Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(82)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

moda la pici

mami de Silvia Ioana

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Am intrat ieri intre 2 task-uri si ce vad? O gramada de evenimente

Am recuperat azi toate cele 5 capitole, am stat cu sufletul la gura la vestea ca i s-a rupt apa Siminei_Marianei, m-am bucurat ca e fata bine si le-am vazut pozele, Mariana zici ca tocmai a schiat, iar bebelina frumusica ! Sa fiti sanatoase amandoua, sa creasca mare Maya Andreea si sa fie un copil cuminte, fara colici si mancacios! Si cand ma gandesc ca eu chiar marti vroiam s-o "cert" pe Mariana de ce se grabeste ea sa cumpere medicamente pentru colici in loc sa se bucure de viata si sa doarma cat mare are timp, si ca nu e obligatoriu ca bebe sa aiba colici, Ianis n-a avut de loc...

Am aflat vestea stupefianta ca Ayla_Monica e insarcinata Sint sigura Monica ca veti lua decizia cea mai buna, oricum ce a scris Anca mai devreme ar trebui sa te incurajeze si poate intr-adevar acest sufletel e un semn de la Alma

Am asistat, fara sa vreau, la luptele seculare. Sincer mi-ar fi parut tare rau sa se retraga vreuna din fete, pentru ca eu m-am atasat de toate Provista pentru ca e o draguta si are o vorba buna pentru oricine, Gigelica pentru ambitia ei de FIV din care a rezultat pitonasul super-mancacios , Kea pentru ca asa sunt eu, am o slabiciune pentru Germania si tot ce inseamna ea (vorbesc germana din a 7-a, am terminat facultatea de germana-franceza de mi-a iesit limba veche germana si literatura germ.a tuturor timpurilor pe ochi, am facut masteratul de germanistica, am fost in Germania de n ori si acum 6 ani era sa ma marit cu un neamt ), si Pisigri pentru ca e moldoveanca de-a mea!, eu sint din Chisinau. Multumim Ilincai, Ancai si lui Aris pentru conceliere.

Olishka, se pare ca am inceput odata diversificarea cu legume Si noi tot azi am papat morcov si maine dovlecel, bine.. azi a fost mai mult de divertisment....

Am observat ca majoritatea bebelusilor au probleme cu mucii. Noi n-avem mucicei, in schimb avem infectie urinara Am facut ecografie abdominala si dr. suspecteaza un mic reflux vezico-urinar, cica frecvent la bebelusi pentru ca nu e destul de matur sfincterul pe ureter. Intrebarea e: cum il fac pe bebe sa inghita antibiotice O LUNA DE ZILE ???

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Am de lucru... am inceput doc-ul.

Programul "vinerea in IOR" imi devine inaccesibil. Am cursuri vineri dupa-amiaza si inca nu stiu cu cine il voi lasa pe pitic (deocamdata e tac-su disponibil, dar nu pt multa vreme).

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Cand am ajuns in sfarsit la capatul rabdarii, s-a gasit cineva sa mute capatul mai incolo...

Va mirati cum le pot duce? Ma mir si eu. Ma mir cate voi mai trebui sa duc.
Nu am prea multe de spus acum, mi-e teribil de rau, sunt socata, speriata si simt ca lesin.
Tocmai am aflat ca sunt insarcinata!

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

felicitari
e un dar de la Dumnezeu!
ai grija de tine, adika si de TINE!

Ariana-Maria

http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

suntem si noi la un pas de premergator, in 2 sapt i-l luam,
azi a facut pasi k lumea, din dormitor in sufragerie, tare mandri mai suntem!
si noi ne gandim la un copil, mai ales ca mi-e un dor de burtika....
insa mai asteptam...
acum good night si toate cele, de abia astept sa incerc si eu branzica cu ousor, adika galbenusul, of course.
ne-am imprietenim iar cu fructele, deci eu sunt felice felice felice!

gata va lasa
week-end plakut, noi suntem in rupt turta finika dulce! yuhuuuuuuuuuuu

Ariana-Maria

http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

moda la pici

mami de Silvia Ioana

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Monica , ce e in sufletul tau numai tu stii cu adevarat! Stiu ca ziceai in mesajele din urma ca ti-e rau, deci asta era. Cand ma gandesc ca tuturor grijilor, problemelor, epuizarii si responsabilitatilor de pana acum, se adauga starile primului trimestru de sarcina, ma sperii! Si cand ma gandesc ca tu si Ilinca erati cele mai categorice in a nu mai face alt bebe...cred ca-i cu atat mai greu. Eu te imbratisez si te rog ca de fiecare data cand iti e greu, sa te gandesti ca sarcina accentueaza starile noastre, ne face mai sensibile, si ca poate situatia nu-i chiar asa cum o vedem in momentul ala.

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Hai sa spun si eu oful meu ca sa nu mai para asa de Of...Azi am fost la nenea dotoru pt ca am niste dureri surde undeva...departe. ce-mi spune? "e o inflamatie, nu arata bine....mmmm.." Am intepenitwhat? Ma linisteste el ca nu e asa de grav...ca trebuie sa ma mai vada si la un ecograf sa fie sigur....imi da o reteta pt niste ovule, niste analize ....in fine... Ce m-a ingrijorat pe mine e ca m-a intrebat daca mai alaptez si mi-a spus ca daca nu mi se retrage/repara inflamatia va trebui sa-mi dea un tratament cu antibiotic pe durata caruia nu voi mai putea alapta Ce faceeeeee????????? Imi sugereaza ca, daca e asa cum i se pare lui -si anume grav-, va trebui sa aleg intre a alapta si a ma vindeca. adica sa aleg intre santatea copilului si a meanu, zau? Nu cred ca in alte 6 luni cat mi-am propus sa fiu lactobar se poate agrava buba...si apoi, cat de rau paote sa fie? Desi alegerea pare evidenta, am o umbra de indoiala- si va rog, nu ma judecati- daca buba devine Buba-adica se agraveaza-ma imbolnavesc si nu mai pot avea grija de copilul meu? mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

AYLA, fetele au spus esentialul , eu nu pot decat sa le completez si sa-ti doresc multa multa putere pt ca ai nevoie acum !!

Mergi la inceput

Cativ, sa zicem ca stiu prin ce treci cam asa ma simteam eu cand mi-a iesit rezultatul anapoda la Papanicolau ; m-au coplesit o mie de ganduri, incepand cu problema alaptatului si finalizand cu cea ''Dar daca e ...?'' Dumnezeu m-a ajutat si a fost totul ok ,dar stiu prin ce am trecut !!
Asa ca nu te mai stresa degeaba, o sa fie bine o sa vezi !!

Si a uitat sa zic ca ai o maimutica super elegantoasa !!

editez ca nu ma pot abtine cand vad ca am scris mi-a legat

Mergi la inceput