Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(82)
Raspunsuri - Pagina 15
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Buna dimineata!!! LA MULTI ANI Maria Cristiana, Maria Natalia, Nicholas Claudiu!!!![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
La multi ani si de la noi!
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
Ah, uitai sa dau raportul:
Dragoana sta pe fund cite o juma de ora si mai mult, se joaca cu jucarii in timpul asta. I-am pus si tarcul in functiune; daca are doua jucarii, una in fiecare mina, stie sa le schimbe dintr-o mina in alta, m-a uimit :) (ca parca imi si trebuia mult ca sa ma holbez la ea ca la a 8-a minune a lumii ) ![]()
Bona... am gasit o posibila persoana care sa o ia in custodie pe dragoana pe timp de 8 ore/zi, dar mai caut, sa fiu sigura ca e cea mai nimerita. Am multe pretentii: sa o las la ea de la sase fara un sfert de dimi la doua fara un sfert, ori de la unu jumate la opt juma, ori normal la ore de birou, in functie de cum lucrez; sa imi ia scutecele bio, sa nu mearga cu copiii (de regula bonele de meserie pot sa aiba pina la 3 copii in custodie) la supermarket etc, etc... va inchipuiti voi cit sint de atenta la detalii, doar e vorba de pogoniciul meu drag!
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
| citat din mesajul lui zsuzsu buna seara fetelor am o intrebare destul de of topic dar poate stie cineva sa imi raspunda oricum voi scrie si la pag legislativa. la noi la firma se cam desfinteaza posturile si al meu intre ele si sunt programe de plecare voluntara, dar nu stiu daca sa ma inscriu sau nu ideea e ca daca imi desfiinteaza postul mai sunt obligati sa ma reangajeze din cic pt alea 6 luni sau nu? sau imi ofera un alt post dar alta decat cea corespunzatoare studiilor mele? ati inteles ceva? de Iulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)poze cu noi |
neata zsuzsu!
Cred ca depinde daca postul tau e suprimat din motive economice au ba! Daca se dau bani buni, cu somaj si cursuri de recalificare sau coaching pentru gasirea unui nou loc de munca ... si tu vrei sa schimbi atmosfera (de obicei este destul de apasatoare cind se incepecu suprimari de posturi) atunci poti sa te inscrii la plecarea "voluntara".
Famille Dragoon cu
chatonel spune:
| citat din mesajul lui cativ13 moda la pici mami de Silvia Ioana |
ooo, e superba!!! si sta pe picioruse

Famille Dragoon cu
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Va zic drept ca am pacatuit: i-am zis de la telefon sa-mi aduca neaparat o zigara Gauloise Blonde ca mi-e dor de vremurile in care fumam asa ceva. Si am inchis-o pe maica-mea cu Phiphi in camera iar noi doi am fumat cate o gauloisa la cafea in bucatarie (de ma vedea maica-mea facea infarct Si sa va mai zic o mica victorie: cum a intrat pe usa primul lucru pe care l-a zis husbandul uitandu-se la mine:"ce-ai slabit!" ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 5luni |
Ooo, ilinca! ESti tare curajoasa sa fumezi asa tarii, mai ales la cafeaua de dimi! IO creca as pica pe jos!
Bravo pt slabeala, vrem si pozeeeeeee!!!
Famille Dragoon cu
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Ela78 Am intrat ieri intre 2 task-uri si ce vad? O gramada de evenimente ![]() Am observat ca majoritatea bebelusilor au probleme cu mucii. Noi n-avem mucicei, in schimb avem infectie urinara Am facut ecografie abdominala si dr. suspecteaza un mic reflux vezico-urinar, cica frecvent la bebelusi pentru ca nu e destul de matur sfincterul pe ureter. Intrebarea e: cum il fac pe bebe sa inghita antibiotice O LUNA DE ZILE ??? ![]() Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
Ela, mi se pare tare aiurea sa prescrie cineva antibiotice de dat pe gura la un BB si pe timp de o luna. Se stie ca si noua ne fac rau la stomac si distrug flora intestinala, dar apoi la BB? Si mai ales pe o perioada asa indelungata?!!
Infectia urinara poate fi si din cauza toaletei de kk, asa ca si la noi, adultii. TRebuie foarte bine curatat si de la pitzipoanca spre fundulet (si niciodata invers) la fete. LA baieti nu imi imaginez cum poate sa se urce pe uretra...
In fine, pt tratament, mai gindeste-te, mi se pare foarte greu pt un BB sa ia antibio timp de o luna!

Famille Dragoon cu
cativ13 spune:
Buna dimineata!Stiti ce-am visat noaptea trecuta? pe Ayla care avea un baietel

oare asa va fi?Azi sunt singura acasa, doar cu fetita mea draga si , desi e innorat, mi-am propus o zi senina
ceea ce va doresc si voua
mami de Silvia Ioana
chatonel spune:
citat din mesajul lui Monnvas![]() ![]() ![]() Am de lucru... am inceput doc-ul.Programul "vinerea in IOR" imi devine inaccesibil. Am cursuri vineri dupa-amiaza si inca nu stiu cu cine il voi lasa pe pitic (deocamdata e tac-su disponibil, dar nu pt multa vreme). Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Bravo, felicitari pentru inceputul "doc"ului!
chatonel spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Hai sa spun si eu oful meu ca sa nu mai para asa de Of... Azi am fost la nenea dotoru pt ca am niste dureri surde undeva...departe what? Ma linisteste el ca nu e asa de grav...ca trebuie sa ma mai vada si la un ecograf sa fie sigur....imi da o reteta pt niste ovule, niste analize ....in fine...Ce m-a ingrijorat pe mine e ca m-a intrebat daca mai alaptez si mi-a spus ca daca nu mi se retrage/repara inflamatia va trebui sa-mi dea un tratament cu antibiotic pe durata caruia nu voi mai putea alapta ![]() ![]() Ce faceeeeee?????????Imi sugereaza ca, daca e asa cum i se pare lui -si anume grav-, va trebui sa aleg intre a alapta si a ma vindeca. adica sa aleg intre santatea copilului si a mea ![]() ![]() nu, zau?Nu cred ca in alte 6 luni cat mi-am propus sa fiu lactobar se poate agrava buba...si apoi, cat de rau paote sa fie? Desi alegerea pare evidenta, am o umbra de indoiala- si va rog, nu ma judecati- daca buba devine Buba-adica se agraveaza-ma imbolnavesc si nu mai pot avea grija de copilul meu? ![]() ![]() ![]() ![]() mami de Silvia Ioana |
Mama ce i-as bate pe medicii din ro! Buba aia nu are nume, sa cautam si noi pe net info, sa vedem daca nu se poate face si tratament si alaptare in timpul asta? Asa mi-e sila de ei, au impresia ca sint niste mici zei care ne pot schimba viata cu o bagheta magica, in general in RAU, ca la vesti bune nu se inghesuie (normal, alea nu aduc sunatori in teasca lor!!).
Famille Dragoon cu
cativ13 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
![]() ![]() Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose![]() |
Nu v-am zis eu ca avem toate niste copii superbi?

mami de Silvia Ioana

LA MULTI ANI Maria Cristiana, Maria Natalia, Nicholas Claudiu!!!

de
Iulia Petra(29.03.2009) si de
Daniel(05.03.2006)