi am sarit pranzul fetei..am plecat la cumparaturi si la intoarcere s-a infipt direct in sursa de lapte ca ii era tare somn!sa vedem ce facem cu cina!

Mai sunt copilasi care nu adorm decat cu sanul in gura????Ca a mea daca nu doarme inainte de masa nu mananca ca ii e somn iar somnul si-l face la san...iar daca manaca lapte...nu mai mananca mancare????

georgiana

mamica de Giulia
poze Giulia
nunta noastra

Si noi suntem in aceeasi situatie, e un cerc vicios...daca ii este prea foame, nu vrea decat san, iar de adormit nu se pune problema fara san E drept ca nu vrea suzeta, dar in ritmul asta ma intreb cand vom diversifica macar o masa

Mergi la inceput