Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
Citat:
citat din mesajul lui cativ13
Hai sa spun si eu oful meu ca sa nu mai para asa de Of...Azi am fost la nenea dotoru pt ca am niste dureri surde undeva...departe. ce-mi spune? "e o inflamatie, nu arata bine....mmmm.." Am intepenitwhat? Ma linisteste el ca nu e asa de grav...ca trebuie sa ma mai vada si la un ecograf sa fie sigur....imi da o reteta pt niste ovule, niste analize ....in fine... Ce m-a ingrijorat pe mine e ca m-a intrebat daca mai alaptez si mi-a spus ca daca nu mi se retrage/repara inflamatia va trebui sa-mi dea un tratament cu antibiotic pe durata caruia nu voi mai putea alapta Ce faceeeeee????????? Imi sugereaza ca, daca e asa cum i se pare lui -si anume grav-, va trebui sa aleg intre a alapta si a ma vindeca. adica sa aleg intre santatea copilului si a meanu, zau? Nu cred ca in alte 6 luni cat mi-am propus sa fiu lactobar se poate agrava buba...si apoi, cat de rau paote sa fie? Desi alegerea pare evidenta, am o umbra de indoiala- si va rog, nu ma judecati- daca buba devine Buba-adica se agraveaza-ma imbolnavesc si nu mai pot avea grija de copilul meu? mami de Silvia Ioana
Mama ce i-as bate pe medicii din ro! Buba aia nu are nume, sa cautam si noi pe net info, sa vedem daca nu se poate face si tratament si alaptare in timpul asta? Asa mi-e sila de ei, au impresia ca sint niste mici zei care ne pot schimba viata cu o bagheta magica, in general in RAU, ca la vesti bune nu se inghesuie (normal, alea nu aduc sunatori in teasca lor!!).Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
Buba e o inflamatie pt care mi-a dat sa fac niste investigatii sa aflam ce e...el mi-a dat tratament compatibil cu alaptarea. problema era ce facem daca nu se repara... Eu zic ca se reparamami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Si cu carnita cum se procedeaza?? si mai ales cata carnita trebuie la o masa?? galbenus am priceput ca la inceput 1/4 apoi 1/2

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Din hartia mea reiese ca tb sa-i dau carne in a doua saptamana de diversificare, 70-80 de grame pe zi. alte pareri?

mami de Silvia Ioana

noua ne-a zis medicul ca acum, la o luna de la inceputul diversificarii (serioase) sa dam 30g/zi carne alba, slaba (pui, curcan). IO am protestat, as prefera inceputul cu peste si mi se pre mult in fiecare zi. Noi mincam carne o data la 2-3 zile, deci mi se pare normal ca si BB sa pape ca si noi, in acelasi ritm. Pina la urma am cazut de acord cu carne de 3-4 ori la sapt, dar inca nu am inceput sa ii dau

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

salutare fetele

simina sa-ti traiasca minunea mica si grabita sa o vada pe mami; pai chiar radeam ca doar cu o zi inainte ziceai ca ai vrea sa te culci si sa te trezesti in saptamana 39+.... ei, rezultatul a fost cam acelasi, dar n-ai sarit peste timp; am stat si eu cu sufletul la gura, si ingrijorata si emotionata, si ma bucur mult ca totul a iesit asa cum trebuia; Maiuta o sa fie o frumusete de fetita care o sa va umple viatza de bucurie

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

simina, felicitari pentru BB, sa fie sanatos, mincacios si iubicios!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
Buba e o inflamatie pt care mi-a dat sa fac niste investigatii sa aflam ce e...el mi-a dat tratament compatibil cu alaptarea. problema era ce facem daca nu se repara... Eu zic ca se repara

mami de Silvia Ioana

sper ca toate vor fi ok si n-o sa trebuiasca sa stopezi alaptarea!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Chatonel, se pare ca in dimineata asta suntem doar noi doua Multumesc pt incurajarimami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13[/i]

moda la pici

mami de Silvia Ioana

e absolut superbaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! si ce se tine goanga mica in picioareeeeee.

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27
Citat:
citat din mesajul lui cativ13[/i]
moda la picimami de Silvia Ioana
e absolut superbaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! si ce se tine goanga mica in picioareeeeee.diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009mutzunel mic de 5 lunitecum am venit pe lume
mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Chatonel Spor la cautat bona. Cred ca este foarte greu. Iti doresc sa faci alegerea cea mai buna

Ilinca si eu vreau poze cu noua silueta

Cativ multumim pentru ziua senina

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:

Chatonel, se pare ca in dimineata asta suntem doar noi doua Multumesc pt incurajari

mami de Silvia Ioana

pai da, ca fetele-astea se culcara tirziu :)
e normal sa ne sustinem unele pe altele, ca doar de-asta sintem aici, nu?

io facui haleala: ciorba de peste (inca fierbe), peste la cuptor (astea fura amindoua dintr-un somon, pusei coada si partea de la cap la ciorba si restul la cuptor) si taboulet.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Chatonel Spor la cautat bona. Cred ca este foarte greu. Iti doresc sa faci alegerea cea mai buna

Ilinca si eu vreau poze cu noua silueta

Cativ multumim pentru ziua senina

Olga, mamica lui David iepurasul

multumesc, Oli, sper si io sa gasesc pe cineva in care sa am incredere si sa nu stau cu gindul la fata toata ziua...

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput