Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(82)
Raspunsuri - Pagina 14
Nicky09 spune:
Si fluturasul meu adoarme tot la san de fiecare data cand sunt eu cu el...deseori... in rest, adica doar de 2 ori pe zi cat eu sunt la munca sotul il tine in brate, el isi pune capushorul pe marul lui si plimbat 5 minute prin casa adoarme...asta uneori....sau cu biberonul de lapte in gurita....rareori....iar in carut afara la plimbare de unul singur, dupa mult plans si foit...de 2-3-4ori.

Eeeeeh, ce sa fac? M-am obisnuit asa si mi-am zis ca decat sa fim 2 nervosi la maxim din cauza somnului , mai bine niciunul.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Nicky09 spune:
Maine seara trebuie sa mergem la un botez...acum ma gandesc cam ce sa imi pun pe mine, cand o sa reusesc sa "ma primenesc" si eu un pic, pe langa toate treburile pe care le am ...in plus e si weekendul in care muncesc
...duminica la 9 cu ochii in gura cred , trebuie sa fiu la munca....ufffffaaaa, cred ca ma lamentez cam mult, nu?
Mina si
Nicky09 spune:
Era sa uit.....felicitari si "La multi ani" sarbatoritilor de azi...la noi e inca data de 9 octombrie, sper ca nu e cu suparare daca sunt ultima.
Deci: ANDREEA TEONA, BOGDAN, MARIA SI MIHNEA...sa fiti sanatosi , veseli si plini dde energie ! PUPICI SI FLORI MAMICILOR.
Mina si
Nicky09 spune:
[quote]citat din mesajul lui Kea
eu tot astept sa se trezeasca bebe sa manance si apoi ma culc, asa ca scapati curand de mine.
Mi-am amintit ceva. De ce se da gris la copii? Are vreo valoare nutritiva?
Sa va zic si de ce. Azi ne-am dus sa luam lapte pt copil si zic hai sa-i iau si niste cereale. Si stam si studiem si studiem si deja ametisem acolo (au astia atatea sortimente si de lapte si de cereale si de mancare de copii, cate un perete intreg de ma dispera cand trebuie sa ma hotarasc pe ceva). La un moment dat copilul isi pierde rabdarea si ne atentioneaza ca daca nu plecam de acolo, am incurcat-o ne stie toata prvalia, asa ca i-am zis sotului sa ia ceva si sa plecam. A luat gris. Si nu stiu ce sa fac, sa i-l dau, sa nu i-l dau...?
A, cati parca zicea de carne. Noi diversificam de vreo luna cred (semnatura e depasita cu mai mult de o luna) si tot nu mananca mai mult de 30-40g. Mie mi se pare mult 70 g carne la o masa. Sau era pe zi?
Keutu cheliutu 5 luni
[/quote
Grisul e din grau, nu? Contine gluten si se da dupa 6 luni implinite...sigur ca are valoare nutritiva si inca una destul de mare.
Mina si
Nicky09 spune:
Noapte buna....si un sfarsit e saptamana placut!

Mina si
magdyi2001 spune:
Acum un mesaj pentru MONICA-AYLA:
Sunt lucruri care se intampla si nu trebuie sa ne intrebam de ce, ci pur si simplu sa ne supunem si sa ascultam glasul nostru interior. Eu cred in Destin si in Dumnezeu care ne manuieste destinul.
Cand am pierdut-o pe Theodora am crezut ca sa rupt ceva din mine si ca odata cu ea si viata mea a luat sfarsit si poate ca ar fi luat sfarsit daca nu m-as fi aflat aici in Belgia pe mainile unor medici nemaipomeniti care au actionat la timp. In romania daca as fi fost, demult m-ar fi mancat viermii. Asta a fost ca o paranteza si nu aici vroiam sa ajung. Ceea ce vroiam de fapt sa-ti spun este ca eu cred ce a spus Alex si anume ca a vorbit cu Alma. Poate ca in perioada in care el a stat in coma i sa arat fetita si ia tinut un pic de urat.
Si la mine a venit Theodora atunci si mi-a spus ca ma iubeste dar ca viata mea nu se va opri cu toate ca eu nu credeam ca mai am vreo sansa si ma rugam noptile ca sa nu mor. Ceva DINCOLO exista.
Dupa un an jum de la moartea ei doctorii inca nu-mi dadeau nici o speranta ca as mai putea avea copii fara riscul de ami pune viata in pericol. Dupa doi ani puteam ramane din nou gravida dar cu risc. Mergeam la mormantul ei si ma rugam sa-mi dea sanatate si sa ma ajute sa-i fac un fratior dar sa nu mi-l ia.
In oct 2007 am scos steriletul si ne-am pus pe treaba; ce credeti???
Am ramas gravida in aceeasi perioada in care am fost si cu Theodora. Totul era exact, data um precum si dpn fixat de doctor si anume 25 martie(Buna vestire). Din oct 2007 si pana in iun 2008 puteam ramane oricand dar totul sa intamplat cum nu ma asteptam. Am trecut si eu prin frica de al pierde din nou,am trait cu teama ca nu il voi duce la termen si m-am simtit eliberata si usurata atunci cand a trecut Craciunul. Theodora a murit in ziua de CRaciun si simteam ca daca Craciunul va trece totul va fi bine si asa a si fost. Gabriel sa nascut sanatos la 37s si acum ii multumesc ingerasului nostru ca are grija de noi.
In final tot ce pot spune este sa fii puternica si sa nu treaca vreo zi in care sa nu te rogi. Asta ne ajuta cel mai mult chir mai mult decat un psiholog.
Iti doresc o sarcina usoara, frumoasa si la termen si Dzeu sa te ajute si sa te intareasca.

Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri
magdyi2001 spune:
Mergem si noi la somn.
Poate peste cateva zile voi scrie si povestea noastra asta pt ca tot m-au rugat unele fete la inceput cand am intrat si noi la ghiocei, dar am ezitat ca sa nu o intristez pe Simina si sa se gandeasca la cine stie ce. Incerc sa-mi fac timp si sa va povestesc.
Va pup.
Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri
Dodo-pui spune:
Buna dimineata tuturor,
am apucat inaite sa-mi pice netul sa citesc primul mesaj al Monicai ma bucur nespus de mult pentru bb3.Stii cum stim cu toate "copii sunt bucurii si darurile lui Dumnezeu",iar tu si sotul tau sunteti niste Oameni deosebiti si meritati din plin sa va bucurati .
Da momentul pare nepotrivit ,,,pare doar pentru ca sunt convinsa ca este un impuls de milioane pentru o vointa lui Alex de a se ridica si recupera si mai repede.
Monica
cum scriam si ieri si 
;sarcina usoara,nastere la termen si refacere cat mai rapida si durabila lui Alex
Anca
esti nemaipomenita 
tufete am citit pe diagonala (se pare)caci nu mai stiu ce si cui trebuie sa raspund
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
olishka spune:
Buna dimineata!!!
LA MULTI ANI Maria Cristiana, Maria Natalia, Nicholas Claudiu!!!
Diana bine ati revenit 
Magdy impresionant ce ai scris. Multe ai indurat si tu
Dar Dumnezeu v-a rasplatit pana la urma 
Olga, mamica lui David iepurasul 

chatonel spune:
Neata tufete ![]()
OLishka, trebuie sa-ti multumesc in mod special pentru primire (primiri), totdeauna esti o draguta si ma faci sa-mi para rau ca n-am mai intrat pe-aici o vreme! 
Aris, am citit ca maimutoiul tau nu mai vrea in brate si se catara pe tine ca sa scape:) vai ce m-a distrat! IL si vad ca o pisica nemultumita ca e smotocita si incearca sa scape in fel si chip!

Ayla, am vrut sa-ti raspund aseara si n-am mai reusit, mi se intimpla ca de la oboseala sa am niste stari de lesin... sau o fi altceva?! :)
In orice caz, sint sigura ca sarcina ta a venit in acest moment critic pentru voi pentru a va ridica moralul si a va arata ca viata merge inainte, si ca adunind curajul cu amindoua miinile o sa reusiti sa mutati si muntii din loc. Te imbratisez cu drag, ca o sora mai mare 

Merg sa citesc ce-ati mai scris in urma.
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose