Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(82)
Raspunsuri - Pagina 8
zsuzsu spune:
buna seara fetelor
am o intrebare destul de of topic
dar poate stie cineva sa imi raspunda
oricum voi scrie si la pag legislativa.
la noi la firma se cam desfinteaza posturile
si al meu intre ele
si sunt programe de plecare voluntara, dar nu stiu daca sa ma inscriu sau nu
ideea e ca daca imi desfiinteaza postul mai sunt obligati sa ma reangajeze din cic pt alea 6 luni sau nu?
sau imi ofera un alt post dar alta decat cea corespunzatoare studiilor mele?
ati inteles ceva?
de
Iulia Petra(29.03.2009) si de
Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
rnico spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carla28
bine ai venit! Vei vedea ca nu e foarte complicat cu diversificarea si aici vei gasi fete care sa iti dea un sfat oricand vei avea nevoie. www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
mersi
eu astept cu nerabdare diversificarera in speranta ca va dormi noaptea toata in loc sa manance
iar schema de diversificare folosita la alesia sper sa mearga si de data asta....ca de nu...vai si amar de mine

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)
simplyana_m spune:
Ayla, ce veste! Nu-i de mirare ca esti descumpanita si nu te poti bucura inca...Dar asa cum bine zice aris (iar zice bine aris
), printre noi, proaspete mamici indragostite de bebelusi, nu poti gasi decat entuziasm si sustinere pentru noua sarcina. Tu acum vezi o responsabilitate in plus, practic ai fi mamica a 4 copii (fara sprijinul sotului, acesta numarandu-se printre cei 4). Si esti atat de tanara, iar viata e atat de dura cu tine...Nu dispera! Mai cauta odata in sufletul tau si aduna putere, pentru ca stii foarte bine cat e de pretios un copil. Fi sigura ca noi nu te vom abandona, indiferent de decizia pe care ai sa o iei (nu-i asa fetelor?), desi ne rugam toate sa o iei pe cea buna
. Poate peste cateva luni, inca un zambet mic iti va lumina viata, tie, sotului tau si fratiorilor mai mari, si tot calvarul asta va fi uitat, iar micuta Alma va zambi acolo sus...

http://www.lucamic.blogspot.com/
alina.n spune:
LA MULTI ANI Andrada Teona, Bogdanel, Maria, Mihnea!!!
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
zsuzsu spune:
si incao intrebare
daca eu plec cu plecare voluntara deci m-i se desface contractul de munca care oricum e suspendat , nu imi afecteaza indemnizatia nu?
adica o mai primesc in continuare?
de
Iulia Petra(29.03.2009) si de
Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
anca_nicolae spune:
Ayla..., ce veste!
Cum spuneau si fetele, vestea e bulversanta, momentul e greu... Nu ai scris nimic despre decizia voastra, sau nu am vazut eu, insa vreau sa iti scriu si eu, mai ales pentru ca, mai devreme, cineva ti-a scris ceva aparte si important, vei intelege ce.
Cred ca din odiseea de martie-aprilie 2009 eu am fost singura mama cu sarcina neplanificata, din aproape toate punctele de vedere. Singurul punct ok era omul, imi doream sa fac candva un bb cu daddy, daaaar as fi vrut mai incolo, si evident din dorinta amandorura. Insa eu am ramas ne-programat insarcinata pe 5 august [aprox ca tine, am dedus din calculele tale] dupa, atentie, ce mai pierdusem o sarcina in mai-iunie [evident, tot cu daddy...]. Cand am ramas a 2-a oara gravi, in august, am simtit ca este vorba de acelasi suflet ca cel din sarcina anterioara... asa am simtit, nu pot sa explic de ce, chiar daca am banuit mereu ca prima data ar fi fost fetita si am simtit din start ca bb3 va fi baiat... Culmea este ca pana prin saptamana 10-11 [!!!] m-am tot gandit ce sa fac, aveam n argumente contra [cele "standard" si cerebrale, evident] si n+1 motive pro. Cand tocmai ma decisesem sa pastrez pe bebisor, dar sa nu-i spun lui daddy, adica sa impac si capra si varza, o prietena venise la mine la meditatie de Word si, tastand eu ceva, brusc imi ridica mana de pe tastatura, mi-o intoarce si imi spune ca sunt o persoana speciala, cu o mare influenta si karma peste cei din jurul meu, etc. O intreb dc se pricepe la ghicit in palma [desi stiam ca nu este ortodox, si nici nu prea credeam], ea zice ca da, si eu atunci o intreb dc mai apare vreun copil in afara de cei 2, FARA sa-i fi spus ceva de prima sarcina pierduta, nici de bebele din burtica. Si ce credeti ca imi zice: hmm, ce ciudat, mai apare un copil, dar ia uite ce se grabeste sa-i ajunga din urma pe ceilalti 2, cam prea tare se grabeste, pare ca se si poticneste 1 data de prea mare graba, dar pana la urma reuseste si vine..., si se va intampla ff curand, si da, in primavara ce urmeaza, ori te mariti ori nasti un copil. Tot nu i-am spus nimic atunci, dar in mintea mea va dati seama ce soc? Exact ce simtisem eu despre prima sacina+bb3, ca parca erau acelasi suflet, asta imi zicea prietena mea... Si si acum, privind in urma, percep la fel, ca bb3 a aparut si pentru ca il iubeam f mult pe daddy, dar si ca un semn de la sarcina pierduta. Apoi, din clipa in care m-am decis sa pastrez pe bb3, am fost foarte impacata cu mine insami, si culmea, fff bucuroasa, desi pe planul iubirii tocmai ma despartisem destul de rece de daddy
. Dar aceasta sarcina pastrata mi-a adus extraordinar de multa caldura si putere, este evident ca acum, privind in urma, ma si oftic cum de-am putut, chiar si doar pentru cateva zile, sa-mi pun problema intreruperii [si mi-o pusesem NU din cauza refuzului lui daddy, ci doar de frica varstei, sindrom down, etc si de frica neputintei financiare]. In prezent sunt foarte fericita ca l-am pastrat pe bb3, chiar daca am un singur salariu pentru 3+1 persoane, chiar daca eu sunt si mama si tata, chiar daca acum legan delicat vreun copil, si tot acum repar vreun bec sau completez lichidul de racire la masina...
Acum ai inteles la ce anume scris mai devreme m-am referit, poate bebele din burtica ta este un semn de la Alma, stiu este un moment greu legat de Alex, stiu ca este o decizie si mai grea legata de cum te vei descurca tu pe viitor, daaar, asta este, exista un daar... eu personal, sper sa pastrezi samburelul
.
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 5 luni
anca_nicolae spune:
Cativ, e superb imbracata aia mica, si pe deasupra movul e o culoare preferata de inima mea... deci dam un 10+++.
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 5 luni
cativ13 spune:
Am pus mai intai pozele si apoi am citit din urma... Ayla, si eu sunt de aceeasi parere- Cineva a considerat ca e momentul potrivit pt un bb. cine? numai tu in sufletul tau poti sa afli...oricum, indiferent de ce vei decide, te vom sprijini. esti/sunteti singurii in masura sa decideti ce veti face si in ce formula.
mami de Silvia Ioana
Ilinca_M. spune:
Doamne, cat e de scumpa "maimutzica" si ce trendy! Movul este si una din culorile mele preferate, poate chiar cea mai cea![]()
Legat de Ayla, va marturisesc sincer ca prima mea reactie a fost exact ca a Gigelicai cand a vazut ca-i facem galerie Marianei. M-am gandit: cuuum, e o situatie asa de grava si fetele se bucura si o felicita?! Din punctul meu de vedere, o sarcina nu e chiar binevenita intotdeauna si imi asum riscul sa faceti bulion in capul meu.Dar parerea mea chiar nu conteaza cat negru sub unghie in acest caz, pentru ca fiecare priveste lucrurile din peespectiva pe care o considera potrivita. Mi-e mila si ma simt trista la momentul acesta pentru Ayla, pentru ca eu in locul ei as fi total bulversata si disperata. DAR daca ea alege sa treaca peste socul initial si sa accepte cu drag sarcina, eu ma voi bucura din suflet pentru ea
. Ea e singura care va decide cum sa gestioneze situatia, la cum o cunosc banuiesc cum; nu-i va fi usor deloc dar cine stie daca intr-un final bucuriile nu vor fi inzecit mai mari decat necazurile...
Acum sotiorul imi face morala ca a venit dupa 3 sapt. si io stau la calc...in semn de protest s-a dus sa se distreze cu Phiphi
. Am primit ca cadou asa: in primul rand ce i-am trasat sarcina precisa: un parfum (a ales Chanel Chance) si cosmeticale de la Vichy ca aici sunt cam nesimtit de scumpe. Apoi urmeaza ce a luat din capul lui: un jerseu MOV, potrivit pentru vremea de acum, o posheta MOV (i-a placut ca era facuta manual de unul care avea atelier la Cannes si le facea sub ochii clientilor; e cam excentrica sa zic drept
). Cam atat pentru mine, ca nici nu a avut tare multi bani, vreo 300 de euroi i-au dat babacii lui (dar in proiect au avut totul asigurat, cazare, masa, diurna). Pentru Phiphi a luat doua Klorane maaari (gel de baie) ca era promotie si tradus in lei ar veni cam 55 lei 1 litru (mai ieftin decat e aici juma de litru) si a mai luat un set de bascutza tricotata "a la Francaise", foarte smechera si un fularel tricotat, ambele albe.
Va zic drept ca am pacatuit: i-am zis de la telefon sa-mi aduca neaparat o zigara Gauloise Blonde ca mi-e dor de vremurile in care fumam asa ceva. Si am inchis-o pe maica-mea cu Phiphi in camera iar noi doi am fumat cate o gauloisa la cafea in bucatarie (de ma vedea maica-mea facea infarct
). Am ametit ca naiba!!
Si sa va mai zic o mica victorie: cum a intrat pe usa primul lucru pe care l-a zis husbandul uitandu-se la mine:"ce-ai slabit!"
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni